Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

kızlar napıyosunuz? ben endokrine gittim 1 hafta diyet ve egzersizle ölçüm yaptım çok şükür insüline gerek yok dedi doktorum. çok mutluyum
iyi diyelim iyi olsun canım idare ediyorum bende senin adına sevindim diyetle çözümlenmesini inşallah bu şekilde devam etsin ben yaptirmicam şeker yüklemesi dokdor açlık şekerin bakalım dedi artık yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıyoruz allahin izniyle

valla bu diyet mevzuları beni daha çok zorladı. 2 kiloya yakın verdim. ama ona rağmen geceleri biraz nefes darlığı çekmeye başladım. halbuki toplamda 5.5-6 kilo falan aldım daha. sizde durumlar nasıl
Valla ben 8-9 kilo aldım canım banada diyet verdiler ama pek fazla uymuyorum. Diyetisyen bana liste verdiğinde bu aşamadan sonra kilo vermeni istemiyoruz eğer ki kilo verirsen öğünlerini artttır demişti . Sırt ağrılarım başladı bebik ağırlık yapıyor artık herlde bugün kontrolüm var bakalım geçen hafta 1.100 gr olmuştuk

valla bende biraz arttırıcam galiba öğünlerimi dediğin gibi. ben gideli 2 haftayı geçti 750 gr falandı inşallah büyüyodur benim oğlumda bundan sonra 3. trimester daha kolay geçmeyecek orası belli. resimde 25. haftalıkkenki halim kocaman olduk

Eklentiler

• Inked25. hafta - .jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 30
Maşallah maşallah canım benm kocaman olmuşsunuz bende geldim şimdi 1250 olmuşuz senin bebiş artık bir kiloyu geçmiştir kesin geçen hafta cuma benm 1.100 dü. Sağlıkla büyüsün paşalar ismine karar verdiniz mi

benim kilosu sanki biraz geriden gidiyo gibi ama doktor bi sorun görmedi çok şükür. kocaman olduk valla. zamanında sağlıkla gelsinler. ismini Sarper koymayı düşünüyoruz. siz ne koyacaksınız

benim kilosu sanki biraz geriden gidiyo gibi ama doktor bi sorun görmedi çok şükür. kocaman olduk valla. zamanında sağlıkla gelsinler. ismini Sarper koymayı düşünüyoruz. siz ne koyacaksınız
Yok canım geriden gitmiyordur gittiğinde kocaman olduğunu göreceksin artık çok hızlı kilo alıyorlar . Anlamı ne hiç duymamıştım. Biz de Alparslan koyacağız Allah nasip ederse

Sevindim canım nasıl gidiyor hamilelik zorlanmaya başladın mı

valla bu diyet mevzuları beni daha çok zorladı. 2 kiloya yakın verdim. ama ona rağmen geceleri biraz nefes darlığı çekmeye başladım. halbuki toplamda 5.5-6 kilo falan aldım daha. sizde durumlar nasıl
hamileyken diyet yapmak çok zor ama fazla almamışsin ki bende 4 kilo aldım baştan beri maşallah kacaman olmuşsunuz Limoncicegi43 sizde büyümüşsunuz küçük beyler isimleri de çok güzel son aylar zor oluyor üstelik yaz mevsimi dahada zor olucak beni gören herkes hamile olduğuma inanmıyor daha yeni çıkmaya başladı karnım

Diğer hamileliklerinde mi öyleydi ikinci üçüncü gebeliklerle aslında daha kolay karnın şişiyor derler genelde bebiş sağlıklı olsun yeterki

Diğer hamileliklerinde mi öyleydi ikinci üçüncü gebeliklerle aslında daha kolay karnın şişiyor derler genelde bebiş sağlıklı olsun yeterki
aslında ilk daha belirgindi ikincide biraz daha az büyüdü bunda nerdeyse buyumicek iç karnım büyük demekki dokdor geçen hafta 620 ve dedi haftasına uyumluymus benim cimcime çok haraketli şimdiden kordonu dolaşmış boynuna gevşek daha çıkarır dedi dokdor ama korkuyorum biraz

İçini ferah tut çok küçük daha çıkarır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…