- 22 Aralık 2021
- 409
- 391
- 43
teşekkür ederim canım siz nasılsınız kanama vardı sanırım kesildi mi dokdora gittinizmiMerak etme canim şu an kullandığın ilaçlarla regl olmazsın. Hiç korkma. Reglinin kaçıncı günündesin. Benim transferim reglimin 21.günü olmustu
haklısın tecrubeliyim ama hepsi farklı oluyo ama endişe hep devam ediyor bin da pek yatamadimbyatamadimbiraz da ondan korkuyorum belki sizde yatinyapınca sağa sola dönerken kasiklar da acıma var miydi sanki bıçak sokup çıkarmış gibi açıyor benimE zaten yeterince tecrubeliymissiniz. Oncelikle inşallah güzel sonuçlanır. Kullanılan progesteron ilaçlarını bırakmadan regl olamazsınız çok zor yani. O yüzden kan testinden sonra ilaçları kesimce regl olunuyo negatif bile olsa. Ayrıca 2 yavrunuz varmış gerçi hepsibfarkli oluyo da. Transfer sonrası 6.günden sonra regl olacakmışsın gibi ağrı hic bitmiyo. Ben 7.haftayı bitiriyorum bu hafta hala kasik batması yaşıyorum korkuyorum. Ama herkeste belirti
17.günümdeyim 3ocağa verdi transfer gününü adet olmazsın dedi dediğin gibiMerak etme canim şu an kullandığın ilaçlarla regl olmazsın. Hiç korkma. Reglinin kaçıncı günündesin. Benim transferim reglimin 21.günü olmustu
Slm tatlım , bugun hastane isin varYarın gidiyorum canım kontrole bakalım rahim kalınlığı ne durumda nasıl olacak vakit geçmedi çok heyecanlıyım
11 mm veya 13 mm dedi 3 ocakta transfer var hemşireyi bekliyorum bakalım nasıl ilaçlar geliyorSlm tatlım , bugun hastane isin varkontrolun bittikten sonra yazar mısın son durum ne ?
11 mm veya 13 mm dedi 3 ocakta transfer var hemşireyi bekliyorum bakalım nasıl ilaçlar geliyor
Sağol Allah razı olsun inşallah bende öyle içim kıpır kıpırçok iyi , inşallah hayırlısıyla olur . Bizi de bilgilendirirsen sevinirim . Ben de heyecanlandım şimdi
ayy hadi hayırlısıyla inşallah benim test günüm de sen transfer olacaksin11 mm veya 13 mm dedi 3 ocakta transfer var hemşireyi bekliyorum bakalım nasıl ilaçlar geliyor
Hadi hayırlı olsun canım benim bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah17.günümdeyim 3ocağa verdi transfer gününü adet olmazsın dedi dediğin gibi
Sağol kuzum Allah razı olsun inşallahHadi hayırlı olsun canım benim bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah
Evet kesildi şükürler olsun. 1 hafta daha istirahat edicem sonra devamteşekkür ederim canım siz nasılsınız kanama vardı sanırım kesildi mi dokdora gittinizmi
Aynen öyle. Transferden sonra bende yatmadim sayilir. Sadece 1 gün yattım sobra aktif olarak çalıştım. Evet bi anda kramp gibi aciyo geciyo hala rahim büyümeye çalıştığı için normalmishaklısın tecrubeliyim ama hepsi farklı oluyo ama endişe hep devam ediyor bin da pek yatamadimbyatamadimbiraz da ondan korkuyorum belki sizde yatinyapınca sağa sola dönerken kasiklar da acıma var miydi sanki bıçak sokup çıkarmış gibi açıyor benim
Ay az kaldi hadi inşallah rabbim mucizesini göstersin17.günümdeyim 3ocağa verdi transfer gününü adet olmazsın dedi dediğin gibi
ayy çok şükür birşey olmasın bebişe sağlık büyüsünEvet kesildi şükürler olsun. 1 hafta daha istirahat edicem sonra devam
Progestan dex geliyo11 mm veya 13 mm dedi 3 ocakta transfer var hemşireyi bekliyorum bakalım nasıl ilaçlar geliyor
Insallahayy çok şükür birşey olmasın bebişe sağlık büyüsün
evet kiramp gibi oluyor en cok ta geceleri idrar testini kaçıncı gün yapmıştın benim bugün 7 inci günAynen öyle. Transferden sonra bende yatmadim sayilir. Sadece 1 gün yattım sobra aktif olarak çalıştım. Evet bi anda kramp gibi aciyo geciyo hala rahim büyümeye çalıştığı için normalmis
Hahaha evet geldiProgestan dex geliyo
Valla o konuda ben çok örnek alınacak biri değilim ama takıntılıyım malesef. Ben 5.gün test yapmaya başladım. Sadece ışıkta bakılınca goruluyodu.sobra 6.günden sonra netleşmeye başladı. Ama bu herkeste böyle olacak diye bisey yok. Ve çok üzülecekseniz test yapmamaya dayanabiliyosaniz yapmayın. Ben dayanamadimevet kiramp gibi oluyor en cok ta geceleri idrar testini kaçıncı gün yapmıştın benim bugün 7 inci gün