- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Benim iki doktorumda 75 gram yaptır dedi. Gittim sağlık ocağına 50 gram yapıyoruz hep 50 gram yapılıyor bence 50 yapalım dedi aile hekimim. Zaten okdar gönülsüzdüm ki yaptırmayacaktım . Tmam dedim ben de. 87 açlık 162 tokluk çıktı. Sınır 140mış. Doktorun 75 veya 100 gramlık tekrar test isteyebilir dedi.Aaa bende şimdi yaptırdım ama açlık bile 91 cıktı benimde. Senin nasıl cıktı ne dedi doktor
Kadın doğum doktoruma mesaj attım sonuçlar bu şekilde ben ikinci bi test yaptırmak istemiyorum diye. Oda dahiliyeye göster dedi. Gittim dahiliyeye 75 gramlık tekrar yapalım dedi. Yok yaptırmayacağım dedim. Şeker kabul ederim dedi et dedim. Diyetisyene gönderdi diyetisyen bal reçel ekmek vs yasak diyet listesi verdi.
Ben zaten bal reçel pekmez yemem akşam yemeklerinde 1 dilim pide bitmez ekmeksiz yemek yerim . Kola çok nadir içerim . Çikolata aklıma gelmez yani tatlıyla benim hiç aram yoktur. Varsa yoksa tuzlu ekşi olacak . Kalabileceğim dikkat edebileceğim şey yokki. O yüzden yaptırdığıma pişman oldum. Takmayacağım ağrımayan başımı ağrıttım.