- 28 Temmuz 2021
- 418
- 401
Tamam canım sende mutlaka haber et progestan dex e bir kutu kaldı elimde ulaşamıyorum kullanmam gerekiyor eğer bulursanız lütfen şehir eczane ismi verir misinizaminnn. sizde mutlaka haber verin.
Bende ateş oldu yaniyordum ama dışardan bakan ateşin yok derdi. Birde çok halsizlik, yorgunluk olmuştu. Kasik ağrısı oluyor adet gibi birde inceden bı batma oluyorBenimde kasıklarımda biraz ağrı var o yüzden insan ister istemez adet mi olacağım diye aklına geliyor
Eskişehirde suzan eczanesi var genelde ilaçlarda stok yapıyor biz hep ordan buluyorduk bir sorun isterseniz siz de.sağlıkla tutunsun inşallah. prolutex i zaten bulamadık. ama progestan dex 'i de 12. eczanede bulduk. nasıl yapcaz bilmiyorum
Çok Teşekkür ederimEskişehirde suzan eczanesi var genelde ilaçlarda stok yapıyor biz hep ordan buluyorduk bir sorun isterseniz siz de.
Canım hangi doktora gidiyorsun? Kaçıncı gün embriyosu transfer olacak? Hangi ilaçlar var. Serumu neden istemedin29 unda pazartesi yani benimde transferim var. bu sefer 2. olduğu için embriyo glue önerdi. bakalım nasıl olacak. kullanan var mı daha önce bide intralipid serum önerdi ama onu istemedim nedense
İNŞAALLAH hayırlı sonuçlar alırsın canım. Hangi doktora gidiyorsun?. Embriyo glue fiyatı nedir hangi illaçları yazdılar sanaCanım güzel geçti yolda giderken aşırı sıkışmışım dayanamıyordum hemen aldılar beni. Transfer çok kolay oldu . On dakika sonra tuvalete kalkabilirsiniz dedi hemşire . 25 -30 dakika dayandım sonrasında lavaboya gittim. Saat öğlen 12 buçukta gerçekleşmişti transfer . 16:00 a kadar yattık. Sonrasında taburcu olduk ilaç arayışına geçtik . Progestan dex i bulmak İÇİN tam 2 saat dolandık depolarda dahi yokmuş ben tabi arabada yatıyordum şehir içi yollar bozuk olduğu İÇİN biraz sarsıldım fakat bu durum içimde ukte bıraktı acaba sorun oldumu diye. Transferde embriyo glue yöntemi de kullanmıştık .belki o korumuştur.
4. Günüm bugün hiç bişey hissetmiyorum lekelenmemde yok . Genelde yatıyorum temel ihtiyaçlarım İÇİN kalkıyorum. İnşallah sonu hayırlı olur rabbim yüzümüzü güldürsün
Prendol??evet evet maşallah doğru hatırlıyosunuz. benimkisi mesela şöyleydi. hergün 3 tablet estrofem, sabah akşam göbekten prolutex, 1 tane göbekten oksapar, günde 3 kere fitil progestan ve coraspin.
ilaçlar malesef çok tutuyo ama kişiden kişeye göre değişiyodur illaki. prolutex in 1 kutusu 210 liraydı haftada 2 kutu gidiyo
Transfer oldun mu canım. Kaçıncı gün embriyosu29 unda pazartesi yani benimde transferim var. bu sefer 2. olduğu için embriyo glue önerdi. bakalım nasıl olacak. kullanan var mı daha önce bide intralipid serum önerdi ama onu istemedim nedense
Proluton neden kullanmıyorsunuz sanırım o kolay bulunuyorTamam canım sende mutlaka haber et progestan dex e bir kutu kaldı elimde ulaşamıyorum kullanmam gerekiyor eğer bulursanız lütfen şehir eczane ismi verir misiniz
Prolütonu transferden ertesi gün kullandım. 5 gün arayla 3 kutu vurulmuş olacağım. Ğrogestandex den ayrı olarak 3 adet verdiProluton neden kullanmıyorsunuz sanırım o kolay bulunuyor
Merhaba teansferiniz gerçekleşti miEvet pazartesi günü saati daha söylemediler
Evet şimdi odaya getirdilerMerhaba teansferiniz gerçekleşti mi
Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah rabbim mutlu haberi almayı nasip etsinEvet şimdi odaya getirdilerhep dua ettim transfer sırasında. 1 deydi transferim sıra vardı çok bekledim çok sıkıştım o yüzden şu an. 15 dk sonra gidebilirsin dedi ama biraz daha tutmaya calisicam
Ah çok haklısınız bakalım netlersin hemen alirizBebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah rabbim mutlu haberi almayı nasip etsin. Saat dörde kadar gelmediler benm yanıma reçete getirmeye reçetenizi mutlaka erken temin etmeye çalışın . 4 den sonra eczanelerin kapanmasına az vakit kalmıştı Eskişehir’de ilaç arıyoruz diye telef olmuştum. Olmadı siz yatın eşiniz arasın ben o konuda çok muzdarip oldum sizde yaşamayın
Inşallah hepimizin ki sımsıkı tutunsunAh çok haklısınız bakalım netlersin hemen aliriz
Merhaba bende nicel beye gidiyorum siz sonuç aldınız mı?Prolütonu transferden ertesi gün kullandım. 5 gün arayla 3 kutu vurulmuş olacağım. Ğrogestandex den ayrı olarak 3 adet verdi
Cumartesi günü sonucum belli olacak hangi aşamadasınız sizMerhaba bende nicel beye gidiyorum siz sonuç aldınız mı?
Ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırsınızCumartesi günü sonucum belli olacak hangi aşamadasınız siz
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız .Ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırsınız
Opu dan sonra adet oldum trisequens kullanmaya başladım diğer adeti bekliyorum