- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 35
he o da olabilir tabi. bilmiyorum ki sebebini öyle bişey duymuştumNasıl bi durum olıyormuş progestan kullananlarda . Benim duyduğum tüp bebekler kıymetli riske atamayız diyorlarmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he o da olabilir tabi. bilmiyorum ki sebebini öyle bişey duymuştumNasıl bi durum olıyormuş progestan kullananlarda . Benim duyduğum tüp bebekler kıymetli riske atamayız diyorlarmış.
mrb canım iyiyiz şükür deneyimli olarak ben yazayım biliyorsunuz demiştin benim büyük kızımda Fatih beye gitmiştim sezeryanida o yaptı dediğin gibi pek normal taraflı bakmıyorlar ama çatı muayenesi yapılır 36 yada 37 inci haftalarda normal doğuma uygun değilde sezeryan derler benim uygun değildi muayenede zaten 37 inci haftada gece gitmiştim aniden kızım kordonu boynuna dolamis suyu patlamıştı ama benim ne sancim oldu neden açilmam yani illa normal olucak diye bişey yok önemli olan bizim ve bebeğin sağlığı dokdorlariniza güvenin birinci sezeryan olunca sonrakiler hep sezeryan oluyor ben iki defa oldum hiç sıkıntım yok şükür biraz uzun oldu ama sizi bilgilendirmek istedim unut mayın dokdorlar her zaman eve sağlıklı bebek götürmekten yanaKızlar nasılsınız .hepinize bi sorum var . Tüp bebek te genelde sezeryan yapıyorlarmış diye duydum. Normal doğum düşünen var mı. Ben normal doğum istiyordum bi kaç forumda tüp bebek olduğu için doktor sezeryanla alacağım diyor diye okudum . Bu moralimi baya bozdu.
Sağlıklı bebek götürmek herkes ister hem hasta hem doktor . Ama herşey yolunda normal doğum yapabilecekken tüp bebek diye sezeryan olsun ilaki diye tutturuyorlarsa o sıkıntı . Rabbim nasip ederse normal istiyorum çünkü herşey yolunda olursa. Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahmrb canım iyiyiz şükür deneyimli olarak ben yazayım biliyorsunuz demiştin benim büyük kızımda Fatih beye gitmiştim sezeryanida o yaptı dediğin gibi pek normal taraflı bakmıyorlar ama çatı muayenesi yapılır 36 yada 37 inci haftalarda normal doğuma uygun değilde sezeryan derler benim uygun değildi muayenede zaten 37 inci haftada gece gitmiştim aniden kızım kordonu boynuna dolamis suyu patlamıştı ama benim ne sancim oldu neden açilmam yani illa normal olucak diye bişey yok önemli olan bizim ve bebeğin sağlığı dokdorlariniza güvenin birinci sezeryan olunca sonrakiler hep sezeryan oluyor ben iki defa oldum hiç sıkıntım yok şükür biraz uzun oldu ama sizi bilgilendirmek istedim unut mayın dokdorlar her zaman eve sağlıklı bebek götürmekten yana
Evet hafif hafif hissediyorum artık. O midemdeki histe bebekti bence. Ama hala dışardan bisey belli olmuyo. Babası hissedemedi daha. Senin dışardan belli mi artikD drama kralicesi bebişi hissetmeye başladın mı kuzm
Bence de bebekti canım sen farkedemedin bir de çalışıyorsun ya anne ne zaman yatışa dinlenişe geçse ozaman hareketleniyor . Artık güçlenir hareketleri iyice hissedersin . Babasıda sen net hissetmeye başlayınca hisseder birkaç haftayı bulur evet benim net hissediliyor artık dokununcaEvet hafif hafif hissediyorum artık. O midemdeki histe bebekti bence. Ama hala dışardan bisey belli olmuyo. Babası hissedemedi daha. Senin dışardan belli mi artik
Ne biliyim benim çok geç oldu size göre Aman olsun geç olsun da sağlıklı olsun yeterBence de bebekti canım sen farkedemedin bir de çalışıyorsun ya anne ne zaman yatışa dinlenişe geçse ozaman hareketleniyor . Artık güçlenir hareketleri iyice hissedersin . Babasıda sen net hissetmeye başlayınca hisseder birkaç haftayı bulur evet benim net hissediliyor artık dokununca
Herkes bir olmuyormuş canım rabbim sağlıklı versin acılarını göstermesinNe biliyim benim çok geç oldu size göre Aman olsun geç olsun da sağlıklı olsun yeter
