Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

E zaten yeterince tecrubeliymissiniz. Oncelikle inşallah güzel sonuçlanır. Kullanılan progesteron ilaçlarını bırakmadan regl olamazsınız çok zor yani. O yüzden kan testinden sonra ilaçları kesimce regl olunuyo negatif bile olsa. Ayrıca 2 yavrunuz varmış gerçi hepsibfarkli oluyo da. Transfer sonrası 6.günden sonra regl olacakmışsın gibi ağrı hic bitmiyo. Ben 7.haftayı bitiriyorum bu hafta hala kasik batması yaşıyorum korkuyorum. Ama herkeste belirti
haklısın tecrubeliyim ama hepsi farklı oluyo ama endişe hep devam ediyor bin da pek yatamadimbyatamadimbiraz da ondan korkuyorum belki sizde yatinyapınca sağa sola dönerken kasiklar da acıma var miydi sanki bıçak sokup çıkarmış gibi açıyor benim

11 mm veya 13 mm dedi 3 ocakta transfer var hemşireyi bekliyorum bakalım nasıl ilaçlar geliyor😍
ayy hadi hayırlısıyla inşallah benim test günüm de sen transfer olacaksin 🤗ilaçlar biraz fazla geliyor bana önceki lerde hiç bu kadar fazla ilaç kullanmamıştım nicel bey iyi ama biraz mükemmeliyetçi bana embiryo glue yapıldı sana da olcakmi ki

haklısın tecrubeliyim ama hepsi farklı oluyo ama endişe hep devam ediyor bin da pek yatamadimbyatamadimbiraz da ondan korkuyorum belki sizde yatinyapınca sağa sola dönerken kasiklar da acıma var miydi sanki bıçak sokup çıkarmış gibi açıyor benim
Aynen öyle. Transferden sonra bende yatmadim sayilir. Sadece 1 gün yattım sobra aktif olarak çalıştım. Evet bi anda kramp gibi aciyo geciyo hala rahim büyümeye çalıştığı için normalmis

Aynen öyle. Transferden sonra bende yatmadim sayilir. Sadece 1 gün yattım sobra aktif olarak çalıştım. Evet bi anda kramp gibi aciyo geciyo hala rahim büyümeye çalıştığı için normalmis
evet kiramp gibi oluyor en cok ta geceleri idrar testini kaçıncı gün yapmıştın benim bugün 7 inci gün

evet kiramp gibi oluyor en cok ta geceleri idrar testini kaçıncı gün yapmıştın benim bugün 7 inci gün
Valla o konuda ben çok örnek alınacak biri değilim ama takıntılıyım malesef. Ben 5.gün test yapmaya başladım. Sadece ışıkta bakılınca goruluyodu.sobra 6.günden sonra netleşmeye başladı. Ama bu herkeste böyle olacak diye bisey yok. Ve çok üzülecekseniz test yapmamaya dayanabiliyosaniz yapmayın. Ben dayanamadim

X