Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sağol canım. D vitaminini kullanmaya devam ediyordum ben de biraz ara vereyim bari kontrole kadar. Öğrendiğim iyi oldu İnşallah diğer ilaçları da sorunsuz bırakacağımız günler gelir

Limoncicegi43 iyiyiz canım buyuyoruz bayram telaşı 23 nisan telaşı birbirine karıştı küçük beyimiz nasil keyifler yerindemi siz baya baya kocaman oldunuz artık dimi
Ramazan ayı baya tempolu geçti rabbim bayrama erdirsin inşallah evet 25. Haftamızdayız büyüyoruz çok şükür. Şimdiden mızıldamaya başladım kaburgalarım sırtım ağrıyor demeye ağırlaşınca napacağuz bakalım senin kızlar nasıllar iyiler mi. İçerideki cimcime ne alemde yaramaz mı

Ay ıyiyiz büyüyoruz kocaman olduk ya. Ben 6 kilo aldım bile yani. Artık hareketlerini de net hissediyorum çok şükür. Sizler napiyosunuz
Sorma canım bende kocaman oldummm zaten aramızda bir hafta var aynıyız. 8 kiloda ben aldım vallaa çok karnım acıkıyor sahuru ayrı gündüzü ayrı iftarı ayrı pideyi çok yedim herlde çok şükür hissetmene sevindim artık geçte olsa vakti ama çok güzel duygu değil mi hareketlerini hissedebilmek. Bu haftalarda şeker yükleme testim var sağlık ocağında yapıyorlarmış 75 mg şeker yüklemesi istediler biraz gönülsüzdüm ama yaptırayım diyorum. Geçtiğimiz çarşamba 24+4 te iken doktora gittim 830 gram dedi. Büyüyorrr paşalarımız sen neler yaptın neler aldın anlat

aynen ramazan nasıl geçti anlamadım bende benim de mide yanması bunaltıyor sırrın henüz başlamadı kızlar iyiler havalar ısınınca sürekli park istiyorlar bugun de bayramlıklarını aldık icerdekide ablalarina ayak uyduruyor gayet hareketli bayram sonu kontrol var hemşire tetenoz aşısı diye tutturuyor ben ikisinde de olmadım siz yaptirdinizmi dokdora sorucam bakalım ne dicek şeker yuklemesinide ilk8nde yaptırdım ikincide yaptırmadım bunda da yaptırmayı düşünmüyorum çok berbat bişey dayanamam zaten b3n8m alt karnım değilde üst karnım çıktı sizinde öyle mi

Oh maşallah güle güle giysin kuzucuklar Benim daha çok altta ama yuvarlanmaya başladık artık üsttende çıktı . Tetanoz aşısı oldum evet doktor olmamı istedi. sezeryan da kullanılan kesici aletlerden hastalık kapmamamız içinmiş galiba. İlkini oluyorsun 4 hafta sonra 2. Yi oluyorsun. 3. 6 ay sonrasında galiba ona bişey söylemedi ama kağıtta yazılandan öyle anladım

sağol canım çocuk ışte ayakkabıları yatirken zor cikartirdim onlarla uyucaklardi nerdeyse bende dokdora sorup ondan sonra olucam artık

Valla ben oruç tutmuyorum ama sürekli acıkıyorum sürekli biseyler yemek istiyorum. Benimde bu hafta sonu şeker yüklemem var. Ben biraz meyilli olduğum için çok korkuyorum açıkçası. Valla ben ufak ufak kıyafet alıyorum canim hastane çıkışı falan aldım. Ama mobilyalarını almadım daha evi boya badana falan yapıcaz da ağırdan alıyorum herşeyi

Benim önce alt karnım çıkmıştı ama şimdi üst tarafta cıktı artık. Tetanoz da ilk dozu yaptırdım ikinci dozu da yarın yaptıracam.

Ben de tutmuyorum canım oruç dediğin gibi çok acıkıyorum . Olur hepsi zamanla kıyafetler zaten sürekli görüp özeniliyor . Sağlıkla gelsin miniklerimiz hepsi alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…