Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhaba kızlar . Yarın hayırlısı ile embriyo transferim var . Dualarınızı bekliyorum. Transfere giderken eşimden başka üçüncü bir kişiye gerek oluyor mu. Transfer sonrası ne kadar dinlendiriyorlar ve gönderiyorlar . 100 km yerden geliyorum Eskişehir’e yolculuk kısıtlaması yapıyorlar mı . Tecrübesi olan arkadaşlarım bilgilendirme yapabilirmisiniz rica etsem 🌸😍
Aşırı sıkışmayın+1

Transferden sonra yaklaşık yarım saat hiç kalkmadan yatırıyorlar, sonrasında da 2-3 saat yatırıp dinlendiriyorlar galiba.
Transferden sonra 10 dk ancak dayanabildim gerçi ben. Çok emindim de tutmayacağına. Kızım tam 5 aylık oldu bugün☺️ İnşallah sizin de tüm süreç çok olumlu çok güzel olur ☺️

29 unda pazartesi yani benimde transferim var. bu sefer 2. olduğu için embriyo glue önerdi. bakalım nasıl olacak. kullanan var mı daha önce bide intralipid serum önerdi ama onu istemedim nedense
Bence önerdiği herşeyi yapın. Birşey düşünmüştür illaki Nicel bey. Herkese önermiyor çünkü. 🤗🤗

Kızlar hepinizden Allah razı olsun şuan yola çıktım gidiyorum sabah eşimi kalk bebişimizi alıp gelelim Allah’ımın izniyle diye uyandırdım rabbim nasip etsin İnşallah içim çok garip hem sevinç hem hüzün ağlayasım var sebepsiz 🥺😑😍🤲
Merhaba, nasıl geçti transfer herşey yolunda mı?

Merhaba, nasıl geçti transfer herşey yolunda mı?
Canım güzel geçti yolda giderken aşırı sıkışmışım dayanamıyordum hemen aldılar beni. Transfer çok kolay oldu . On dakika sonra tuvalete kalkabilirsiniz dedi hemşire . 25 -30 dakika dayandım sonrasında lavaboya gittim. Saat öğlen 12 buçukta gerçekleşmişti transfer . 16:00 a kadar yattık. Sonrasında taburcu olduk ilaç arayışına geçtik . Progestan dex i bulmak İÇİN tam 2 saat dolandık depolarda dahi yokmuş ben tabi arabada yatıyordum şehir içi yollar bozuk olduğu İÇİN biraz sarsıldım fakat bu durum içimde ukte bıraktı acaba sorun oldumu diye. Transferde embriyo glue yöntemi de kullanmıştık .belki o korumuştur.
4. Günüm bugün hiç bişey hissetmiyorum lekelenmemde yok . Genelde yatıyorum temel ihtiyaçlarım İÇİN kalkıyorum. İnşallah sonu hayırlı olur rabbim yüzümüzü güldürsün ☺️

Canım güzel geçti yolda giderken aşırı sıkışmışım dayanamıyordum hemen aldılar beni. Transfer çok kolay oldu . On dakika sonra tuvalete kalkabilirsiniz dedi hemşire . 25 -30 dakika dayandım sonrasında lavaboya gittim. Saat öğlen 12 buçukta gerçekleşmişti transfer . 16:00 a kadar yattık. Sonrasında taburcu olduk ilaç arayışına geçtik . Progestan dex i bulmak İÇİN tam 2 saat dolandık depolarda dahi yokmuş ben tabi arabada yatıyordum şehir içi yollar bozuk olduğu İÇİN biraz sarsıldım fakat bu durum içimde ukte bıraktı acaba sorun oldumu diye. Transferde embriyo glue yöntemi de kullanmıştık .belki o korumuştur.
4. Günüm bugün hiç bişey hissetmiyorum lekelenmemde yok . Genelde yatıyorum temel ihtiyaçlarım İÇİN kalkıyorum. İnşallah sonu hayırlı olur rabbim yüzümüzü güldürsün ☺️
İnşallah sonuç gönlüne göre olur☺️ Hemen almalarına sevindim, beni baya gecikmeli aldılar o yüzden baya sıkıntıya girmiştim, neyse ki değdi sıpa şu an kucağımda 😬
Sürekli yatmayı kanlanmayı azalttığı için de önermiyorlar. Koşmamak lazım tabi belki ama kendini çok da kısıtlama derim ☺️
Devlet ilaç alımlarında euro kurunu 4.5 a sabitlediği için 🤷🏻‍♀️ Daha da kolay kolay bulunmaz hiçbir ilaç.

İnşallah sonuç gönlüne göre olur☺️ Hemen almalarına sevindim, beni baya gecikmeli aldılar o yüzden baya sıkıntıya girmiştim, neyse ki değdi sıpa şu an kucağımda 😬
Sürekli yatmayı kanlanmayı azalttığı için de önermiyorlar. Koşmamak lazım tabi belki ama kendini çok da kısıtlama derim ☺️
Devlet ilaç alımlarında euro kurunu 4.5 a sabitlediği için 🤷🏻‍♀️ Daha da kolay kolay bulunmaz hiçbir ilaç.
Maşallah peki bu 12 günlük bekleme sürecinizde hiç belirti yaşadınız mı kasık ağrısı lekelenme baş dönmesi vs vs

sağlıkla tutunsun inşallah. prolutex i zaten bulamadık. ama progestan dex 'i de 12. eczanede bulduk. nasıl yapcaz bilmiyorum

X