- 23 Aralık 2021
- 192
- 185
- 40
Bu arada Afp testi nedir neden yapıldı? Benden istemediler merak ettimSağlıkla gelsin prensesimiz, Turgay Şener’i tavsiye etti doktorum. Kızkardeşimde ona gitmişti memnun kalmıştı. 14 Temmuz’da gidicez bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada Afp testi nedir neden yapıldı? Benden istemediler merak ettimSağlıkla gelsin prensesimiz, Turgay Şener’i tavsiye etti doktorum. Kızkardeşimde ona gitmişti memnun kalmıştı. 14 Temmuz’da gidicez bakalım.
Rahim filmini demiyormusun canmKızlar hsg yaptıran var mı nasıl bir işlem ?
canım ben turgay şener e gittim yaklaşık yarım saat sürdü şüpheli gördüğü yerlere tekrar tekrar baktı. ben çok memnun kalmıştım. fiyatı 600 liraydı sanırım. ama randevu çok zor bulunuyo düşünüyosan eğer hemen randevu alman gerek.Teşekkür ederim canım açıkçası 3 tane doktor ismi verdi, biri özel muayenehane diğer ikisi Ogü de hoca. Herhangi birine randevu almamı istedi. Ama üçünün de yorumlarına baktığımda detaylı usg yi kısa tuttukları ve memnun olmadıkları ile ilgili olumsuz yorumlar gördüm. Kafam karıştı
Ah canım sağol darısı en güzel şekilde senin başınaÇok şükür canım Ah kız mıymış maşallah ona sağlıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsin prensesimiz, Turgay Şener’i tavsiye etti doktorum. Kızkardeşimde ona gitmişti memnun kalmıştı. 14 Temmuz’da gidicez bakalım.
Canım çok teşekkür ederim erkek kardeşimin kızında da Turgay hocaya gitmişlerdi çok memnun kalmadıklarını söylemişlerdi öyle olunca kafam da karışmıştı ama doktoruma hangisini seçelim diye sorduğumda Turgay hoca deyince ben de bugün ona randevu aldım.Bu arada Afp testi nedir neden yapıldı? Benden istemediler merak ettim
Canım ben de randevu sorunum olmasın diye aradım bugün. Doktorum da uyarmıştı randevu için geç kalmayın diye. Turgay Şener e 27 temmuza randevu aldım. İnşallah benim ultrasonum da seninki gibi çok güzel geçercanım ben turgay şener e gittim yaklaşık yarım saat sürdü şüpheli gördüğü yerlere tekrar tekrar baktı. ben çok memnun kalmıştım. fiyatı 600 liraydı sanırım. ama randevu çok zor bulunuyo düşünüyosan eğer hemen randevu alman gerek.
Canım AFP (alfa fetoprotein) testi (sinir sistemi testiymiş doktorum bebeğin bpd değerini (şakaklar arası mesafe) ölçerek test istedi. Kan verdim bu test için bir de. Bu test 16-18. Haftalar arası yapılıyormuş. Zaten kontrole gitmeden de bu testin yapılacağını yaptığım internet araştırmalarında öğrenmiştim. Sonuç da hemen çıktı çok şükür düşük risk olarak görünüyor. Doktoruna sor istersen aklına takıldıysa.Bu arada Afp testi nedir neden yapıldı? Benden istemediler merak ettim
geçer inşallah. benimki baya uzun uzun baktı hatta %99 bi sorun yok ama kıymetli bebek bide kardiyoloji görsün içimiz rahat etsin demişti. damarın açısını beğenmedim demişti. dediği gibi de oldu bi sorun çıkmadıAh canım sağol darısı en güzel şekilde senin başına
Canım çok teşekkür ederim erkek kardeşimin kızında da Turgay hocaya gitmişlerdi çok memnun kalmadıklarını söylemişlerdi öyle olunca kafam da karışmıştı ama doktoruma hangisini seçelim diye sorduğumda Turgay hoca deyince ben de bugün ona randevu aldım.
Canım ben de randevu sorunum olmasın diye aradım bugün. Doktorum da uyarmıştı randevu için geç kalmayın diye. Turgay Şener e 27 temmuza randevu aldım. İnşallah benim ultrasonum da seninki gibi çok güzel geçer
Evet canımRahim filmini demiyormusun canm
Sonucuna çok sevindim canım İkili testten sonra istedi anladığım kadarıyla benden yaşmdan dolayı sadece nifty testi istedi bu hafta gidip yaptırıcam inşallah bi sıkıntı çıkmazCanım AFP (alfa fetoprotein) testi (sinir sistemi testiymiş doktorum bebeğin bpd değerini (şakaklar arası mesafe) ölçerek test istedi. Kan verdim bu test için bir de. Bu test 16-18. Haftalar arası yapılıyormuş. Zaten kontrole gitmeden de bu testin yapılacağını yaptığım internet araştırmalarında öğrenmiştim. Sonuç da hemen çıktı çok şükür düşük risk olarak görünüyor. Doktoruna sor istersen aklına takıldıysa.
