Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bugün ne çarşamba mı şurda kalmış iki güün

Cumaya ne kalmış şurda Maşallah kilosuda güzel canım sağlıkla doğsun

İki gün sonra kavuşuyorsun çok güzel

Ablam dört boyutlu daki resmin aynısını dünyaya getirdi sezeryan tarzı belli oldu mu canım ne düşünüyorsun

En güzeli
Doktora dedim genel anestezi istemiyorum. Epidural olacakmis. Bugün net belli olur sanırım
Doktora dedim genel anestezi istemiyorum. Epidural olacakmis. Bugün net belli olur sanırım
En güzeli Zaten daha noluyor demeden bebek çıkıveriyor

İnsanda illa bi korku oluyo tabi ama cidden hiç korkulacak bir tarafı yok. Bin kere doğursam bininde de epiduralli sezaryenle doğururum doğumdan sonra da 10. Gün milat oluyo çok çok rahatlıyosun, 15. Günde duşun zeminini fırçalayacak duruma gelmiştim ben

İns o günleri görürüm

Maşallah sağlıkla gelsin.ay ne güzel geliyor cennet kokulun sağlıkla kavuşun inşallah

Joanne11 bugundü değil mi büyük gün dualarım seninle sıkıntısız atlatın
Çok sağol canım benim. Evet sabah doğdu Bı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye Şimdi alıştım Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi Dünya varmış dedim.

Gözün aydın canım analı babalı büyüsün inşallah dikişlerin çok yeni canım ağrı bence normaldir bir kaç güne rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…