- 4 Aralık 2017
- 1.327
- 3.004
Bugün ne çarşamba mıKızlar doktor bu cuma alalım dedi.38+2 oluyor. Dedim hocam haftaya bekliyordum. Dedi haftaya sezeryan için geç olabilir ya gece suyun gelirse dedi. 39 a girmişsin dedi. Bebek büyümüş falan dedi. 3350 kilo.
Zorlama taraftarı değilim dedi. Sezeryan yaparız dedi. Çok tuhaf geliyor hiçte beklemiyordum
Cumaya ne kalmış şurdaKızlar doktor bu cuma alalım dedi.38+2 oluyor. Dedim hocam haftaya bekliyordum. Dedi haftaya sezeryan için geç olabilir ya gece suyun gelirse dedi. 39 a girmişsin dedi. Bebek büyümüş falan dedi. 3350 kilo.
Zorlama taraftarı değilim dedi. Sezeryan yaparız dedi. Çok tuhaf geliyor hiçte beklemiyordum
Sorma canım. Hazırlıklı değildim. Eksik falan onları halletmeye çalışıyorum. Kafam karıştı heptenBugün ne çarşamba mışurda kalmış iki güün
Amin inşallah canım benimCumaya ne kalmış şurdaMaşallah kilosuda güzel canım sağlıkla doğsun
İki gün sonra kavuşuyorsun çok güzelKızlar doktor bu cuma alalım dedi.38+2 oluyor. Dedim hocam haftaya bekliyordum. Dedi haftaya sezeryan için geç olabilir ya gece suyun gelirse dedi. 39 a girmişsin dedi. Bebek büyümüş falan dedi. 3350 kilo.
Aklına birşey takılırsa sor lütfen.Sorma canım. Hazırlıklı değildim. Eksik falan onları halletmeye çalışıyorum. Kafam karıştı hepten
Cok sağol canımAklına birşey takılırsa sor lütfen.
İns canimİki gün sonra kavuşuyorsun çok güzel
Bizim vampirella hiçbir ultrason fotosuna benzemiyoKarnimda
İns canimKarnimda olmasına alışmıştım. Canli görecek olmak garip geliyor şuan. Hala doktora diyorum dört boyutlu görünur mü? İki güne göreceksin zaten dedi Bı turlu kendini gostermedi yandan gördüm sadece
YaaBizim vampirella hiçbir ultrason fotosuna benzemiyo
Ablam dört boyutlu daki resmin aynısını dünyaya getirdiKarnimda
İns canimKarnimda olmasına alışmıştım. Canli görecek olmak garip geliyor şuan. Hala doktora diyorum dört boyutlu görünur mü? İki güne göreceksin zaten dedi Bı turlu kendini gostermedi yandan gördüm sadece
Ablam dört boyutlu daki resmin aynısını dünyaya getirdisezeryan tarzı belli oldu mu canım ne düşünüyorsun
İkinizde sağlıklı bir şekilde kurtulun inşallahDoktora dedim genel anestezi istemiyorum. Epidural olacakmis. Bugün net belli olur sanırım
Doktora dedim genel anestezi istemiyorum. Epidural olacakmis. Bugün net belli olur sanırım
En güzeliDoktora dedim genel anestezi istemiyorum. Epidural olacakmis. Bugün net belli olur sanırım
İns o günleri görürümEn güzeli
En güzeliZaten daha noluyor demeden bebek çıkıveriyor
İnsanda illa bi korku oluyo tabi ama cidden hiç korkulacak bir tarafı yok. Bin kere doğursam bininde de epiduralli sezaryenle doğururumdoğumdan sonra da 10. Gün milat oluyo çok çok rahatlıyosun, 15. Günde duşun zeminini fırçalayacak duruma gelmiştim ben
Maşallah sağlıkla gelsin.ay ne güzel geliyor cennet kokulunKızlar doktor bu cuma alalım dedi.38+2 oluyor. Dedim hocam haftaya bekliyordum. Dedi haftaya sezeryan için geç olabilir ya gece suyun gelirse dedi. 39 a girmişsin dedi. Bebek büyümüş falan dedi. 3350 kilo.
İkinizde sağlıklı bir şekilde kurtulun inşallah
Aminn canım.Maşallah sağlıkla gelsin.ay ne güzel geliyor cennet kokulunsağlıkla kavuşun inşallah
Çok sağol canım benim. Evet sabah doğdu
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün inşallahÇok sağol canım benim. Evet sabah doğduBı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye Şimdi alıştım Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi Dünya varmış dedim.