Nifty testi daha kapsamlı zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın canımSonucuna çok sevindim canım İkili testten sonra istedi anladığım kadarıyla benden yaşmdan dolayı sadece nifty testi istedi bu hafta gidip yaptırıcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz
İnşallah canımNifty testi daha kapsamlı zaten inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Tüp bebek olunca daha kontrollü bakıyorlar sanırım haklısın canım. Gördüğü en ufak bir riski çekinmeden söyler dediler Turgay hoca için sizde de öyle olmuş. Yeğenimde de amniyon sıvısı az demişti de gelinimiz havuç suyuna dayanmıştı sıvısı artar belki bir umut diye. İnşallah sorunsuz geçer daha bir aydan çok var.geçer inşallah. benimki baya uzun uzun baktı hatta %99 bi sorun yok ama kıymetli bebek bide kardiyoloji görsün içimiz rahat etsin demişti. damarın açısını beğenmedim demişti. dediği gibi de oldu bi sorun çıkmadı
Aa suyun az diye bana da demişti.3 litreyi geç demisti ben geçince düzelmişti de. Ama çok ciddi bi hoca. Muayene olmak o kadar kolay değil bi sürü kural koymuşlar hemşiresi anlatiyo zaten. Ama bence ultrason konusunda gerçekten çok başarılı bi doktorTüp bebek olunca daha kontrollü bakıyorlar sanırım haklısın canım. Gördüğü en ufak bir riski çekinmeden söyler dediler Turgay hoca için sizde de öyle olmuş. Yeğenimde de amniyon sıvısı az demişti de gelinimiz havuç suyuna dayanmıştı sıvısı artar belki bir umut diye. İnşallah sorunsuz geçer daha bir aydan çok var.
Ogüde Melih beye gidiyordum. Ben çok memnundum ama evet kısa tutuyorlar biraz Sıkıntı yoksa kısa bakiliyor. Ters bı durumda uzun uzun bakiyorlar.Turgay beyede gittim oda o kadar uzun bakmıyor bişey yoksa iyi normal diyip geçiyor.Teşekkür ederim canım açıkçası 3 tane doktor ismi verdi, biri özel muayenehane diğer ikisi Ogü de hoca. Herhangi birine randevu almamı istedi. Ama üçünün de yorumlarına baktığımda detaylı usg yi kısa tuttukları ve memnun olmadıkları ile ilgili olumsuz yorumlar gördüm. Kafam karıştı
aaa çook geçmiş olsun canım. dualarımız seninle. antibiyotik konusunda nolur üzülme muhakkak ona göre bi tedavi veriliyodur. dinlenip iyileşmeye çalış. pozitif düşün bebişinde iyi olsun.Kızlar merhaba çok kötü şeyler geldi başıma işyerimde fare gördüm. Panik olup kaçmaya çalısırkren ayağım kaydı düştüm. Çok şükür bebiş iyi ama ayağımda 6 tane parçalı kırık var. Dün gece ameliyat oldum. Bugün evdeyim ama basmam yasak canım çok yanıyo ve en çok üzüldüğüm antibiyotik kullanmak zorundayım. Neolur dua edin çok ihtiyacımız var
İyiyim canım sen nasılsın . Hastane çantam hazır odamız hazır değil yatağımız kurulacak artık bu haftalarda kurmayı düşünüyoruz . . Gün sayıyorum çok az kaldııı rabbim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsinkızlar napıyosunuz Limoncicegi43 P prenseslerim iyikilerim
az kaldı baya baya bana bi korku gelmeye başladı. hazır mı odalarınız? hastane çantalarınız bende hala hiç biri tam hazır değil ne bu rahatlık anlamıyorum
Çok geçmiş olsun canım. olacağı varmış kuzumm kimin aklına gelir böyle olacağı . Antibiyotik için üzme kendini daha 2 buçuk aylık hamileyken arkadaşım dişinden dolayı çok antibiyotik kullanmak zorunda kaldı. Doktorlarımız bilinçli zararı olacak olsa vermez dozu vardır takma kafana dualarım seninleKızlar merhaba çok kötü şeyler geldi başıma işyerimde fare gördüm. Panik olup kaçmaya çalısırkren ayağım kaydı düştüm. Çok şükür bebiş iyi ama ayağımda 6 tane parçalı kırık var. Dün gece ameliyat oldum. Bugün evdeyim ama basmam yasak canım çok yanıyo ve en çok üzüldüğüm antibiyotik kullanmak zorundayım. Neolur dua edin çok ihtiyacımız var