Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Kızlar merhaba, bugün doktor kontrolümüzü olduk. Her şeyin yolunda olduğunu, bir sorun olmadığını öğrendik çok şükür AFP testi için kan verdim ve doktorum 18 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arası için de detaylı ultrason için randevu almamı istedi. Detaylı ultrasonu kime yaptırdınız acaba ve memnun kaldınız mı merak ettim. Nihayet cinsiyeti de netleşti 12+0 da erkeğe benziyor demişti doktor, her gören de erkeğe benziyor diyordu ama bugün 15+5 de %100 kız olduğunu öğrendik. Çok garip bir duyguydu, kalp atışını dinlediğimde çok rahatladım. İlk bebeğim ve bizde kız da erkek de olmadığı için ikisi de kabülümüzdü zaten. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Sağlıkla gelsin prensesimiz canım maşallah detaylı usg için kızlar yardımcı olsun sana ben kütahyadaym. Gittiğim özel hastanede 750₺ idi ücreti. Devlete yaptırdım . Memnun kaldım mı kalmadım süreyi biraz kısa tuttuğu İçin oda geldi geçti şükür üstüne düşmedim .

Teşekkür ederim canım açıkçası 3 tane doktor ismi verdi, biri özel muayenehane diğer ikisi Ogü de hoca. Herhangi birine randevu almamı istedi. Ama üçünün de yorumlarına baktığımda detaylı usg yi kısa tuttukları ve memnun olmadıkları ile ilgili olumsuz yorumlar gördüm. Kafam karıştı

Çok şükür canım Ah kız mıymış maşallah ona sağlıkla gelsin inşallah

Sağlıkla gelsin prensesimiz, Turgay Şener’i tavsiye etti doktorum. Kızkardeşimde ona gitmişti memnun kalmıştı. 14 Temmuz’da gidicez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…