Geçmiş olsun canım. Benim arkadaşımın çok kanamasi olmuştu birden boşalmis yerleşme kanaması demişlerdi. Bebek sağlıklı doğdu. Dinlen geçecektir İnsHepinize teşekkür ederim. Coraspirin i kestiler sadece. Oksapar devam edecekmis. Yıl başına kadar evde tuvalet harici kalkmadan yatıcam. Ama cumartesi nicel hoca görecek durum ona göre netleşecek. Bebek şu an iyi ama etrafında kanama alanı varmış. Acildeki doktor yerleşme kanaması dedi ama ben bardaktan bosalirmiscasina hiç yerleşme kanaması duymamıştım. Çok korktum ilk başta bi anda kanama oldu ama şimdi tuvalete girdikçe geliyo doktor 5 6 gün sürer dedi. Nolucak bilmiyorum bakalım. Umarım iyidir.
Umarım geçer. Noldugunu anlamadim hic bişeyim yoktu bi anda su gibi boşaldı. Azaldı bugün ama hala her tuvalete girdiğimde oluyo.Geçmiş olsun canım. Benim arkadaşımın çok kanamasi olmuştu birden boşalmis yerleşme kanaması demişlerdi. Bebek sağlıklı doğdu. Dinlen geçecektir İns
Benim 12 hap kaldı beyazlardayım bende merak ediyorumşiddetli kasık alt karın ağrım var senin var mı
Merhaba, bir sorum olacak. Trisequens bugün son hapı alıcam hala regl olmadım. Siz ne zaman oldunuz?Ben daha mavilerdeyim şimdilik bir rahatsızlık vermedi . Peki, transfer mı olacaksın o yüzden mi kullanıyorsun?
Merhaba, bir sorum olacak. Trisequens bugün son hapı alıcam hala regl olmadım. Siz ne zaman oldunuz
Merhaba, ben kırmızılara hiç başlayamadım. Son iki tane beyazım varken regl oldum ve dr gittim .Merhaba, bir sorum olacak. Trisequens bugün son hapı alıcam hala regl olmadım. Siz ne zaman oldunuz?
Menapoza girseniz dahi embriyo transfer edildiğinde hamile kalma şansınız oluyor diye biliyorum. Menapoz yumurtlamanın durması demek , hiç yumurta kalmayınca olmuyor sans. Ama sizin embriyonuz varmış, inşallah tutar.Hanımlar merhaba, burada yeniyim. Aylardır sessiz sessiz okuyordum yazılanları bugün yazmaya cesaret edebildim. Ben de sizler gibi tüp bebek macerasındayım. Etkilenmemek için Ailem dahil hiç kimseyle paylaşmadık. Bu yüzden kendimi çok yalnız hissettiğim sırada keşfettim burayı. Bugün de yazmak istedim. 38 yaşındayım. Dondurulmuş 1 tane embriyomuz var. Daha önce hiç denemedik çocuğum yok. Olurda tutmazsa düşük olursa diye Sıkıntı yaşamamak için havuz yöntemini istedik tekrar bir tedaviye başkayacaktık ama doktorumuz bir ay dinlenmemi istedi. Trisequens ilacını kullanıyorım adetimin 2. Günü başladım. Son bir tane kaldı ve ben regl olmadım. Normalde 28 günde 1 gelir. Bugün 28. Gün. Size sorum böyle bir şey yaşayan var mı? bu ilaç yüzünden olabilir mi? Amh 0.88 di Temmuz ayında menopoza girmiş olabilir miyim
Beyazların bitmesine 2-3 tane kala adet oldum ama normali ilaç bitiminin ertesi günü olunuyor demişlerdi eğer yarın adet olmazsanız doktorunuza bir sorunMerhaba, bir sorum olacak. Trisequens bugün son hapı alıcam hala regl olmadım. Siz ne zaman oldunuz?
