Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Aaa bende şimdi yaptırdım ama açlık bile 91 cıktı benimde. Senin nasıl cıktı ne dedi doktor
Benim iki doktorumda 75 gram yaptır dedi. Gittim sağlık ocağına 50 gram yapıyoruz hep 50 gram yapılıyor bence 50 yapalım dedi aile hekimim. Zaten okdar gönülsüzdüm ki yaptırmayacaktım . Tmam dedim ben de. 87 açlık 162 tokluk çıktı. Sınır 140mış. Doktorun 75 veya 100 gramlık tekrar test isteyebilir dedi.
Kadın doğum doktoruma mesaj attım sonuçlar bu şekilde ben ikinci bi test yaptırmak istemiyorum diye. Oda dahiliyeye göster dedi. Gittim dahiliyeye 75 gramlık tekrar yapalım dedi. Yok yaptırmayacağım dedim. Şeker kabul ederim dedi et dedim. Diyetisyene gönderdi diyetisyen bal reçel ekmek vs yasak diyet listesi verdi.

Ben zaten bal reçel pekmez yemem akşam yemeklerinde 1 dilim pide bitmez ekmeksiz yemek yerim . Kola çok nadir içerim . Çikolata aklıma gelmez yani tatlıyla benim hiç aram yoktur. Varsa yoksa tuzlu ekşi olacak . Kalabileceğim dikkat edebileceğim şey yokki. O yüzden yaptırdığıma pişman oldum. Takmayacağım ağrımayan başımı ağrıttım.

Benim iki doktorumda 75 gram yaptır dedi. Gittim sağlık ocağına 50 gram yapıyoruz hep 50 gram yapılıyor bence 50 yapalım dedi aile hekimim. Zaten okdar gönülsüzdüm ki yaptırmayacaktım . Tmam dedim ben de. 87 açlık 162 tokluk çıktı. Sınır 140mış. Doktorun 75 veya 100 gramlık tekrar test isteyebilir dedi.
Kadın doğum doktoruma mesaj attım sonuçlar bu şekilde ben ikinci bi test yaptırmak istemiyorum diye. Oda dahiliyeye göster dedi. Gittim dahiliyeye 75 gramlık tekrar yapalım dedi. Yok yaptırmayacağım dedim. Şeker kabul ederim dedi et dedim. Diyetisyene gönderdi diyetisyen bal reçel ekmek vs yasak diyet listesi verdi.

Ben zaten bal reçel pekmez yemem akşam yemeklerinde 1 dilim pide bitmez ekmeksiz yemek yerim . Kola çok nadir içerim . Çikolata aklıma gelmez yani tatlıyla benim hiç aram yoktur. Varsa yoksa tuzlu ekşi olacak . Kalabileceğim dikkat edebileceğim şey yokki. O yüzden yaptırdığıma pişman oldum. Takmayacağım ağrımayan başımı ağrıttım.
Ben 75lik yaptırdım. açlık 90, ilk saat 221, 2.saat 150 cıktı. Bende napcami bilmiyorum şu an doktoruma ulaşmaya calisiyorum

Evet görüştüm. Endokrinolijiye yönlendirdi bayramdan sonra gidicem anca. O zamana kadar diyet yapıp 2 3 günlük ölçüm yapıp gitmeyi düşünüyorum
Banada dahiliye veya endokrinoloji dediler . Kurcalamayı düşünmüyorum canım ben üstüne olmycam rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Banada dahiliye veya endokrinoloji dediler . Kurcalamayı düşünmüyorum canım ben üstüne olmycam rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Bende haftaya bi gidicem bakalım. Diyetle kurtarabilirim umarım. Ama benim senin gibi değil ben çok yiyorum. Tatlısı, hamuru hiç ağzım boş kaliyo. Sonuç böyle oldu. 2 3 gün ölçüm yapıp takip edip gidicem belki de bisey yapmazlar

Bende haftaya bi gidicem bakalım. Diyetle kurtarabilirim umarım. Ama benim senin gibi değil ben çok yiyorum. Tatlısı, hamuru hiç ağzım boş kaliyo. Sonuç böyle oldu. 2 3 gün ölçüm yapıp takip edip gidicem belki de bisey yapmazlar
Anladım İnşallah biter canım dikkat et bakalım bişey yapmazlar bence diyetle devam edersin diye düşünüyorum

canım takma bencede birden şekeri verince kaçınılmaz yükselmesi biraz diyetle sorun çözülür ben ilk gebeliğimde yaptırdım ama pişman oldum yüksek cikmaçıkmadı ama bebeğe zararlı dediler ikincide yaptırmadım dokdorumda açlık şekerin bari bakalım dedi oda 60 la 70 arası birşey çıkmıştı bunda da yaptırmayı düşünmüyorum

canım Sağlık ocağında ölçüm yaptır derim tekrar şeker yüklemesi yaptırma tatliyi hamur işini seviyorsun bayramda zor ama en azından sadece tadına bak ikram ların yoksa gene yüksek çıkabilir benim geçenlerde sağlık ocağına tansiyon şekere baktı dokdor başım dönüyor diye gitmiştim sabah kahvaltı yapmıştım öğlen gittim 93 çıktı dokdor iyi dedi tansitansiyon biraz yükselmiş ama çok yorulmuştum ondan da olurmuş

Merhaba hoşgeldiniz ben yılbaşından önce yaptırmıştım ama dondurulmuş vardı benim transfer 6500 dü ilaçlarla 10 000 buldu ama şımdı nasıl bilemem sizinde dondurulmuş mu olacak
Ben daha önce hiç tedavi görmedim 3 yıldır korunmuyoruz 32 yaşımdayım
Sonbaharda gitmeyi düşünüyorum ancak ne kadar birikimle gitmem gerekiyor diye merak ettim 🐥

canım takma bencede birden şekeri verince kaçınılmaz yükselmesi biraz diyetle sorun çözülür ben ilk gebeliğimde yaptırdım ama pişman oldum yüksek cikmaçıkmadı ama bebeğe zararlı dediler ikincide yaptırmadım dokdorumda açlık şekerin bari bakalım dedi oda 60 la 70 arası birşey çıkmıştı bunda da yaptırmayı düşünmüyorum
Sorma bende pişman oldum canım takmıyorum Allah nasip ederse sonraki gebeliklerimde de yaptırmayı düşünmüyorum senin gibi

Ben daha önce hiç tedavi görmedim 3 yıldır korunmuyoruz 32 yaşımdayım
Sonbaharda gitmeyi düşünüyorum ancak ne kadar birikimle gitmem gerekiyor diye merak ettim 🐥
Merhaba hoşgeldiniz, transfer öncesi ve sonrası ilaçlarla birlikte 50 bini buluyor gerçekten. Maddi manevi zor bir süreç. Sorunun ne olduğunu biliyor musunuz? Bir doktorla görüştünüz mü? Demek istediğim belki tüp bebeğe gerek kalmadan sorun çözülür. Tiroid, şeker, sperm hareketleri, yumurta rezervi.. hepsi çok önemli.. Tüp bebek kesin sonuç gibi duruyor ama inanın gül bahçesi değil. Maddi manevi gerçekten çok zor. Sebeplere bakılsın inşallah gerek kalmaz.

X