Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

merhabalar önce likle yeni üye oldum nasıl soru yazılır bilemiyorum kusuruma bakmayın 615 sayfayida okudum burada h4pinizi tanıdım ne zorlu süreçlerden geçip nelerle karşılaştınız hepsini gördüm rabb im kimseyi bu yılda bırakmasın bende nicel beye gidiyorum ayın 20 de pazartesi günü transfer oldum 3 cak test dediler bakalım hayırlısı allah hepimizin yardımcısı olsun

Hoşgeldiniz Umarım güzel sonuçlar alırsınız

Allah yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırsınız

daha çok yeniyim hiç bir grupta yazmadım keşke hepinize ayrı ayrı cevap verebilsem iyi dileklerinin için inanın hepinizin aşamalarında sonuçlarında bende sizlerle sevinip sizlerle üzüldüm anne olan arkadaşlar yavryyavrularını Sağlık la buyurun hamile olan arkadaşlar rabbim sağ salim kucağiniza almayi nasip etsin test gününü bekleyenler pozitifi görüp Sağlık la devamı gelsin inşallah

arkadaşlar ara ara adet sancilarim var birde mide bulantısı gibi birşey acaba ilaçlar bulantı yaparmi birde eğer tutunma olmazsa adet gününde adet olurmuyum çünkü en geç 28 inde adet olmam lazım daha önceki 2 negatif denememde test gününunden önce adet olmuştum bunda da çok korkuyorum olacak diye tabi onlar yıllar önceydi bu kadar ilaç kullanmiyordum transferden sonra o zamanlar

Aminn hayırlı olsun. İnşallah bu son olsun.

Aminn hayırlı olsun. İnşallah bu son olsun.
bakalım hayırlısı aslında benim 2 kızım var şükür büyük kızım 2011 de daha acibadaemde tüp bebek merkezî yokken Fatih beyle yaptık çok uzgundum 2 nagatifim vardı fatih bey sağolsun çok moral verdi o zaman kadın doğumdaydi yumurta takibini burda yaptı sonra kendi arabasıyla eşim ve beni ıstanbul maslak acıbademe götürüp yumurta toplama islemişlemini yaptı 4 yumurta vardı 3 uncu gün ikisini bülent traş transfer yaptı 3 gün orada kalıp döndük çok korktuğum için hep yattım gene hiç ümidim yoktu ama pozitifi gördüm şükür ve büyük kızım doğdu sonra kardeş istedik diğer embiryolar 5inci güne ulaşmadığı için sık baştan başladık 2016 da artık acibaacıbadem eskişehir merkezi kurulmuştu ama fatih bey istanistanbul da bir hastaneye gitmiş yerine de hikmet hassa gelmiş hikmet hoca çok iyidir ama ogu de bir nagatifim vardı onda o yuzden korkular başlamıştı gene ben polikistikover liyim ilaç dozunu fazla verdi hikmet bey 18 yumurta oldu bunlardan 6 tane birinci kalitkalite oldu 5 inci gün embiryosu olarak 2 şu transfer edilip 4 u donduruldu ama ben ohss oldum ölümlerden döndüm bebeği bile unuttum ama tutunmuş küçük kızım şükür simdi 4 buçuk yaşında ve ben geride kalan embiryolarim kiyamadiğim için tekrar denedim 2 tane daha transfer edildi etraftan çok konuşan oldu her sanki gibi (nap8caksin bu yaştan sonra bu palilikta zaten 2 kizinvar oğlanmi istiyordün gibi) ama hiçte öyle değil benbinlari çok zor elde ettim öylece imha edemezdim beni anlamadilar oğlan falan da istediğim yok sağlıklı hayırlı evet olsun diyorum kısaca durumum bu şekilde

günaydın ama sanki 1 hafta beklemez gelir gibi hissediyorum
E zaten yeterince tecrubeliymissiniz. Oncelikle inşallah güzel sonuçlanır. Kullanılan progesteron ilaçlarını bırakmadan regl olamazsınız çok zor yani. O yüzden kan testinden sonra ilaçları kesimce regl olunuyo negatif bile olsa. Ayrıca 2 yavrunuz varmış gerçi hepsibfarkli oluyo da. Transfer sonrası 6.günden sonra regl olacakmışsın gibi ağrı hic bitmiyo. Ben 7.haftayı bitiriyorum bu hafta hala kasik batması yaşıyorum korkuyorum. Ama herkeste belirti başka. Inşallah çok güzel olacak hersey

günaydın ama sanki 1 hafta beklemez gelir gibi hissediyorum
E zaten yeterince tecrubeliymissiniz. Oncelikle inşallah güzel sonuçlanır. Kullanılan progesteron ilaçlarını bırakmadan regl olamazsınız çok zor yani. O yüzden kan testinden sonra ilaçları kesimce regl olunuyo negatif bile olsa. Ayrıca 2 yavrunuz varmış gerçi hepsibfarkli oluyo da. Transfer sonrası 6.günden sonra regl olacakmışsın gibi ağrı hic bitmiyo. Ben 7.haftayı bitiriyorum bu hafta hala kasik batması yaşıyorum korkuyorum. Ama herkeste belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…