Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Çok sağol canım benim. Evet sabah doğdu 🥰 Bı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye😢 Şimdi alıştım 🥰 Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı ☹️ Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi😍 Dünya varmış dedim.
gözün aydın ☺️ Allah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun ☺️

Bizim sıpanın şu an ek mama yemesi lazım ama assslaa almıyo🤦🏼‍♀️ Bilsem ufakkenden başlardım ufak ufak… hiç üzülme. Bol bol emzir, süt sağ. Solgarın malt ekstresi var o da iş görüyo ☺️ İronik ama uyumaya çalış 😬 gittikçe artar süt.

Çok sağol canım benim. Evet sabah doğdu 🥰 Bı anda bebeği görmek çok tuhaf hissettiriyor. Ağladım bayağı korku oluyor nasıl bakicam diye😢 Şimdi alıştım 🥰 Bı sıkınti olmadı neyseki bebiste iyi ama sütüm tam gelmiyor mama veriyorlar. Sezeryanda yürüme işide zormuş çok ağrıdı ☹️ Karnımın inmeside acayip rahatlatıyor. Bulantılarım, reflum kesildi😍 Dünya varmış dedim.
Gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️

gözün aydın ☺️ Allah analı babalı büyütsün, ömürlü olsun ☺️

Bizim sıpanın şu an ek mama yemesi lazım ama assslaa almıyo🤦🏼‍♀️ Bilsem ufakkenden başlardım ufak ufak… hiç üzülme. Bol bol emzir, süt sağ. Solgarın malt ekstresi var o da iş görüyo ☺️ İronik ama uyumaya çalış 😬 gittikçe artar süt.
Aminn canım çok sağol.🥰🙏 Süt sağmak iyi geldi. Azda olsa çıktı. Evet mamadan önce emzir dediler. Bebekte alışıyor emmeye... Her fırsatta uyumaya çalışıyorum.😁 Hastanede 3 gün tutuyor zaman geçmiyor

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla mutlulukla büyüt bebisini🥰Rabbim isteyen herkese tattirsin .humana ,rezene kimyon tohumu oylelikle 3.gun indi sütum.tavsiye ederim

Merhaba kızlar . Pazartesi embriyo transferim var. Doktor ve canan hanım ayreten embriyoglue önerdi Rahime daha çabuk tutunması İÇİN bunu yaptıran var mi . Embriyo transferi sonrası ilaç veriliyormu verilen ilaçlar kaç ₺ civarı tutuyor. Transfer sonrası nelere dikkat ediyoruz bilgilendirebilirmisiniz kızlar şimdiden teşekkür ediyorum🌸

Merhaba kızlar . Pazartesi embriyo transferim var. Doktor ve canan hanım ayreten embriyoglue önerdi Rahime daha çabuk tutunması İÇİN bunu yaptıran var mi . Embriyo transferi sonrası ilaç veriliyormu verilen ilaçlar kaç ₺ civarı tutuyor. Transfer sonrası nelere dikkat ediyoruz bilgilendirebilirmisiniz kızlar şimdiden teşekkür ediyorum🌸
Hayırlı olsun ins🙏 Ben yaptırmadım ama Embriyo yapıştırma yaptıranlar vardı. Tavsiye etmişlerse yaptırin bence..Transfer sonrası progestan,prolutex,ocsapar gibi ilaçlar kullanılıyor. Embiyo tutarsa 3 ay kadar bu ilaçlara devam ediliyor. Prolutex bayağı pahalı onun dışında diğerleri çok tutmuyor zaten hamile kalınca sağlık ocağında prolutex dışında ilaçları yazdırabilirsiniz.

X