- 3 Mart 2022
- 419
- 621
- 38
İnşallah başlamaz rahat hamilelik olur canımaman başlamasın canım çok fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah başlamaz rahat hamilelik olur canımaman başlamasın canım çok fena
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versinben bugün sağlık ocağına gittim boğaz enfeksiyonu olmuşum agumentin yazdı mide içinde gaviskon yazdı ama dokdoruna sır dedi 2 kere arayıp sordum kullanabilirsin dedi mecbur kullanicam inşallah bişey olmaz
sağol canım bende kullanmak istemiyorum ama enfeksiyon zararlı hem cebini aradım hem hastanedeyken aradım emin olmak için netten de araştırdım hamlelere verilen bir antibiyitikmis rabbim korusun yavrularimiziGeçmiş olsun ben de dr arayacaktım aramadım iyiyim şimdilik. Biz kullanmaktan korkuyor ve çekiniyoruz bebek etkilenir diye canım. Geçen hafta inanılmaz bas ağrılarım oldu . Dr günde 3 kere parol kullanabilirsin dedi ama ben ağrıdan çatladım yine de içmedim içemedim korkumdan . Allah yardımcımız olsun inşallah zor anlar yaşıyoruz ama sonu çok guzel olacak allahın izniyle inşallah.
sağol canım amiin baya kötüyüm öksürük fena inşallah cabuk atlatirimÇok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin
Amin canımsağol canım bende kullanmak istemiyorum ama enfeksiyon zararlı hem cebini aradım hem hastanedeyken aradım emin olmak için netten de araştırdım hamlelere verilen bir antibiyitikmis rabbim korusun yavrularimizi
Çok geçmiş olsun canim. Hemen toparla insallahsağol canım amiin baya kötüyüm öksürük fena inşallah cabuk atlatirim
Turp bal kürü içsen belki hemen keser Allah acil şifalar versinsağol canım amiin baya kötüyüm öksürük fena inşallah cabuk atlatirim
sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun canim. Hemen toparla insallah
Çok geçmiş olsun canım siyah havuç, bal ve zencefil öksürüğe iyi gelebilirsağol canım amiin baya kötüyüm öksürük fena inşallah cabuk atlatirim
sağol canım biraz hafifledi mecbur kullanıyorum ilacıÇok geçmiş olsun canım siyah havuç, bal ve zencefil öksürüğe iyi gelebilir
Tıp fakultesi tam tersi normal doğum taraftarı... Doktorum Tüp bebek olması normal olmayacağı anlamına gelmiyor demisti. Normal gebelikle ayni dedi. Tabi ben sezeryan istediğim için isteğe bağlı sezeryan oldum. İstemiyorsan da zorla normal dogurtamam demiştiKızlar nasılsınız .hepinize bi sorum var . Tüp bebek te genelde sezeryan yapıyorlarmış diye duydum. Normal doğum düşünen var mı. Ben normal doğum istiyordum bi kaç forumda tüp bebek olduğu için doktor sezeryanla alacağım diyor diye okudum . Bu moralimi baya bozdu.
Ben acıbadem de mine inan a gidiyorum. Çok memnunum gerçekten. Anadolu da tanser bey var onu da çok övüyorlarArkadaşlar merhaba, bugün kese ve kalp atışı için randevum vardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk Çok heyecanlıydı, Her şey yolunda dedi Nicel bey. Umarım sonuna kadar da böyle devam eder. 6 hafta 1 günlük olmuşuzartık ciddi ciddi doktor arayışım başlayacak. lotuscicegi26 ve P prenseslerim iyikilerim in önerilerini dikkate alacağım. Başka Eskişehir’de doktor önerisi olan yada deneyimi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin Ben Hulusi Bey’e başladım. İlk muayene için izlenimim gayet iyi. Hatta şöyle bir şey oldu. 10 gün içinde farklı bir kadın doğum uzmanına muayene olduğum için Hulusi Bey’e girişimi yapamadılar. Birkaç gün sonra gelin diyebilirdi. Ama girişim yapılmadan kabul etti. Bu davranışı çok hoşuma gitti. Bir de cep telefonu numarasını verdi. İstediğin zaman arayabilirsiniz dedi. Bu da çok hoşuma gitti. Gebelik takibinin, hekimliğinin iyi olduğunu duydum genel olarak. 23 Nisan’da kontrolüm var. İnşallah böyle devam eder Tansel Bey çok kalabalık çok geç randevu veriyor ve çok bekliyorsun dediler ondan tercih etmedim.Arkadaşlar merhaba, bugün kese ve kalp atışı için randevum vardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk Çok heyecanlıydı, Her şey yolunda dedi Nicel bey. Umarım sonuna kadar da böyle devam eder. 6 hafta 1 günlük olmuşuzartık ciddi ciddi doktor arayışım başlayacak. lotuscicegi26 ve P prenseslerim iyikilerim in önerilerini dikkate alacağım. Başka Eskişehir’de doktor önerisi olan yada deneyimi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar merhaba, bugün kese ve kalp atışı için randevum vardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk Çok heyecanlıydı, Her şey yolunda dedi Nicel bey. Umarım sonuna kadar da böyle devam eder. 6 hafta 1 günlük olmuşuzartık ciddi ciddi doktor arayışım başlayacak. lotuscicegi26 ve P prenseslerim iyikilerim in önerilerini dikkate alacağım. Başka Eskişehir’de doktor önerisi olan yada deneyimi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
