Yaa ne kadar naif ,tatlı bir insansınızMerhaba, biz seninle hiç konusmadık ama ben çok iyi biliyorum seni. Tedaviye yeni başladığım zamanlarda henüz yazmaya cesaret edememişken ama hergün sessiz sessiz okurken burayı bir anda gidince çok merak etmiştim seni. Hatta bazen ara ara da gelirdin aklıma. Yeniden başlamana çok sevindim. Bu sefer sende güzel haberi alacaksın inanıyorum. sana dua edicem
Sen de öylesin canım beninYaa ne kadar naif ,tatlı bir insansınız
Allah razı olsun inşallahevet geçen gün bi bakayım dedim çok özlemişim buradaki ablalarımı arkadaşlarımı hemen üye oldum Siz pozitif sonuç aldınız mıı ?
Aylisssss geri gelmene çok sevindim . Gittiğin günden beri aklımdasın. Bi an gidince sevgilim terk etmiş gibi oldum aklım sende kaldı bi müddet iyi misin diye. Bu sefer herşey güzel olacak inşallah dualarım seninle canım benimYaa ne kadar naif ,tatlı bir insansınız
Allah razı olsun inşallahevet geçen gün bi bakayım dedim çok özlemişim buradaki ablalarımı arkadaşlarımı hemen üye oldum Siz pozitif sonuç aldın
Ooo maşallahSen de öylesin canım beninEvet 16 haftalık hamileyim. inanıyorum bu sefer güzel haberi sen de alacaksın birlikte alacağız. Dualarım, dualarımız hep seninle olacak. Sen tekrar başlayacak gücü bulmussun ya rabbim de emeklerini boşa çıkarmayacak inşallah
hahahahahaAylisssss geri gelmene çok sevindim . Gittiğin günden beri aklımdasın. Bi an gidince sevgilim terk etmiş gibi oldum aklım sende kaldı bi müddet iyi misin diye. Bu sefer herşey güzel olacak inşallah dualarım seninle canım benim
Evet canım Allah nasip ederse oğluşum olacak kız az kaldı 32. Haftaya giriyoruz. Sakın biyere kaybolma Allah’ın izniyle senin de mutluluğunu yaşayacağız burdahahahahahaCanımmm ya çok özledim Allah razı olsun inşallah oğluşun muuu olacaaak
Hakket ya bir şey kalmamışEvet canım Allah nasip ederse oğluşum olacak kız az kaldı 32. Haftaya giriyoruz. Sakın biyere kaybolma Allah’ın izniyle senin de mutluluğunu yaşayacağız burda
Canım bitki çaylarının hepsi yasak mı ? Eğer yasak olmayan bir şey ıhlamur gibi bir şey içsen yatacağın zaman faydası olur gibi geliyor bana bide eğer tehlike bir durum yoksa hamileler için egzersiz tarzı bir şey yaparsan yorulunca uykun gelir mantıken başka bir şey gelmedi aklımaKızlarrrr napıyorsunuz. Bir iki haftadır uykular resmen haram oldu bana . Hiç gece uykum yok. Yattıktan bir iki saat sonra tuvalete kalkıyorum ve asla bidaha uyuyamıyorum. Taaaa ki eşim işe gidip saat yedi sekiz olana kadar . Yada hiç uyumadan sabahı ediyorum. Aslında ağrım sızımda yok bi tuvalet ihtiyacı sıkıştırıyor arada neden böyle uykusuz kalıyorum anlamadım . Siz ne durumdasınızzz.
Geçmiş olsun kuzum nasılsın kaç yumurtan toplandı allahım sağlıklı sağlıklı bi sürü embriyoların olsun inşallahBen bugün opu oldum zor uyandım anestezi den ama çok yorgundum ondan herhalde hsshshsh
Rezerv düşüklüğüm olmasına rağmen 9 tane kuzum çok şükür o kadar mutluyum ki sabahtan beriGeçmiş olsun kuzum nasılsın kaç yumurtan toplandı allahım sağlıklı sağlıklı bi sürü embriyoların olsun inşallah
Çok şükür canım çok şükürRezerv düşüklüğüm olmasına rağmen 9 tane kuzum çok şükür o kadar mutluyum ki sabahtan beriAmiiiin inşallah canım benim
Amin hepimiz alalım inşallahÇok şükür canım çok şükürinşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın Allah’ımın izniyle
canım tekrar hoşgeldin rabbim bu sefer senin yüzünü güldürsun yumurta sayın çok iyi inşallah hepsi dollenip tatlı tatlı emburyolarin olur bu sefer bizi merakta bırakma seni çok aradıkKızlar ben hesabımı kapatmıştım negatif aldığım gün bidaha da girmedim bi bakayım dedim hepiniz iyi misiniz diye şifreyi de bilmiyordum yeni açtım. Hepiniz iyisiniz çok şükür çok sevindimBütün mesajları okudum beni merak edenler olmuş özür dilerim ama konuşmak yazmak o an çok zordu bir daha da girmeyince göremedim
Hoşbuldumcanım tekrar hoşgeldin rabbim bu sefer senin yüzünü güldürsun yumurta sayın çok iyi inşallah hepsi dollenip tatlı tatlı emburyolarin olur bu sefer bizi merakta bırakma seni çok aradık
iyiyiz canım gun sayiyoruz biraz ağrılı sancılı devam ediyorum bulantılar bitti yanmalar başladı şimdide kramplar benim kizce yaramazliğa başladı bile şimdi dualarimiz seninle canımHoşbuldumhiç girmedim girince de sizi özlediğimi farkettim :) nasılsınız ?
Amin inşallah
Ay maşallah onaiyiyiz canım gun sayiyoruz biraz ağrılı sancılı devam ediyorum bulantılar bitti yanmalar başladı şimdide kramplar benim kizce yaramazliğa başladı bile şimdi dualarimiz seninle canım
Slm canım , valla napiyim sırt ağrılarım basladi benimde .Limoncicegi43 D drama kralicesi kızlar nasılsınız nasıl gidiyor mutlu sona yaklaşıyoruz ve dahada zorlaşıyor dimi geceleri bende zor uyuyorum nedense asl8nda çok yoruluyorum ama uyanınca bidaha dalmak zor oluyor S Siu nerelerdesin canım lotuscicegi26 M minikkusum26 siz neler yapıyorsunuz kuzucuklar nasıl