- 23 Aralık 2021
- 192
- 185
- 40
Çok sevindim canım.. inşallah döllenen sayısı bol olur. Bu sefer olacak bak bu kadar hamile dua ediyoruz Mutlu son çok yakındaRezerv düşüklüğüm olmasına rağmen 9 tane kuzum çok şükür o kadar mutluyum ki sabahtan beriAmiiiin inşallah canım benim
Amin canım evet herkesin dualarını hissediyorum Allah razı olsunÇok sevindim canım.. inşallah döllenen sayısı bol olur. Bu sefer olacak bak bu kadar hamile dua ediyoruz Mutlu son çok yakında
Canım merhaba, siz zamanı azalttınız maşallah biz daha yolun başındayızLimoncicegi43 D drama kralicesi kızlar nasılsınız nasıl gidiyor mutlu sona yaklaşıyoruz ve dahada zorlaşıyor dimi geceleri bende zor uyuyorum nedense asl8nda çok yoruluyorum ama uyanınca bidaha dalmak zor oluyor S Siu nerelerdesin canım lotuscicegi26 M minikkusum26 siz neler yapıyorsunuz kuzucuklar nasıl
Çok güzel bir sayı, inşallah hepsi döllenir kaliteli güzel embriyoların olurRezerv düşüklüğüm olmasına rağmen 9 tane kuzum çok şükür o kadar mutluyum ki sabahtan beriAmiiiin inşallah canım benim
Bu sefer olacak inşallah hayırlısıyla.Rezerv düşüklüğüm olmasına rağmen 9 tane kuzum çok şükür o kadar mutluyum ki sabahtan beriAmiiiin inşallah canım benim
Ben iyiyim çok şükür herşey yolundaLimoncicegi43 D drama kralicesi kızlar nasılsınız nasıl gidiyor mutlu sona yaklaşıyoruz ve dahada zorlaşıyor dimi geceleri bende zor uyuyorum nedense asl8nda çok yoruluyorum ama uyanınca bidaha dalmak zor oluyor S Siu nerelerdesin canım lotuscicegi26 M minikkusum26 siz neler yapıyorsunuz kuzucuklar nasıl
sağol canım evet lucrin zor bulunuyor ben de tesadüf 1 tane bulmuştum allah yardimcin olsunAy maşallah onasağlıkla kucağınıza alın inşallah Sağolun Allah razı olsun bide lucrin bulabilseydim çok güzel olacaktı bu ilaç stresi sıktı artık
hayırlısıyla gelsin paşamiz o zaman siz de kocaman oldunuz mide bulantilarndan sonrada yanmalar başlıyor yorgun olsa nda uyanınca geri uyuyamiyorumki belkide doğrudur ilk aylar zor oluyor uyku düzenini tutturabilirsrk rahatlariz gece gündüz ayrimini yapamiyorlar inşallah gaz sancilarida olmaz kolik ataklarida yaşanmaz rahatça buyuturuz yavrularıBen iyiyim çok şükür herşey yolunda16+4 deyiz erkek olduğu kesinleşti pipiyi gördük Uykuyla ilgili geçenlerde bir ablam anlatmıştı hamileliğin sonlarına doğru azalacak uyuyamayacaksın diye. Allah tarafından az uykuya alıstırılıyormusuz Belki onunla ilgisi olabilir. Bişeyler okusan belki iyi gelebilir mesela ben elime kitap alınca hemen bayılıyorum
Slm canım , valla napiyim sırt ağrılarım basladi benimde .otururken özellikle çok batıyor. Sola yatmaktan sol yanım şimdiden çürüdü. Ağrılı geçiriyorum günleri. Onun dışında birşey yok çok şükür ve olmasın inşallah.
kiyamam canım zor gerçekten ağrılar bende kamplardan çok çektim tekrar protestan fitile başladım magnezyum da kullanıyorum dokdor bol istirahat diyor da nasıl yapayım hayırlısıyla gecicek bu günler de allah in izniyleSlm canım , valla napiyim sırt ağrılarım basladi benimde .otururken özellikle çok batıyor. Sola yatmaktan sol yanım şimdiden çürüdü. Ağrılı geçiriyorum günleri. Onun dışında birşey yok çok şükür ve olmasın inşallah.
Dondurulmuş olacakÇok güzel bir sayı, inşallah hepsi döllenir kaliteli güzel embriyoların olurArtık beş günlük bekleyiş başladı desene. Dondurulmuş embriyo transferi mi olacak taze transfer mi?
Gönlünü ferah tutDondurulmuş olacakpek bir embriyom kalmadı bugün 3.gün oldu ama üzülmek istemiyorum hayırlısı olsun inşallah
Ahh inşallahGönlünü ferah tutbir embriyo bile umut demek, her şey çok güzel olacak buna inan bence. Bu süreçte moral motivasyon çok önemli. İnşallah güzel sonuçlarını paylaşırsın
kaç tane embriyon kaldı canım nasıl gidiyo?Ahh inşallah
3 tane kaldı ablacımkaç tane embriyon kaldı canım nasıl gidiyo?
İnşallah kuzum inşallah üç miniğinde sağlıkla seninle olur3 tane kaldı ablacımama sıkıntı yok bugün 3.gün inşallah minikler 5. Güne varır
İnşallah canımİnşallah kuzum inşallah üç miniğinde sağlıkla seninle olurrabbim çok büyük
4 yumurtam toplanmıştı benim rezerv düşüklüğü var bende de, 1. Gün 1 tanesi döllendi 3 tanesi gitti. O bir taneyi şimdi içimde büyütüyorum. Bir tane olsun bizimle olsun hiç endişelenme bu sefer olacak Allah’ın izniyle3 tane kaldı ablacımama sıkıntı yok bugün 3.gün inşallah minikler 5. Güne varır
Evet canım ama negatif alınca en baştan başlamak çok zor oluyor bu tedevide bari kenarda bir fazla olsun4 yumurtam toplanmıştı benim rezerv düşüklüğü var bende de, 1. Gün 1 tanesi döllendi 3 tanesi gitti. O bir taneyi şimdi içimde büyütüyorum. Bir tane olsun bizimle olsun hiç endişelenme bu sefer olacak Allah’ın izniyle