- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
Merhaba kızlar . Pazartesi embriyo transferim var. Doktor ve canan hanım ayreten embriyoglue önerdi Rahime daha çabuk tutunması İÇİN bunu yaptıran var mi . Embriyo transferi sonrası ilaç veriliyormu verilen ilaçlar kaç ₺ civarı tutuyor. Transfer sonrası nelere dikkat ediyoruz bilgilendirebilirmisiniz kızlar şimdiden teşekkür ediyorum
Hayırlı olsun insBen yaptırmadım ama Embriyo yapıştırma yaptıranlar vardı. Tavsiye etmişlerse yaptırin bence..Transfer sonrası progestan,prolutex,ocsapar gibi ilaçlar kullanılıyor. Embiyo tutarsa 3 ay kadar bu ilaçlara devam ediliyor. Prolutex bayağı pahalı onun dışında diğerleri çok tutmuyor zaten hamile kalınca sağlık ocağında prolutex dışında ilaçları yazdırabilirsiniz.
Yok canım doğruProlutex i neredeyse 3 ay sabah-akşam vereceklerdir muhtemelen. Bir kutuda 7 adet var, haftada iki kutu biter. Ona göre aşağı yukarı hesap edebilirsiniz
(Unutmamışım dimi kızlar, hatam varsa düzeltin)
evet evet maşallah doğru hatırlıyosunuz. benimkisi mesela şöyleydi. hergün 3 tablet estrofem, sabah akşam göbekten prolutex, 1 tane göbekten oksapar, günde 3 kere fitil progestan ve coraspin.Prolutex i neredeyse 3 ay sabah-akşam vereceklerdir muhtemelen. Bir kutuda 7 adet var, haftada iki kutu biter. Ona göre aşağı yukarı hesap edebilirsiniz
12. Haftaya kadar kullanılıyor. Bazı doktorlar 9 ay kullan diyor ama Nicel bey 3 ay kullanın diyor. Progestan fitilide 36. Haftaya kadar kullandım kişiye göre değişiyor.Gideceginiz kadın doğum doktoru karar verir.Kızlar merhaba progestan iğneyi kaç haftaya kadar kullandınız ?
evet evet maşallah doğru hatırlıyosunuz. benimkisi mesela şöyleydi. hergün 3 tablet estrofem, sabah akşam göbekten prolutex, 1 tane göbekten oksapar, günde 3 kere fitil progestan ve coraspin.
ilaçlar malesef çok tutuyo ama kişiden kişeye göre değişiyodur illaki. prolutex in 1 kutusu 210 liraydı haftada 2 kutu g
Yaa teşekkür ederim Anlaşılan yolumuz daha uzunevet evet maşallah doğru hatırlıyosunuz. benimkisi mesela şöyleydi. hergün 3 tablet estrofem, sabah akşam göbekten prolutex, 1 tane göbekten oksapar, günde 3 kere fitil progestan ve coraspin.
ilaçlar malesef çok tutuyo ama kişiden kişeye göre değişiyodur illaki. prolutex in 1 kutusu 210 liraydı haftada 2 kutu gidiyo
Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsünKızlar biz kavuştuk erkenci kusumla
Aa dün soracaktim doğum yakın mı diyeKızlar biz kavuştuk erkenci kusumla
Sağ salim eline almışsın ya erken geç fark etmezKontrole gittim Çarşamba günü doktor yatış verdi kilo alımımz durmuş kontrol edicekti gece tansiyon rahatsızlığı yaşayınca acil alındık. Şükür ikimiz de iyiyiz eve geldik bugün
Estroferm kullanmadınız mıHayırlı olsun insBen yaptırmadım ama Embriyo yapıştırma yaptıranlar vardı. Tavsiye etmişlerse yaptırin bence..Transfer sonrası progestan,prolutex,ocsapar gibi ilaçlar kullanılıyor. Embiyo tutarsa 3 ay kadar bu ilaçlara devam ediliyor. Prolutex bayağı pahalı onun dışında diğerleri çok tutmuyor zaten hamile kalınca sağlık ocağında prolutex dışında ilaçları yazdırabilirsiniz.
Göbekten olan mı bu. Ücret nedirProlutex i neredeyse 3 ay sabah-akşam vereceklerdir muhtemelen. Bir kutuda 7 adet var, haftada iki kutu biter. Ona göre aşağı yukarı hesap edebilirsiniz
OLe gerçekten rabbim herkese yaşatsınSağ salim eline almışsın ya erken geç fark etmez
Evet göbekten. Güncel fiyatından haberdar değilim malesef.Göbekten olan mı bu. Ücret nedir
Evet yazmamisimEstroferm kullanmadınız mı
Hayırlı olsun, minnos sağlıkla büyüsün inşallahKızlar biz kavuştuk erkenci kusumla
Hadi hayırlısıyla pozitif haberini de yazarsın inşallah. 2 kişi kabul ediyorlar eşin ve sen 3. Kişi lazım olmuyor zaten. Transfer sonrai birkaç saat sonra gönderiyorlar , öyle yemeğini yedikten sonra çıkmıştım ben. Transfer saatim 10 du mesela. Bu arada en büyük tavsiyem aşırı sıkışık olma, transfer sonrası hemen tuvalete gitmek zorunda kalırsın. En az 45 dk yatsan iyi olur . Bir de terlik alabilirsin yanına rahatlık oluyor. Bol bol meryem süresi okuyun eşinle ikiniz. Biz yotubedan açıp hem dinliyorduk hem mealini okuyorduk. Transferden önce de okuduk. Ve transfer sırasında çok dua et, hayırlı evlat olsun, hayırlısıyla,tutunsun diye. Sonrasında yolculuga izin veriyorlar ama tavsiyem 1 gece kalmanız. Hani ayarlayabilecek durumunuz varsa eger. Ama kütahya ya gidip pozitif gOrenler de oldu. Yani tutunacaksa,zaten tutunuyor minnos.Merhaba kızlar . Yarın hayırlısı ile embriyo transferim var . Dualarınızı bekliyorum. Transfere giderken eşimden başka üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu. Transfer sonrası ne kadar dinlendiriyorlar ve gönderiyorlar . 100 km yerden geliyorum Eskişehir’e yolculuk kısıtlaması yapıyorlar mı . Tecrübesi olan arkadaşlarım bilgilendirme yapabilirmisiniz rica etsem