Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm mesajını görünce ama Allah korumuş resmen bebişini de seni de. Allahım beterinden saklasın inşallah, dualarımız seninle en kısa sürede toparlaman dileğiyle. Kırıklar için ne diyorlar, alçıya alındı mı ne zamana kaynarmış? Doktorlara güvenmek zorundayız o yüzden antibiyotik konusunda da kendini yıpratma, iyi düşün iyi olsun

iyiyiz gibi canım daha odayı hazırlamadim bayram sonu temizlik oda düzenleme yapicam nasipse doğum çantasında hazır değil hepsi yıkanıp ütulenecek benim biraz tansiyon problemi çıktı o yüzden tuzu hamurisini kestim bu şekilde idare ediyoruz korkmam normal ben bile tecrübeliyken korkuyorum az kaldı ama hayırlısıyla alalım yavruları kucaklarimiza

çok geçmiş olsun canım üzüldüm inşallah çabucak kaynasin kırıklar rabbim şifa versin antibiyotik içinde endiselenme dokdorlar durumuna göre yazıyorlar bende kullanmistim hatırlarsan yazmıştım buraya da boğaz enfeksiyonu olmuştum üstelik 1000 lik kullanmıştım oda gerekli olunca kullanicaz artık bir an önce iyileşme için

Yaaa şimdi gördüm çok geçmiş olsun canım Çok şükür bir şey olmamış ya ayağın da tez vakitte iyileşsin inşallah

Benim için de bu bayram hüzünlü ve stresli. Dün sabah öksürük ve boğaz ağrısı ile uyandık eşimle. Her ikimizde işe kaygılı gittik. Gün içinde eşimin durumu ateş yükselmesi ve kemik ağrısına kadar gitti öyle olunca iş çıkışı hastaneye gidip pcr testi verdik. Dün akşam 8 gibi sonucumuzun pozitif olduğunu öğrendik. Bebeğim için çok endişeliyim. Doktorum bol sıvı ve C vitamini almamı, ateş ağrı olursa sadece parol içebileceğimi söyledi, eğer ağırlaşırsam acile gitmemi istedi.
Çok dikkat ederken, mümkün mertebe aile dışı kimseyle görüşmezken nasıl bulaştı bilmiyorum ama maskeleri takmaya devam etmek gerektiğini kötü tecrübe ettik.
Hem hastalanarak bebeğimi riske attığımı düşünüyorum hem bu bayram ailemi göremeyecek olmanın verdiği duygusallık ile sürekli ağlıyorum. 13 temmuzda da randevumuz vardı bebeğimi de göremeyeceğim Umarım en kısa sürede sorunsuz atlatırım. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Hepinize iyi bayramlar diliyorum

Çok geçmiş olsun cnm. İşyerimde 2 arkadaşımda gebelikte pozitif oldular. Üstelik birisinin aşıları da yoktu. Şimdi bebeklerini seviyoruz ikisi de çok şükür sağlıklı. Endişelenme hiçbişey olmayacak. Malesef kötü süprizler çıkabiliyor karşımıza. Durumu kabullenip hemen çözüme bakmamız gerekiyor. Acil şifalar diliyorum

çok geçmiş olsun canım bol sıvı ve vitamin desteği al geçen yıl anlamın kızı da hamileyken olmuştu şükür rahat atlatti korkma canım inşallah sorunsuz geçireceksin bitti derken geri geliyor

Limoncicegi43 naptın doğurmadın daha dimi canım? ay ben çok zorlanıyorum artık. mide ağrılarım beni mahvediyo
kızlar bende sizi merak ediyordum nasılsınız artık her an gelebilir bebisler sizin son haftalar nasıl geçiyor hazırlıklar tamam mi doğum şekli belli oldumu ağ rilar kramplar varmı @@dramakralicesi @limonçiçéği

ay benim midem çok ağrıyo bide iyice ağırlaştım ya. hala da izne çıkmadım. hastane çantamı bu akşam hazırlıyorum artık inşallah.

