- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Regenesis vitamin ile dvit3 kullanıyorum Sadece canım ben. Mide yanması bende de var mide asitim sanki boğazımda yutkunurken canım açıyor. Reflü gibi sürekli afedersin geğirme geliyorarkadaşlar 9 ay boyunca korku endişe sürekli her kezte oluyor sanırım kimimizde kanama kimimizde mide sorunları ufaklıklar gelene kadar hep böyle endişeler devam benim bulantılar azaldı diye sevinirken simdi de yanma başladı ejderha gibi alev çıkacak az kaldı ağzımdan bişey yiyemeyincede vitaminlerle idare ediyorum sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz demir ve d vitamini dagavit ve balık yağı kullanıyorum benLimoncicegi43 D drama kralicesi S Siu lotuscicegi26 M minikkusum26
Momvita dha ve d vit kullanıyorum canim bendearkadaşlar 9 ay boyunca korku endişe sürekli her kezte oluyor sanırım kimimizde kanama kimimizde mide sorunları ufaklıklar gelene kadar hep böyle endişeler devam benim bulantılar azaldı diye sevinirken simdi de yanma başladı ejderha gibi alev çıkacak az kaldı ağzımdan bişey yiyemeyincede vitaminlerle idare ediyorum sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz demir ve d vitamini dagavit ve balık yağı kullanıyorum benLimoncicegi43 D drama kralicesi S Siu lotuscicegi26 M minikkusum26
Regenesis vitamin ile dvit3 kullanıyorum Sadece canım ben. Mide yanması bende de var mide asitim sanki boğazımda yutkunurken canım açıyor. Reflü gibi sürekli afedersin geğirme geliyor
Mide yanması 5 aylık hamile kızkardeşimde de var. Soda şişesiyle beraber geziyorarkadaşlar 9 ay boyunca korku endişe sürekli her kezte oluyor sanırım kimimizde kanama kimimizde mide sorunları ufaklıklar gelene kadar hep böyle endişeler devam benim bulantılar azaldı diye sevinirken simdi de yanma başladı ejderha gibi alev çıkacak az kaldı ağzımdan bişey yiyemeyincede vitaminlerle idare ediyorum sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz demir ve d vitamini dagavit ve balık yağı kullanıyorum benLimoncicegi43 D drama kralicesi S Siu lotuscicegi26 M minikkusum26
aynrn canım bende soda içiyorum ama o da bir nebze fayda veriyor sen kac haftalik oldun şımdıMide yanması 5 aylık hamile kızkardeşimde de var. Soda şişesiyle beraber geziyor. Ben henüz o aşamaya gelemedim vitaminde folidays içiyorum. Aslında tüp bebek merkezinden omega önerdiler ama ben almadım. Kendi doktorumun tavsiye ettiğini almayı düşünüyorum.
Aslında ben de onu soracaktım. Hesaplama nasıl yapılıyor bizde? Son adet tarihine göre mi hesaplanacak? Öyleyse 8 haftalık. Nicel Bey 10 gün önce kalp atımında 6 hafta 2 gün demişti. Nasıl hesapladılar sizin bebişi?aynrn canım bende soda içiyorum ama o da bir nebze fayda veriyor sen kac haftalik oldun şımdı
son adet tarihine göre hesaplanıyor canım 8 haftaliksin o zamanAslında ben de onu soracaktım. Hesaplama nasıl yapılıyor bizde? Son adet tarihine göre mi hesaplanacak? Öyleyse 8 haftalık. Nicel Bey 10 gün önce kalp atımında 6 hafta 2 gün demişti. Nasıl hesapladılar sizin bebişi?
Valla hiç bişey yapmıyorumçok kötü mide yanması peki denediğin mideyi yarış tutan birşey varmı canim önerebileceğin ben ne yesem yaniyo çünkü
Evet gerçekten benzer gidiyobenim geçen detaylı da doktor plasenta artık normal konumlanmış dedi. Ama dedim çok kanama alanı var demişti doktorum. Plasenra yukarı çıkarken kanamalar olabilir normal dedi. Bol su içmelisin dedim. Suyum biraz az cıktı ondan tabi(Inşallah bu bari sende olmaz)
Allah kolaylik versin canim, diyecek bisey bulamiyorum simdilik bende yok ama o da baslar bir kac hafta sonraValla hiç bişey yapmıyorumara ara çekiyorum malesef . Birde kızlar ben de aşırı sırt kaburga ağrısı başladı sürekli bi tarafıma yatamıyorum çok fazla batma hissediyorum
Ahh yaa sorma ben de dun aksam yasadim mide yanmasini cok kotuydu. Gogsume asit dokmusler gibi . Dr a yazacagim ne diyecek bakalim .mart ayinda gittigimde sormustu yok demistim . Herkeste oluyor galiba . Hap yazacakti yzafirmadim o zaman . Yazarsa kullanir miyim onu da bilmiyorum . Imom omega ve d vit. Kullaniyorum . adaşlar 9 ay boyunca korku endişe sürekli her kezte oluyor sanırım kimimizde kanama kimimizde mide sorunları ufaklıklar gelene kadar hep böyle endişeler devam benim bulantılar azaldı diye sevinirken simdi de yanma başladı ejderha gibi alev çıkacak az kaldı ağzımdan bişey yiyemeyincede vitaminlerle idare ediyorum sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz demir ve d vitamini dagavit ve balık yağı kullanıyorum benarkadaşlar 9 ay boyunca korku endişe sürekli her kezte oluyor sanırım kimimizde kanama kimimizde mide sorunları ufaklıklar gelene kadar hep böyle endişeler devam benim bulantılar azaldı diye sevinirken simdi de yanma başladı ejderha gibi alev çıkacak az kaldı ağzımdan bişey yiyemeyincede vitaminlerle idare ediyorum sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz demir ve d vitamini dagavit ve balık yağı kullanıyorum benLimoncicegi43 D drama kralicesi S Siu lotuscicegi26 M minikkusum26
