Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Prolutex i neredeyse 3 ay sabah-akşam vereceklerdir muhtemelen. Bir kutuda 7 adet var, haftada iki kutu biter. Ona göre aşağı yukarı hesap edebilirsiniz

(Unutmamışım dimi kızlar, hatam varsa düzeltin)

Prolutex i neredeyse 3 ay sabah-akşam vereceklerdir muhtemelen. Bir kutuda 7 adet var, haftada iki kutu biter. Ona göre aşağı yukarı hesap edebilirsiniz

(Unutmamışım dimi kızlar, hatam varsa düzeltin)
evet evet maşallah doğru hatırlıyosunuz. benimkisi mesela şöyleydi. hergün 3 tablet estrofem, sabah akşam göbekten prolutex, 1 tane göbekten oksapar, günde 3 kere fitil progestan ve coraspin.

ilaçlar malesef çok tutuyo ama kişiden kişeye göre değişiyodur illaki. prolutex in 1 kutusu 210 liraydı haftada 2 kutu gidiyo

Yaa teşekkür ederim Anlaşılan yolumuz daha uzun

Estroferm kullanmadınız mı

Merhaba kızlar . Yarın hayırlısı ile embriyo transferim var . Dualarınızı bekliyorum. Transfere giderken eşimden başka üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu. Transfer sonrası ne kadar dinlendiriyorlar ve gönderiyorlar . 100 km yerden geliyorum Eskişehir’e yolculuk kısıtlaması yapıyorlar mı . Tecrübesi olan arkadaşlarım bilgilendirme yapabilirmisiniz rica etsem

Kızlar biz kavuştuk erkenci kusumla
Hayırlı olsun, minnos sağlıkla büyüsün inşallah
Hadi hayırlısıyla pozitif haberini de yazarsın inşallah. 2 kişi kabul ediyorlar eşin ve sen 3. Kişi lazım olmuyor zaten. Transfer sonrai birkaç saat sonra gönderiyorlar , öyle yemeğini yedikten sonra çıkmıştım ben. Transfer saatim 10 du mesela. Bu arada en büyük tavsiyem aşırı sıkışık olma, transfer sonrası hemen tuvalete gitmek zorunda kalırsın. En az 45 dk yatsan iyi olur . Bir de terlik alabilirsin yanına rahatlık oluyor. Bol bol meryem süresi okuyun eşinle ikiniz. Biz yotubedan açıp hem dinliyorduk hem mealini okuyorduk. Transferden önce de okuduk. Ve transfer sırasında çok dua et, hayırlı evlat olsun, hayırlısıyla,tutunsun diye. Sonrasında yolculuga izin veriyorlar ama tavsiyem 1 gece kalmanız. Hani ayarlayabilecek durumunuz varsa eger. Ama kütahya ya gidip pozitif gOrenler de oldu. Yani tutunacaksa,zaten tutunuyor minnos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…