- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
gözün aydınÇok sağol canım benim. Evet sabah doğduBı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye Şimdi alıştım Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi Dünya varmış dedim.
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahÇok sağol canım benim. Evet sabah doğduBı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye Şimdi alıştım Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi Dünya varmış dedim.
Aminn canım çok sağol.gözün aydınAllah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun
Bizim sıpanın şu an ek mama yemesi lazım ama assslaa almıyoBilsem ufakkenden başlardım ufak ufak… hiç üzülme. Bol bol emzir, süt sağ. Solgarın malt ekstresi var o da iş görüyo İronik ama uyumaya çalış gittikçe artar süt.
Aminn canimm.Gözün aydın canım analı babalı büyüsün inşallahdikişlerin çok yeni canım ağrı bence normaldir bir kaç güne rahat edersin
AminnnGözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Evet pesinizdeyim inşallahAminnnCanım seninde çok az kalmis bize yetismissin
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla mutlulukla büyüt bebisiniÇok sağol canım benim. Evet sabah doğduBı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye Şimdi alıştım Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi Dünya varmış dedim.
AminnHayırlı olsun canım benim sağlıkla mutlulukla büyüt bebisiniRabbim isteyen herkese tattirsin .humana ,rezene kimyon tohumu oylelikle 3.gun indi sütum.tavsiye ederim
Aa cok sevindim bende hem yavuz hem baser hocayla beraber ilerdik,siz ne asamadasinizÇok teşekkür ederim cevabınız için, bizde şuan başar hocayla devam ediyoruz tedaviye.
Şuan için tüp bebek önermedi Başar hoca, ilkten femara kullanıyorum bu ay bakalım yumurta gelişimini takip edececeğini söyledi.Aa cok sevindim bende hem yavuz hem baser hocayla beraber ilerdik,siz ne asamadasiniz
İlaç dışında mı canım. Nar suyu kalınlaştırıyorKızlar, rahim kalınlaştırmak için uyguladığınız şeyler var mıydı? Yakın bir arkadaşıma lazım. Önerisi olan var mı?
Aynen canım, agrifertil aklıma geldi bi. Başka da bişey bilmiyorum, bi sorayım dedim. Sanki birileri bi karışımlar filan mu yiyordu acaba incirli falan? Çok unutmuşumİlaç dışında mı canım. Nar suyu kalınlaştırıyor
Canım argifertil ve incir karışımı yumurta büyütmek içindi rahim kalınlaşmasına sadece nar suyu biliyorum.Aynen canım, agrifertil aklıma geldi bi. Başka da bişey bilmiyorum, bi sorayım dedim. Sanki birileri bi karışımlar filan mu yiyordu acaba incirli falan? Çok unutmuşum
Çok teşekkür ederim canımCanım argifertil ve incir karışımı yumurta büyütmek içindi rahim kalınlaşmasına sadece nar suyu biliyorum.
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım
Gittikçe iyileşiyo ama hala topallıyorum. Parmak ucuma doğru basamıyorum hala, merdiven inerken filan hep tek tek… buna şükür ya, zamanla geçecekmişRica ederim. Ayağın nasıl oldu
İyiyim canım bir Ankara’ya gittim geldim o bile iyi geldiGittikçe iyileşiyo ama hala topallıyorum. Parmak ucuma doğru basamıyorum hala, merdiven inerken filan hep tek tek… buna şükür ya, zamanla geçecekmişİki ayı geçti ama işte, yavaş yavaş demek ki
Sen nasılsın? Keyifler nasıl?
Hayırlı olsun insMerhaba kızlar . Pazartesi embriyo transferim var. Doktor ve canan hanım ayreten embriyoglue önerdi Rahime daha çabuk tutunması İÇİN bunu yaptıran var mi . Embriyo transferi sonrası ilaç veriliyormu verilen ilaçlar kaç ₺ civarı tutuyor. Transfer sonrası nelere dikkat ediyoruz bilgilendirebilirmisiniz kızlar şimdiden teşekkür ediyorum