Cok sukur geciyor oyle boyle . Bu kadar seyi yasiyoruz insallah saglikla kavusuruz bebeklerimizegeçmiş olsun canım bozma moralini ne çabuk geçiyor günler 4 aylık olmuş bile oğluşun sanırım biraz sürekli istirahat yapman lazım
Bende henüz bulantı ve mide yanması yok canım. Sanırım ilerleyen süreçlerde olabilir. Vitamin olarak da devit, folidays ve omegrav kullanıyorum. Bunları zaten süreç içinde Nicel bey önermişti, devam ediyorum.arkadaşlar 9 ay boyunca korku endişe sürekli her kezte oluyor sanırım kimimizde kanama kimimizde mide sorunları ufaklıklar gelene kadar hep böyle endişeler devam benim bulantılar azaldı diye sevinirken simdi de yanma başladı ejderha gibi alev çıkacak az kaldı ağzımdan bişey yiyemeyincede vitaminlerle idare ediyorum sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz demir ve d vitamini dagavit ve balık yağı kullanıyorum benLimoncicegi43 D drama kralicesi S Siu lotuscicegi26 M minikkusum26
Canım ben daha kalp atışını dinlemedim, keseyi de görmedimM minikkusum26 doktor seçimini yaptın mı? Ben çok kararsız kaldım. Sen ne yaptın merak ettim
Allah’ım izniyle duyacaksın sen deCanım ben daha kalp atışını dinlemedim, keseyi de görmedimPazartesi randevum var inşallah sorunsuz duyarım kalp atışını. Ondan sonra doktora karar vermeyi düşünüyorum. Biraz araştırdım doktorları. En azından operatör dr olsun istiyorum. Eşimin sene başında yaptırdığı özel sigorta da var onu da bir soracağım hastanelere. Aslında ben de size sormak istiyordum hangi doktorla devam ediyorsunuz?
ben. sebahattin akyıl a gidiyorum cok ta memnunum küçük kizimda da ona gitmiştim zaten iyi güler yüzlü deneyimli bir dokdorCanım ben daha kalp atışını dinlemedim, keseyi de görmedimPazartesi randevum var inşallah sorunsuz duyarım kalp atışını. Ondan sonra doktora karar vermeyi düşünüyorum. Biraz araştırdım doktorları. En azından operatör dr olsun istiyorum. Eşimin sene başında yaptırdığı özel sigorta da var onu da bir soracağım hastanelere. Aslında ben de size sormak istiyordum hangi doktorla devam ediyorsunuz?
aman başlamasın canım çok fenaBende henüz bulantı ve mide yanması yok canım. Sanırım ilerleyen süreçlerde olabilir. Vitamin olarak da devit, folidays ve omegrav kullanıyorum. Bunları zaten süreç içinde Nicel bey önermişti, devam ediyorum.
ben bugün sağlık ocağına gittim boğaz enfeksiyonu olmuşum agumentin yazdı mide içinde gaviskon yazdı ama dokdoruna sır dedi 2 kere arayıp sordum kullanabilirsin dedi mecbur kullanicam inşallah bişey olmazAhh yaa sorma ben de dun aksam yasadim mide yanmasini cok kotuydu. Gogsume asit dokmusler gibi . Dr a yazacagim ne diyecek bakalim .mart ayinda gittigimde sormustu yok demistim . Herkeste oluyor galiba . Hap yazacakti yzafirmadim o zaman . Yazarsa kullanir miyim onu da bilmiyorum . Imom omega ve d vit. Kullaniyorum . adaşlar 9 ay boyunca korku endişe sürekli her kezte oluyor sanırım kimimizde kanama kimimizde mide sorunları ufaklıklar gelene kadar hep böyle endişeler devam benim bulantılar azaldı diye sevinirken simdi de yanma başladı ejderha gibi alev çıkacak az kaldı ağzımdan bişey yiyemeyincede vitaminlerle idare ediyorum sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz demir ve d vitamini dagavit ve balık yağı kullanıyorum benLimoncicegi43 D drama kralicesi S Siu lotuscicegi26 M minikkusum26
Geçmiş olsun ben de dr arayacaktım aramadım iyiyim şimdilik. Biz kullanmaktan korkuyor ve çekiniyoruz bebek etkilenir diye canım. Geçen hafta inanılmaz bas ağrılarım oldu . Dr günde 3 kere parol kullanabilirsin dedi ama ben ağrıdan çatladım yine de içmedim içemedim korkumdan . Allah yardımcımız olsun inşallah zor anlar yaşıyoruz ama sonu çok guzel olacak allahın izniyle inşallah.ben bugün sağlık ocağına gittim boğaz enfeksiyonu olmuşum agumentin yazdı mide içinde gaviskon yazdı ama dokdoruna sır dedi 2 kere arayıp sordum kullanabilirsin dedi mecbur kullanicam inşallah bişey olmaz