O ilaç biraz dengesiz bi ilaç. Bende daha kırmızılara yeni geçtiğimde yada geçmeden hatırlamıyorum regl olmuştum.ama ilaca başladıktan 1 hafta sonra ara kanama yaşamıştım. Merak etme bence ilaçla regl olmama şansın yok. Panik yapma yarın falan olursunHanımlar merhaba, burada yeniyim. Aylardır sessiz sessiz okuyordum yazılanları bugün yazmaya cesaret edebildim. Ben de sizler gibi tüp bebek macerasındayım. Etkilenmemek için Ailem dahil hiç kimseyle paylaşmadık. Bu yüzden kendimi çok yalnız hissettiğim sırada keşfettim burayı. Bugün de yazmak istedim. 38 yaşındayım. Dondurulmuş 1 tane embriyomuz var. Daha önce hiç denemedik çocuğum yok. Olurda tutmazsa düşük olursa diye Sıkıntı yaşamamak için havuz yöntemini istedik tekrar bir tedaviye başkayacaktık ama doktorumuz bir ay dinlenmemi istedi. Trisequens ilacını kullanıyorım adetimin 2. Günü başladım. Son bir tane kaldı ve ben regl olmadım. Normalde 28 günde 1 gelir. Bugün 28. Gün. Size sorum böyle bir şey yaşayan var mı? bu ilaç yüzünden olabilir mi? Amh 0.88 di Temmuz ayında menopoza girmiş olabilir miyim
Ayrıca kendini asla yalniz hissetme. Ben ne zaman ben alsam kendimi buraya atıyorum sense öyle yap.O ilaç biraz dengesiz bi ilaç. Bende daha kırmızılara yeni geçtiğimde yada geçmeden hatırlamıyorum regl olmuştum.ama ilaca başladıktan 1 hafta sonra ara kanama yaşamıştım. Merak etme bence ilaçla regl olmama şansın yok. Panik yapma yarın falan olursun
Canım nasılsın kanamaların dindi mi aklım inanki sende dualarımdasın. Bugün bende kötü bir an yaşadım . devlet hastanesine kontrole gittim doktor karnımdan baktı baktı göremedim ben kalp atışını dedi. Alttan bakalım bide dedi sonra alttan baktı tekrar yok dedi. Elimde bi kağıtla ultroson bölümüne gönderdi. İdrara sıkışacaksınız dediler . Su içip idrara sıkışana kadar canımdan can gitti . Ultrosona girdim kese var bebek var kalp atışı var. Duyunca nasıl ağladım. Sordum kıza kaç haftalık dedim ölçtü biçti 8 haftalık dedi 7+5 teyim. Geç gelişme falanda yok .Nasıl cihazları var bilmiyorum eski karıncalı. Demem o rabbim senin benim tüm annelerimizin evladını korusun bize bağışlasın. İnşallah cumartesi günü güzel haberlerini duyarızAyrıca kendini asla yalniz hissetme. Ben ne zaman ben alsam kendimi buraya atıyorum sense öyle yap.
Ayrıca kendini asla yalniz hissetme. Ben ne zaman ben alsam kendimi buraya atıyorum sense öyle yap.
Merhaba 0.88 ile menepoza girmezsiniz. Zamanınız var. Embriyonuzda varmış zaten kendinizi üzmeyin. Hayirli olsunHanımlar merhaba, burada yeniyim. Aylardır sessiz sessiz okuyordum yazılanları bugün yazmaya cesaret edebildim. Ben de sizler gibi tüp bebek macerasındayım. Etkilenmemek için Ailem dahil hiç kimseyle paylaşmadık. Bu yüzden kendimi çok yalnız hissettiğim sırada keşfettim burayı. Bugün de yazmak istedim. 38 yaşındayım. Dondurulmuş 1 tane embriyomuz var. Daha önce hiç denemedik çocuğum yok. Olurda tutmazsa düşük olursa diye Sıkıntı yaşamamak için havuz yöntemini istedik tekrar bir tedaviye başkayacaktık ama doktorumuz bir ay dinlenmemi istedi. Trisequens ilacını kullanıyorım adetimin 2. Günü başladım. Son bir tane kaldı ve ben regl olmadım. Normalde 28 günde 1 gelir. Bugün 28. Gün. Size sorum böyle bir şey yaşayan var mı? bu ilaç yüzünden olabilir mi? Amh 0.88 di Temmuz ayında menopoza girmiş olabilir miyim
