Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Limoncicegi43 Limoncicegi43 D drama kralicesi kızlar nasılsınız nasıl gidiyor mutlu sona yaklaşıyoruz ve dahada zorlaşıyor dimi geceleri bende zor uyuyorum nedense asl8nda çok yoruluyorum ama uyanınca bidaha dalmak zor oluyor S Siu nerelerdesin canım lotuscicegi26 lotuscicegi26 M minikkusum26 siz neler yapıyorsunuz kuzucuklar nasıl
Canım merhaba, siz zamanı azalttınız maşallah biz daha yolun başındayız😅 bugün 14+5 olduk haftaya Cumartesi doktorumuzda randevum var bebeğimi 3 haftadır görmüyorum merak ediyorum. Herhalde o gün cinsiyeti de belli olur. Onun harici mide bulantım azaldı ama bitmedi maalesef. Yine de çok şükür🙏🏻 Sen nasılsın? Prenses annesini üzmüyor değil mi?

Rezerv düşüklüğüm olmasına rağmen 9 tane kuzum çok şükür o kadar mutluyum ki sabahtan beri 🥹❤️ Amiiiin inşallah canım benim
Çok güzel bir sayı, inşallah hepsi döllenir kaliteli güzel embriyoların olur🙏🏻 Artık beş günlük bekleyiş başladı desene. Dondurulmuş embriyo transferi mi olacak taze transfer mi?

Limoncicegi43 Limoncicegi43 D drama kralicesi kızlar nasılsınız nasıl gidiyor mutlu sona yaklaşıyoruz ve dahada zorlaşıyor dimi geceleri bende zor uyuyorum nedense asl8nda çok yoruluyorum ama uyanınca bidaha dalmak zor oluyor S Siu nerelerdesin canım lotuscicegi26 lotuscicegi26 M minikkusum26 siz neler yapıyorsunuz kuzucuklar nasıl
Ben iyiyim çok şükür herşey yolunda 🧿 16+4 deyiz erkek olduğu kesinleşti pipiyi gördük🙊 Uykuyla ilgili geçenlerde bir ablam anlatmıştı hamileliğin sonlarına doğru azalacak uyuyamayacaksın diye. Allah tarafından az uykuya alıstırılıyormusuz 🤷‍♀️Belki onunla ilgisi olabilir. Bişeyler okusan belki iyi gelebilir mesela ben elime kitap alınca hemen bayılıyorum 😂

Ben iyiyim çok şükür herşey yolunda 🧿 16+4 deyiz erkek olduğu kesinleşti pipiyi gördük🙊 Uykuyla ilgili geçenlerde bir ablam anlatmıştı hamileliğin sonlarına doğru azalacak uyuyamayacaksın diye. Allah tarafından az uykuya alıstırılıyormusuz 🤷‍♀️Belki onunla ilgisi olabilir. Bişeyler okusan belki iyi gelebilir mesela ben elime kitap alınca hemen bayılıyorum 😂
hayırlısıyla gelsin paşamiz o zaman siz de kocaman oldunuz mide bulantilarndan sonrada yanmalar başlıyor yorgun olsa nda uyanınca geri uyuyamiyorumki belkide doğrudur ilk aylar zor oluyor uyku düzenini tutturabilirsrk rahatlariz gece gündüz ayrimini yapamiyorlar inşallah gaz sancilarida olmaz kolik ataklarida yaşanmaz rahatça buyuturuz yavruları

Slm canım , valla napiyim sırt ağrılarım basladi benimde . 😢 otururken özellikle çok batıyor. Sola yatmaktan sol yanım şimdiden çürüdü. Ağrılı geçiriyorum günleri. Onun dışında birşey yok çok şükür ve olmasın inşallah.

Slm canım , valla napiyim sırt ağrılarım basladi benimde . 😢 otururken özellikle çok batıyor. Sola yatmaktan sol yanım şimdiden çürüdü. Ağrılı geçiriyorum günleri. Onun dışında birşey yok çok şükür ve olmasın inşallah. 🙏
kiyamam canım zor gerçekten ağrılar bende kamplardan çok çektim tekrar protestan fitile başladım magnezyum da kullanıyorum dokdor bol istirahat diyor da nasıl yapayım hayırlısıyla gecicek bu günler de allah in izniyle

• Beğen
Reactions: Siu
Dondurulmuş olacak 💕 pek bir embriyom kalmadı bugün 3.gün oldu ama üzülmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah 🌹
Gönlünü ferah tut 🌸 bir embriyo bile umut demek, her şey çok güzel olacak buna inan bence. Bu süreçte moral motivasyon çok önemli. İnşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın 🙏🏻

3 tane kaldı ablacım 🥺 ama sıkıntı yok bugün 3.gün inşallah minikler 5. Güne varır ❤️
4 yumurtam toplanmıştı benim rezerv düşüklüğü var bende de, 1. Gün 1 tanesi döllendi 3 tanesi gitti. O bir taneyi şimdi içimde büyütüyorum. Bir tane olsun bizimle olsun hiç endişelenme bu sefer olacak Allah’ın izniyle

4 yumurtam toplanmıştı benim rezerv düşüklüğü var bende de, 1. Gün 1 tanesi döllendi 3 tanesi gitti. O bir taneyi şimdi içimde büyütüyorum. Bir tane olsun bizimle olsun hiç endişelenme bu sefer olacak Allah’ın izniyle
Evet canım ama negatif alınca en baştan başlamak çok zor oluyor bu tedevide bari kenarda bir fazla olsun ❤️

X