benim şimdilik normal doğum gibi ilerliyo doktorum en fazla 39 a kadar bekleriz dedi. sonra şekerim olduğu için alırız dedi. bekliyoruz şimdilik ama zorlaştı baya artık. sen nasılsın P prenseslerim iyikilerim

az kalmış canım çanta yi bence ihmal etme hazırla bir an öncegece birden sancin felan başlarsa hazır olsun mide benim de çok kötü basdsn beri mahvetti beni haftaya salı randevum var boynundaki kordon dan korkuyorum bende allahtan çok hareketli de takip edebiliyorum hayırlısıyla gelsin bebislerimiz bu arada kaç kilo aldın

D drama kralicesi P prenseslerim iyikilerim kızlar merhaba. İyiyim ben çok şükür herşey yolunda . Henüz doğurmadım. Çokta ağırlaşmadım ya iyi gidiyorum. Son kontrolümde çatı muayenesi oldum doğum İÇİN müsait olduğumu söyledi . Fakat doktorum tedavi gebeliği olduğu İÇİN genelde sezeryan tercih ediyoruz . . Sezeryanda bebek hiç sıkıntıya girmeden çıkardığımız için dedi. Öyle kararlı şekilde normal doğum istiyordum ki anlatamam. Ailem çok emek verdik uğraşma sezeryan ol diyorlar. Hatta onlar öyle dedi diye sabahtan akşama kadar ağladım normal doğurcam ben diye . Eşimde normal doğum tarafıydı fakat son kontrolde doktor o şekilde konuşunca oda sezeryan olsun bali dedi. Yani anlayacağınız kızlar benden başka normal diyen kalmadı. Ayın 20 sinde kontrolüm var . O gün sezeryan günü alırım muhtemelen. Şuan 36+4 teyim. Bu ay sonuna çıkmayız. Birde bende dermoid kist vardı. Nicel bey dokunmadan işini halletmişti. Kendi doktorum da sezeryan doğumda alalım diyordu . Hem kisti almak adına sezeryan olacağım büyük ihtimal .

hayırlısı canım sağlıkla gelsin de sezeryan olsun sıkıntı yapma genel de tüp bebekleri riske atmayip sezeryan diyorlar 38 haftanın sonunda oluyor genelde çok az kalmış ilk senden duyucaz mutlu haberi bize fırsat bulunca yaz lütfen rabbim ağrısız sizi siz kolay doğumlarfan eylesin allah yardımcımız olsun

Amin canım inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah. Ama çok korkum varya sezeryandan sorma gitsin . Sen nasılsın herşey yolunda mı . Bebiş daha kordonu boynundan çıkarmadı mı

M minikkusum26 nasıl sin karantina dasin dimi iyi misin öksürük varmı hafif geçiyor dur umarım aşı olmusmuydun
Canım merhaba, iyiyim çok şükür. Hafif semptomlarla atlatıyorum. Koku ve tat kaybı yaşamadım. Sadece boğazda biraz gıcık bir de öksürük vardı. Üç tane biontech aşım vardı ona rağmen oldum. Aşı zamanı gelmişti ama artık hastalığı geçirdiğim için antikor üretmişimdir diye düşünüyorum. Karantina 7 gün uygulanıyor ama öyle eskisi gibi kontrol yok, bizim yarın bitiyor. Ama Eskişehir de ve tüm Türkiye’de vakalar arttı aman dikkat edin kendinize lütfen. İlk aylar ve son aylar çok daha riskliymiş bebekler için. Allahım hayırlısı ile zamanında, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah

Amin canım inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebişi inşallah. Ama çok korkum varya sezeryandan sorma gitsin . Sen nasılsın herşey yolunda mı . Bebiş daha kordonu boynundan çıkarmadı mı
korkma dicem ama ben bile korkuyorum sonuçta ameliyat ama allahin izniyle anlamadan bitiyor ben hep genel anestezi aldım hiçduymadan bi uyandım herşey bitmiş sonra bebişin yanında onu görünce herşeyi unutuyirsun zaten belden aşağı ya uyuşturucu ben heyecan yaparım diye istemiyordum sonrası benim ağ rum olmuyor inşallah seninde ağrısız bir şekilde geçsin canım özel demi devlettemi olacaksin çok değil 10 gün sonra oğlusun kollarında tatlı heyecan korku diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…