Ayy inanmıyorum canim çok geçmiş olsun. Insan 10 dk içinde nasıl 10 sene yaşlanır onu ogretiyo bu sipalar bize. Nasıl ultrason cihazıymış o öyle 8 haftalık bebeği nasıl duymaz. Herşey yolunda mıymış? Sürecin nasıl devam edecekmisCanım nasılsın kanamaların dindi mi aklım inanki sende dualarımdasın. Bugün bende kötü bir an yaşadım . devlet hastanesine kontrole gittim doktor karnımdan baktı baktı göremedim ben kalp atışını dedi. Alttan bakalım bide dedi sonra alttan baktı tekrar yok dedi. Elimde bi kağıtla ultroson bölümüne gönderdi. İdrara sıkışacaksınız dediler . Su içip idrara sıkışana kadar canımdan can gitti . Ultrosona girdim kese var bebek var kalp atışı var. Duyunca nasıl ağladım. Sordum kıza kaç haftalık dedim ölçtü biçti 8 haftalık dedi 7+5 teyim. Geç gelişme falanda yok .Nasıl cihazları var bilmiyorum eski karıncalı. Demem o rabbim senin benim tüm annelerimizin evladını korusun bize bağışlasın. İnşallah cumartesi günü güzel haberlerini duyarız
Herşey yolundaymış kuzum kan tahlili yapmıştı onların sonucunu almaya gittim bugün. Bi kadın çıktı içerden 7 haftalıkmış kalp atışını dinlyemedim sesi çıkmıyormuş herlde dedi benden sonra mı anladılar çıkmadığını anlamadım. İlaç vs vermedi sadece folik asit desteği verdi . Devamında nicel beyin verdiği ilaçlara devam. 11-12. Haftalarda gel ikili tarama yapalım dedi.Ayy inanmıyorum canim çok geçmiş olsun. Insan 10 dk içinde nasıl 10 sene yaşlanır onu ogretiyo bu sipalar bize. Nasıl ultrason cihazıymış o öyle 8 haftalık bebeği nasıl duymaz. Herşey yolunda mıymış? Sürecin nasıl devam edecekmis
Ben hala yatıyorum. Kanamam azalmaya başladı ve rengi koyulasti. Ama hala çok korkuyorum travma oldu resmen. Yarin nicel hoca bakacak umarım kalbi duyabilir. O gün acile gittiğimde doktor kalbi gördü ama dinletemedi çok küçükmüş umarım büyümüştür dinlenebilir artık. Dularin için sağol canim bende sana ve hepinize dua ediyorum, meryem suresi dinliyorum sürekli.
Çok sevindim canim insallah bende senin gibi güzel haberler alırım. Gunlerim yatarken duayla geciyo herkes için. Inşallah sürekli yatmam gerekmez. Şimdi yarın nasıl gideceğimi düşünüyorum tekerlekli sandalyeyle gidicem sanirimHerşey yolundaymış kuzum kan tahlili yapmıştı onların sonucunu almaya gittim bugün. Bi kadın çıktı içerden 7 haftalıkmış kalp atışını dinlyemedim sesi çıkmıyormuş herlde dedi benden sonra mı anladılar çıkmadığını anlamadım. İlaç vs vermedi sadece folik asit desteği verdi . Devamında nicel beyin verdiği ilaçlara devam. 11-12. Haftalarda gel ikili tarama yapalım dedi.
Yarın Allah’ın izniyle duyacaksın kalp seslerini çok dikkat et kendine moralini düşürme pozitif ol çok şükür kanamaların azalmış birbirimizin duasıyla kavuşacağız inşallah miniklere
Canım senden haber bekliyorım naptın nicel hoca gördü müÇok sevindim canim insallah bende senin gibi güzel haberler alırım. Gunlerim yatarken duayla geciyo herkes için. Inşallah sürekli yatmam gerekmez. Şimdi yarın nasıl gideceğimi düşünüyorum tekerlekli sandalyeyle gidicem sanirim
Evet çok şükür ikimiz de çok ıyiyiz kalbini de duyduk gümbür gümbür. Bundan sonra kendi doktoruma yönlendirdi vedalaştik. Kanama kalmamış ama sen yine de 1 hafta daha dinlen dedi. Şükür derin bi nefes aldikCanım senden haber bekliyorım naptın nicel hoca gördü mü
Maşallah sübhanallahEvet çok şükür ikimiz de çok ıyiyiz kalbini de duyduk gümbür gümbür. Bundan sonra kendi doktoruma yönlendirdi vedalaştik. Kanama kalmamış ama sen yine de 1 hafta daha dinlen dedi. Şükür derin bi nefes aldik
Çok şükür canım maşallahEvet çok şükür ikimiz de çok ıyiyiz kalbini de duyduk gümbür gümbür. Bundan sonra kendi doktoruma yönlendirdi vedalaştik. Kanama kalmamış ama sen yine de 1 hafta daha dinlen dedi. Şükür derin bi nefes aldik