Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kanamam Çarşamba günü kesilmişti cumartesi günü şiddetli bir şekilde bir daha geldi ama nasıl kanama su gibi pıhtı şeklinde hemen hastaneye gittik serom falan taktılar kese herşey duruyordu hemen yatırdılar beni cumartesi pazar yattım hastanede kanamam devam etti pazartesi günü kesildi ama sabah taburcu olcagim zaman doktor tekrar muayene edeyim dedi kalp atışı çok yavasdi yarın gel tekrar bakalım belki düzelir dedi kese duruyo ama kalp atışı yoktu hemen kürtaj oldum çıktım herşeyde vardır bı hayır verende Allah alanda herşeyin hayırlısı olsun

Kizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettim çok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
Ah Çok üzüldüm kuzm rabbim sana hayırlısıyla tekrar nasip etsin . Anne olmayı kucağına almayı nasip etsin. Kader nasip değilmiş rabbim sana güç versin

Kizlar çok sağolun yardımlarınız için ama ben bebeğimi kaybettim çok kanama alanım olduğu için kalbi durdu insallh sizler sağlıklı bı şekilde kucağınıza alırsınız
canım çok üzüldüm ne diyebilirim nasıl teselli edebilirim bilmiyorum rabbim inşallah en kısa zamanda tekrardan hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağina almayı nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun tez vakitte ruhen ve bedenen toparlanman dileğiyle

Amin Çok sagolsniz amin inşallah biraz ara vermeye düşünüyorum iki bebegimide bu şekilde kaybettim çok üzücü psikolojik olarak çok yıpratıcı ruhen ve bedenen insan toparlanamiyor tamam diyosun pozitif görüyorsun insan sevinemiyor bile biraz bebek konusundan uzaklaşıp kafa dağıtmak istiyorum kaderime böyle yazılmış benim elimden gelen hiçbir şey yok rabbim insallh tekrardan nasıp eder

Çok geçmiş olsun. İnan çok üzüldüm Dediğün gibi vardır bunda da bir hayır. Rabbim en doğrusunu kılmıştır. Doğru zaman değilmiş demek ki. Yine olacak sakın üzülme

Kalbim çıkacak şimdi silikleşti Aylin yapma kendine şunu diyorum ama yok illa umut et diyor kalbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…