Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

gözün aydın Allah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun

Bizim sıpanın şu an ek mama yemesi lazım ama assslaa almıyo Bilsem ufakkenden başlardım ufak ufak… hiç üzülme. Bol bol emzir, süt sağ. Solgarın malt ekstresi var o da iş görüyo İronik ama uyumaya çalış gittikçe artar süt.

Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aminn canım çok sağol. Süt sağmak iyi geldi. Azda olsa çıktı. Evet mamadan önce emzir dediler. Bebekte alışıyor emmeye... Her fırsatta uyumaya çalışıyorum. Hastanede 3 gün tutuyor zaman geçmiyor

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla mutlulukla büyüt bebisiniRabbim isteyen herkese tattirsin .humana ,rezene kimyon tohumu oylelikle 3.gun indi sütum.tavsiye ederim

Merhaba kızlar . Pazartesi embriyo transferim var. Doktor ve canan hanım ayreten embriyoglue önerdi Rahime daha çabuk tutunması İÇİN bunu yaptıran var mi . Embriyo transferi sonrası ilaç veriliyormu verilen ilaçlar kaç ₺ civarı tutuyor. Transfer sonrası nelere dikkat ediyoruz bilgilendirebilirmisiniz kızlar şimdiden teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun ins Ben yaptırmadım ama Embriyo yapıştırma yaptıranlar vardı. Tavsiye etmişlerse yaptırin bence..Transfer sonrası progestan,prolutex,ocsapar gibi ilaçlar kullanılıyor. Embiyo tutarsa 3 ay kadar bu ilaçlara devam ediliyor. Prolutex bayağı pahalı onun dışında diğerleri çok tutmuyor zaten hamile kalınca sağlık ocağında prolutex dışında ilaçları yazdırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…