amin canım Sağlık la gelsin bebislerimiz dokdorun çatı muayenesi yapar zaten umarım her şey istediğin gibi olurSağlıklı bebek götürmek herkes ister hem hasta hem doktor . Ama herşey yolunda normal doğum yapabilecekken tüp bebek diye sezeryan olsun ilaki diye tutturuyorlarsa o sıkıntı . Rabbim nasip ederse normal istiyorum çünkü herşey yolunda olursa. Allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Evet canım detaylıya girdim çıktım bi sorun olmadığını söyledi bakan. Ama ben devlette yaptırdım açıkcası çok uzun sürmedi . İnşallah sağlıklıdır oğluşumLimoncicegi43 canim detaylı bugün muydu senin
Slm canım, moralim bozuk biraz iki gün önce kanama oldu yine apar topar dr gittim . Plesanta biraz aşağıda o yüzden kanama olmuş dedi . Zamanla yukarı çıkması gerekiyor biraz bekleyip görelim dedi . Bugün 16+0 olduk . Cinsiyeti erkek kesinleşti.sağol canım amiin sen nasılsın nasıl gidiyor varmı bulantı ve ya başka belirti senin cinsiyeti kesinlestimi
maşallah canim cok çok sevindim . Rabbim.saglikla kavuştursun. Benim iki gün önce yine kanamam oldu . Dr plesantanin biraz aşağıda olduğunu söyledi. Bir-kac haftaya yukari cikmasi gerekiyor dedi . Kontrol edecek . Yine yatak istirahati verdi . Iki gundur az az kanama oluyor ne yazik ki . Inşallah bizimde detayli sonuçlarimiz temiz çıkar . Sen yolu yarıladın çok şükür. Arkandan geliyoruzYanı baya uzun sürdü sonra dedi ki kalpteki 2 damarın yakin olmasi hoşuma gitmedi %99 bi sorun yok ama bide kardiyoloji görsün dedi. Kardiyolojide de bi sorun cikmadi çok sukur. Sadece suyum biraz azmış günde 3 litreyi geçmen lazım dedi. Onun dışında herşey yolundaymış buyuyo minnoş oglusum
Iyi olmaya çalıyorum canım . Bu gün 16+0 olduk . Iki gün önce kanamam oldu yine. Plesanta biraz aşağıdaymış. Yukarı çıkmasını kontrol edeceğiz bir kaç hafta . Dinleniyorum bol bol. Sen nasılsın ve nasıl gidiyor ?
Canım.senin nasıl geçti detayli ?İyiyim şükür canım bende benim detaylı 13 ünde çarsamba günü inşallah benim de bi sorun çıkmaz . Çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş
Merak etme plasenta o haftalarda benimde aşağıdaydı normale gelmiş. O aşamada kanama olabiliyomusmaşallah canim cok çok sevindim . Rabbim.saglikla kavuştursun. Benim iki gün önce yine kanamam oldu . Dr plesantanin biraz aşağıda olduğunu söyledi. Bir-kac haftaya yukari cikmasi gerekiyor dedi . Kontrol edecek . Yine yatak istirahati verdi . Iki gundur az az kanama oluyor ne yazik ki . Inşallah bizimde detayli sonuçlarimiz temiz çıkar . Sen yolu yarıladın çok şükür. Arkandan geliyoruz
senin arkandan geliyorum. Sen ne yaşadıysan arkandan ben de aynısını yaşıyorum. Sen geldin zaten aklıma. Buradan yazmıştın kanama oldu diye. Inşallah benim de yukarı çıkar canım.Merak etme plasenta o haftalarda benimde aşağıdaydı normale gelmiş. O aşamada kanama olabiliyomus
Evet gerçekten benzer gidiyo benim geçen detaylı da doktor plasenta artık normal konumlanmış dedi. Ama dedim çok kanama alanı var demişti doktorum. Plasenra yukarı çıkarken kanamalar olabilir normal dedi. Bol su içmelisin dedim. Suyum biraz az cıktı ondan tabi(Inşallah bu bari sende olmaz)senin arkandan geliyorum. Sen ne yaşadıysan arkandan ben de aynısını yaşıyorum. Sen geldin zaten aklıma. Buradan yazmıştın kanama oldu diye. Inşallah benim de yukarı çıkar canım.
geçmiş olsun canım bozma moralini ne çabuk geçiyor günler 4 aylık olmuş bile oğluşun sanırım biraz sürekli istirahat yapman lazımSlm canım, moralim bozuk biraz iki gün önce kanama oldu yine apar topar dr gittim . Plesanta biraz aşağıda o yüzden kanama olmuş dedi . Zamanla yukarı çıkması gerekiyor biraz bekleyip görelim dedi . Bugün 16+0 olduk . Cinsiyeti erkek kesinleşti.