Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

D drama kralicesi slm canım, detayliya girecektin nasıl geçti?
Yanı baya uzun sürdü sonra dedi ki kalpteki 2 damarın yakin olmasi hoşuma gitmedi %99 bi sorun yok ama bide kardiyoloji görsün dedi. Kardiyolojide de bi sorun cikmadi çok sukur. Sadece suyum biraz azmış günde 3 litreyi geçmen lazım dedi. Onun dışında herşey yolundaymış buyuyo minnoş oglusum

Reactions: Siu
bir sorun olmamasına sevindim canım suyu çok içmek lazım sanırım benim de çok ağzım kuruyor içiyorum ama yeterli değilmi acaba Sağlık la gelsin paşamiz büyük güne her geçen gün sahada yaklaşıyoruz

Kızlar nasılsınız .hepinize bi sorum var . Tüp bebek te genelde sezeryan yapıyorlarmış diye duydum. Normal doğum düşünen var mı. Ben normal doğum istiyordum bi kaç forumda tüp bebek olduğu için doktor sezeryanla alacağım diyor diye okudum . Bu moralimi baya bozdu.

Yok canim öyle düşünme. Bende normal çok istiyorum. Ama şeyi bende duydum progestan çok kullanan kadınlarda öyle bi durum oluyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…