- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 35
Benim 5. Aya kadar kanama alanlarım görünmeye devam etti. Ve öyle az falan değildi kanamam şakır şakır kıpkırmızı kanamıştı. Şimdi yabimda yatiyo bebegim gayet iyi.Merhaba arkadaşlar burada kanamasi olan arkadaşlar vardı nasıl atlattilar hep yattilarmi evde yemek falan kendilerinizmi yaptınız çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye
Ohhh beee sonunda bi mutlu son dahaKan testinde Allah’ın izniyle pozitif alırsam kan sulandırıcı iğne kullanılacak mı yoksa bırakılacak mı ? Bırakılırsa ne zaman bırakılır ?
Çok sağolun amiiinnnOhhh beee sonunda bi mutlu son dahaçok tebrik ederim canim. Sağlıkla kavuşun insalah.
Ben kendiminkini soylıyım ben doğuma kadar kullandım. Hatta sezeryan oldum sezeryandan 10 gün daha oksapar kullandım. Diğer ilaçların genellikle 12. Haftada kesilecek. Estrofem kalp atışından sonra kesilecek.Çok çok hayırlı olsun canim. Bak bu sefer ne güzel oldu me kadar net cikmis ustelik
Farklı testte farklı sonuç alman çok normal. Hergun yaptığında çok büyük fark bekleme 2 gün arayla yaptıklarına bak koyulasiyo mu diyeÇok sağolun amiiinnnhergün yaptım ama bu sabah ki ya Farklı test diye bilmiyorum kafamı karıştırdı sanki hiç koyulaşmamış gibi korku var içimde her gün koyulaşması gerek değil mi
Hiç korkma bol dua et 1 2 gün daha devam eder Kanaman sonra azalacaktır inşallahAy çok sagolsniz içime biraz olsun su serpildi çok kanamam oluyor benim bildiğin su gibi ve pihtili çok korkuyorum dün çok yoğun kanamam geldi hastanede yatıyorum sıvı alamıyorum tek sorun o mide bulantimdan güle güle büyütün bebisinizi sizede çok geçmiş olsun@drama kraliçesi
Yarın kan vericemFarklı testte farklı sonuç alman çok normal. Hergun yaptığında çok büyük fark bekleme 2 gün arayla yaptıklarına bak koyulasiyo mu diye
Aylis kan verdin mi sonuç neYarın kan vericem
önemli olan 2 ye katlanması canım çarşamba tekrar vereceksin dimibugün 11. Günüm 42,5 değerim
düşük baya ama belki yetişir
Evetönemli olan 2 ye katlanması canım çarşamba tekrar vereceksin dimi
Benimde kanama alanım vardı. Dediğim gibi gönlünü ferah tut. Dinlen biraz. O sana tutunur merak etmeSagolsnz Allah razı olsun ewet verdi progestan dex oksapar progestan 200 jel proluton vurunuyorum 3 günde bir kalçadan corastini kendi gittiğim kadın dogumcu kesti esterofemide nicel bey kesmişti suanda kanamam kesildi kanama alanım var kesinin yanında
Evet düşük olmasına hiç takılma önemli olan katlanmasıEvetay inşallah katlar
Çarşamba güzel haberlerle gelirim inşallahEvet düşük olmasına hiç takılma önemli olan katlanması
İnşallah canım bebeğine İnan. Katlayacak büyüyecek dualarımızlaÇarşamba güzel haberlerle gelirim inşallah
İnşallahİnşallah canım bebeğine İnan. Katlayacak büyüyecek dualarımızla
canım olumlu düşün moralini bozma testin markasından da olabilir yarın kanda yükselecek hayırlısı ylaBu sabah rahat batıyormuş gibi idrar testi yaptım silik çıkmış gittikçe siliniyor
İnşallahcanım olumlu düşün moralini bozma testin markasından da olabilir yarın kanda yükselecek hayırlısı yla