Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

sağol canım bende kullanmak istemiyorum ama enfeksiyon zararlı hem cebini aradım hem hastanedeyken aradım emin olmak için netten de araştırdım hamlelere verilen bir antibiyitikmis rabbim korusun yavrularimizi

Reactions: Siu
Arkadaşlar merhaba, bugün kese ve kalp atışı için randevum vardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk Çok heyecanlıydı, Her şey yolunda dedi Nicel bey. Umarım sonuna kadar da böyle devam eder. 6 hafta 1 günlük olmuşuzartık ciddi ciddi doktor arayışım başlayacak. lotuscicegi26 ve P prenseslerim iyikilerim in önerilerini dikkate alacağım. Başka Eskişehir’de doktor önerisi olan yada deneyimi olan varsa paylaşırsanız sevinirim

Tıp fakultesi tam tersi normal doğum taraftarı... Doktorum Tüp bebek olması normal olmayacağı anlamına gelmiyor demisti. Normal gebelikle ayni dedi. Tabi ben sezeryan istediğim için isteğe bağlı sezeryan oldum. İstemiyorsan da zorla normal dogurtamam demişti

Ben acıbadem de mine inan a gidiyorum. Çok memnunum gerçekten. Anadolu da tanser bey var onu da çok övüyorlar

Canım çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin Ben Hulusi Bey’e başladım. İlk muayene için izlenimim gayet iyi. Hatta şöyle bir şey oldu. 10 gün içinde farklı bir kadın doğum uzmanına muayene olduğum için Hulusi Bey’e girişimi yapamadılar. Birkaç gün sonra gelin diyebilirdi. Ama girişim yapılmadan kabul etti. Bu davranışı çok hoşuma gitti. Bir de cep telefonu numarasını verdi. İstediğin zaman arayabilirsiniz dedi. Bu da çok hoşuma gitti. Gebelik takibinin, hekimliğinin iyi olduğunu duydum genel olarak. 23 Nisan’da kontrolüm var. İnşallah böyle devam eder Tansel Bey çok kalabalık çok geç randevu veriyor ve çok bekliyorsun dediler ondan tercih etmedim.

allah tamamını erdirsin canım hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun bağti güzel olsun

bakalım benim ki ne diyecek hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Ben acıbadem de mine inan a gidiyorum. Çok memnunum gerçekten. Anadolu da tanser bey var onu da çok övüyorlar
allah tamamını erdirsin canım hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun bağti güzel olsun
Hepinize güzel dilek ve önerileriniz için çok teşekkür ederim İnşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız. Ben de 29 nisana Dilek Ulusoy için randevu aldım. Tüp bebek tedavim öncesi bir kere yumurta takibi için gitmiştim ilgili olduğu için memnun kalmıştım. Bakalım gebelik takibi nasıl olacak? Bu arada Estrofem hariç bütün iğne ve ilaçlarım devam ediyor. Sizde de öyle mi?

Hayırlı olsun canım doktorun. Malesef ilaçlara devam. 12. Haftaya kadar da devammış. Sadece D vitaminini neden kullandığımı sordu eksik miydi diye. Ben de rutin tüp bebek tedavisinde başlandığını söyledim. Fazlalığı toksisite yapıyormuş. Kanda bakalım öyle devam et dedi. Zaten Folidaysin içinde de var. O yüzden bıraktım. Allah diğer ilaçları da sorunsuz bırakmayı nasip etsin inşallah.

Merhaba canım 17 haftada doktorum banada aşağıda dedi plasenta kanama yaşamadım çok şükür bugün 22+0 ama henüz yukarı çıkmamış ama rahim ağzını tam kapatmıyor daha yukarı çıkabilir dedi senin kaçıncı haftada yukarı çıktı acaba çok endişhelendim

Ben 21+5 te detayliya gittiğimde doktor normal dedi. Demek ki o arada cıktı. Bende de kanama olmadi ama olabilir demişti şükürki olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…