Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

dayanamiyoruumnki ama cok da korkuyor um tek çizgiden resmen kabus gibiallahım sabır versin her aşamada bizlere bi uyuşan sonra uyanduyandığımda ayın 3 olmuş olsa ne güzel olurdu

Ne zorluklardan geçmişiniz cok geçmiş olsun. Önemli olan sizin düşünceniz ins tutunur bebisiniz.Tutmasada iki tane kızınız var zaten maşallah Fatih beyi tanımıyorum ama ne kadar ilgilenmiş çok iyi...

Ne zorluklardan geçmişiniz cok geçmiş olsun. Önemli olan sizin düşünceniz ins tutunur bebisiniz.Tutmasada iki tane kızınız var zaten maşallah Fatih beyi tanımıyorum ama ne kadar ilgilenmiş çok iyi...
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için evet fatih bey cok iyidir sağolsun keşke hep eskişehir de olsaydı farkı gorebilidiniz sadece doktorluk değil insanlık ve samimiyetten çok önemli evet kızlarım var şükür ama bu embiryolariminda nasibi varsa doğdun hayırlısıyla sizi de sürekli okudum zorlu süreçde sizinle endiselendim simdi oğlunuz kucağinizda Sağlık la büyüsün inşallah yavrunuz rabbim size bağışlasın

Gerçekten zor zamanlardı. Çok teşekkür ederim Aminn hepimizinkini

Limoncicegi43 sen nasılsın canım? başladı mı bulantıların var mı farklılık?
İyiyim kuzum maşallah hiç bulantım yok normal hayata devam ediyorum hamileymişim gibi gelmiyor her soran başladımı bulantılar diyor hiç bişeyim yok diyorum kız sus nazar değecek söyleme diyorlar seninde mi öyle var mı bulantın. Acaba bulantılar İçin erken mi yoksa varmı ben gibi olansen nasılsın canım

yani ben kusmadım ama akşam üstleri mide bulantım baya çok oluyo. yemek kokuları falan çok rahatsız ediyo ama kusacak olsak sanırım artık kusmaya başlamış olmamız gerekirdi. demekki kusmıycaz. bende yarın ilk kez artık kendi doktoruma gidicem. hemde herşey yolunda mı bakıcaz. 9 ay nasıl geçecek sürekli bi korku bişey de hissetmediğimiz için.
ama senin maşallahın var benim kasık ağrılarım falan da var senin güzel geçecek inşallah. takvime göre bende 7+2 deyim.

Yok çok şükür yemek kokularından öyle rahatsızlık duymuyorum biraz iştahsızlık var eskisi kadar yiyemiyorum. Çok uyuyorum akşam 22 gibi en son meyve falan yediğim oluyor sonra öğlen ikiye kadar uyuyorumHappy mom uygulamasında bebeğiniz fasulye boyutunda diyor . Yazık benim bebek açlıktan kuru fasulye oldu diye dalga geçiyorum git canım bende perşembe gitmiştim . Kan idrar yapmıştı çok şükür bide o ilaç vermedi. Zaten iğneler yetipte artıyor . İnşallh hepimiz güzel bi hamilelik geçiririz bu sürece kadar çok çektik devamı güzel olsun

Inşallah canim. Nasıl o kadar uyuyorsun o kadar iğne ilaçtan zaman bulup ben o kadar uyumuyorum ama tuvalet saat basi resmen. Işte her hamilelik ne kadar farklı dimi? Kimsenin ki birbirinin aynısı degil

Yaaa

Inşallah canim. Nasıl o kadar uyuyorsun o kadar iğne ilaçtan zaman bulup ben o kadar uyumuyorum ama tuvalet saat basi resmen. Işte her hamilelik ne kadar farklı dimi? Kimsenin ki birbirinin aynısı degil
Kız sorma o tuvaletin başını bende bekliyorum sabaha kadar yattıktan iki saat sonra kesin kalkıyorum

İyiyim canım Son adet tarihine göre 2 aylık olduk rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip etsin sizede hoşgeldiniz aramıza
boş buldum canım sağol amin inşallah ne güzel 2 ay geçmiş bile bir şey sorabiliriyim gebelik testini kaçıncı gün yapmıştın benim bugün 9 uncu gün ama korkuyor um

yarın sabah bir cesaret yapicam ama eşim normal gebelik testi almış onda cikarmiki
Çıkar. Benimkiler de normal gebelik testiydi. Erken gebelik testini bi kere yaptım. Yarın 10. Gününüzse bence çıkar artik. Allah gönlüne göre versin. Inşallah pozitifdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…