Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

iyi olmaniza sevindim canım sizde kocaman olmuşsunuz maşallah biraz zor günler geçiriyorum ama allahin izniyle sonu güzel olucak herşeyi hazırlamak lazım son haftalar da ne olacağı hiç belli olmuyor o yüzden yapabiliyorken yap
Çok sagol kuzum . Çok az kaldı sabırla ilerliyoruz. rabbim insallah biz de sağlıkla bebeklerimize kavusuruz . Allah yardımcımız olsun canım dediğin gibi sonu çok güzel olacak insallah .sabir :))

Oo seninki de kocaman olmus çok az kalmış kavusmana
Eveeeet, gerçekten öyle mi böyle mi derken zaman geçmiş sizler doğurdunuz maşallah ne güzel, ne heyecanlı . Bizim de az kaldi tam tarih belli degil bakalim buyuk ihtimal sezeryan olacagim ben de . Bebek kilosu 2 hafta önden gidiyor benim ki de biraz iri olacak . :)

Ay ablacım nasılım bilmiyorum sabah karnımın ağrısıyla uyandım sonradan geçti ne oluyor bilmiyorum pozitifim ama olmadı gibi de geliyor anlamadım gitti 😟
moralini yüksek tut canım iyi düşünelim iyi olsun ağrılar olabilir kendini fazla dinleme 10 gün d3n önce de test yapma ben 10 uncu gün yapmıştım herşeyin hayırlısı

Biz geldik 🥺🥺🥺🥺🥺🥺❤️

Eklentiler

• F070A329-3979-426F-8246-1615E6BAB36B.jpeg
    F070A329-3979-426F-8246-1615E6BAB36B.jpeg
    54,5 KB · Görüntüleme: 49
Test mi yaptınnn 😳çok sevindim gördün mü bak 🙏 Allahım sana çok şükür kaçıncı günün bugün normal test demi acayip belirgin çıkmış çok mutlu oldum hadi gözümüz aydın 🎈🎈🙏
Ay evet 🥲 8. Günüm çok şükür , hala ağlamaklıyım umarım kanda da güzel görürüm sağlıklıdır 🙏 çok sağolun Allah razı olsun 👼

Ay evet 🥲 8. Günüm çok şükür , hala ağlamaklıyım umarım kanda da güzel görürüm sağlıklıdır 🙏 çok sağolun Allah razı olsun 👼
Tabi ki kanda da göreceksin tabi ki sağlıklı, 8. Gününde normal testte bu kadar belirgin çıkmış. Benimki de böyleydi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin 🙏 inşallah ben şimdiden cinsiyet tahmini yapıyorum erkek 🙈

Tabi ki kanda da göreceksin tabi ki sağlıklı, 8. Gününde normal testte bu kadar belirgin çıkmış. Benimki de böyleydi. Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bu yolda emek harcayan herkese nasip etsin 🙏 inşallah ben şimdiden cinsiyet tahmini yapıyorum erkek 🙈
Amiiiin Allah’ımm 🤲🏻❤️ Bana hep erkek diyorlar not aldım bakalım 😅

Merhaba arkadaşlar burada kanamasi olan arkadaşlar vardı nasıl atlattilar hep yattilarmi evde yemek falan kendilerinizmi yaptınız çok korkuyorum bebeğime bişi olcak diye

X