- 2 Temmuz 2021
- 719
- 719
- 35
Insallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre versin herkes için dua ediyorumİnşallah canım güzel düşün bunaltma kendini kalp sesini duyunca söylersin yakınlarına. Hepimizin bebişi Allah’a emanet inşallah kucağımıza almayı nasip eder rabbim
Benim de beyazların bitmesine 2 kaldı. Regl olup da gittin ve astrofeme başladın sanırım değil mi ? Ben henüz olmadım ama olacak gibiyim lekelenme oldu ben dwBeyazların bitmesine 2 tane kala oldum canım sen naptın?
13 aralıkta başladım
Evet canım lekelenme oldu hemen sökülemedim maalesef 3.gün gittim o yuzdenBenim de beyazların bitmesine 2 kaldı. Regl olup da gittin ve astrofeme başladın sanırım değil mi ? Ben henüz olmadım ama olacak gibiyim lekelenme oldu ben dw
Inşallah hayırlısı, kan tahlili mı yaptılar gittiğinde neye yapıldı, ne dendi sana canımEvet canım lekelenme oldu hemen sökülemedim maalesef 3.gün gittim o yuzdenhadi inşallah başla sende Allahın izniyle
Rahime baktı kan tahlili yapmadı estrofem e başladım o kadar canım 27sinde tekrar çağırdı o zaman kalınlığa bakacak herhalde kan tahlili yapacak mı bilmiyorumInşallah hayırlısı, kan tahlili mı yaptılar gittiğinde neye yapıldı, ne dendi sana canım
Rahime baktı kan tahlili yapmadı estrofem e başladım o kadar canım 27sinde tekrar çağırdı o zaman kalınlığa bakacak herhalde kan tahlili yapacak mı bilmiyorum
Hepimizin canım ya Allahın izniyle güzel olsun her seyAllah yardımcımız olsun. Bu heyecan ve enerjin hiç bitmesin inşallah sonucun sağlıklı bir lgebelik.olsun. bana da o şekilde bakar o zaman . Günler geçmiyor hiç . Sag ol canim cevabın için.
Kan tahlili yapmıştı muhtemelen 27sinde yapar size deRahime baktı kan tahlili yapmadı estrofem e başladım o kadar canım 27sinde tekrar çağırdı o zaman kalınlığa bakacak herhalde kan tahlili yapacak mı bilmiyorum
Olması gerektiği gibi çıkar inşallahKan tahlili yapmıştı muhtemelen 27sinde yapar size de
Muhakkak progesteron seviyesine bakıyo transfer tarihi kararı vermedenOlması gerektiği gibi çıkar inşallah
Normal doğum 5 bin di spinal sezeryan oldum ben 5750 TL verdik. Epidural normal doğum 6500 di canım muayene ücretide 215 tlUmit hastanesinde doğum ne kadar biliyo musunuz
ah ah bakalım napıcaz bizde. acıbademe göre baya uygunmuş yine deNormal doğum 5 bin di spinal sezeryan oldum ben 5750 TL verdik. Epidural normal doğum 6500 di canım muayene ücretide 215 tl
Tabi uygun genede vede doktor olarak da çok memnun kaldık.ah ah bakalım napıcaz bizde. acıbademe göre baya uygunmuş yine de
Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallahArkadaşlar bi anda aşırı kanamam oldu işteyken. Acile gittim hemen kesin düştü diye. Doktor baktı bebek hala duruyomus. 1 hafta yatıcam nolur bana dua edin nolur beni bırakmasın bebegim
Dualarım seninle canımm güzelce yat dinlen bebeğin bırakmasın seni sağlıkla büyüsün inşallah sen üzülürsen o da üzülür güzel enerji gönderelim güzel olsun her sey gönlünce olsunArkadaşlar bi anda aşırı kanamam oldu işteyken. Acile gittim hemen kesin düştü diye. Doktor baktı bebek hala duruyomus. 1 hafta yatıcam nolur bana dua edin nolur beni bırakmasın bebegim
Ah kuzum dualarım seninle rabbim büyük inşallah bi hafta sonra sağ Salim çıkarsın o hastanedenArkadaşlar bi anda aşırı kanamam oldu işteyken. Acile gittim hemen kesin düştü diye. Doktor baktı bebek hala duruyomus. 1 hafta yatıcam nolur bana dua edin nolur beni bırakmasın bebegim
Kan sulandırıcıları kestiler mi?Arkadaşlar bi anda aşırı kanamam oldu işteyken. Acile gittim hemen kesin düştü diye. Doktor baktı bebek hala duruyomus. 1 hafta yatıcam nolur bana dua edin nolur beni bırakmasın bebegim