allah tamamını erdirsin canım hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun bağti güzel olsunArkadaşlar merhaba, bugün kese ve kalp atışı için randevum vardı bebeğimin kalp atışlarını duyduk Çok heyecanlıydı, Her şey yolunda dedi Nicel bey. Umarım sonuna kadar da böyle devam eder. 6 hafta 1 günlük olmuşuzartık ciddi ciddi doktor arayışım başlayacak. lotuscicegi26 ve P prenseslerim iyikilerim in önerilerini dikkate alacağım. Başka Eskişehir’de doktor önerisi olan yada deneyimi olan varsa paylaşırsanız sevinirim
bakalım benim ki ne diyecek hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişler inşallahTıp fakultesi tam tersi normal doğum taraftarı... Doktorum Tüp bebek olması normal olmayacağı anlamına gelmiyor demisti. Normal gebelikle ayni dedi. Tabi ben sezeryan istediğim için isteğe bağlı sezeryan oldum. İstemiyorsan da zorla normal dogurtamam demişti
Ben acıbadem de mine inan a gidiyorum. Çok memnunum gerçekten. Anadolu da tanser bey var onu da çok övüyorlar
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin Ben Hulusi Bey’e başladım. İlk muayene için izlenimim gayet iyi. Hatta şöyle bir şey oldu. 10 gün içinde farklı bir kadın doğum uzmanına muayene olduğum için Hulusi Bey’e girişimi yapamadılar. Birkaç gün sonra gelin diyebilirdi. Ama girişim yapılmadan kabul etti. Bu davranışı çok hoşuma gitti. Bir de cep telefonu numarasını verdi. İstediğin zaman arayabilirsiniz dedi. Bu da çok hoşuma gitti. Gebelik takibinin, hekimliğinin iyi olduğunu duydum genel olarak. 23 Nisan’da kontrolüm var. İnşallah böyle devam eder Tansel Bey çok kalabalık çok geç randevu veriyor ve çok bekliyorsun dediler ondan tercih etmedim.
Hepinize güzel dilek ve önerileriniz için çok teşekkür ederim İnşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız. Ben de 29 nisana Dilek Ulusoy için randevu aldım. Tüp bebek tedavim öncesi bir kere yumurta takibi için gitmiştim ilgili olduğu için memnun kalmıştım. Bakalım gebelik takibi nasıl olacak? Bu arada Estrofem hariç bütün iğne ve ilaçlarım devam ediyor. Sizde de öyle mi?allah tamamını erdirsin canım hayırlısıyla kucağina almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun bağti güzel olsun
Hayırlı olsun canım doktorun. Malesef ilaçlara devam. 12. Haftaya kadar da devammış. Sadece D vitaminini neden kullandığımı sordu eksik miydi diye. Ben de rutin tüp bebek tedavisinde başlandığını söyledim. Fazlalığı toksisite yapıyormuş. Kanda bakalım öyle devam et dedi. Zaten Folidaysin içinde de var. O yüzden bıraktım. Allah diğer ilaçları da sorunsuz bırakmayı nasip etsin inşallah.Hepinize güzel dilek ve önerileriniz için çok teşekkür ederim İnşallah bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza alırız. Ben de 29 nisana Dilek Ulusoy için randevu aldım. Tüp bebek tedavim öncesi bir kere yumurta takibi için gitmiştim ilgili olduğu için memnun kalmıştım. Bakalım gebelik takibi nasıl olacak? Bu arada Estrofem hariç bütün iğne ve ilaçlarım devam ediyor. Sizde de öyle mi?
Merhaba canım 17 haftada doktorum banada aşağıda dedi plasenta kanama yaşamadım çok şükür bugün 22+0 ama henüz yukarı çıkmamış ama rahim ağzını tam kapatmıyor daha yukarı çıkabilir dedi senin kaçıncı haftada yukarı çıktı acaba çok endişhelendimEvet gerçekten benzer gidiyo benim geçen detaylı da doktor plasenta artık normal konumlanmış dedi. Ama dedim çok kanama alanı var demişti doktorum. Plasenra yukarı çıkarken kanamalar olabilir normal dedi. Bol su içmelisin dedim. Suyum biraz az cıktı ondan tabi(Inşallah bu bari sende olmaz)
Ben 21+5 te detayliya gittiğimde doktor normal dedi. Demek ki o arada cıktı. Bende de kanama olmadi ama olabilir demişti şükürki olmadiMerhaba canım 17 haftada doktorum banada aşağıda dedi plasenta kanama yaşamadım çok şükür bugün 22+0 ama henüz yukarı çıkmamış ama rahim ağzını tam kapatmıyor daha yukarı çıkabilir dedi senin kaçıncı haftada yukarı çıktı acaba çok endişhelendim