Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

29 unda pazartesi yani benimde transferim var. bu sefer 2. olduğu için embriyo glue önerdi. bakalım nasıl olacak. kullanan var mı daha önce bide intralipid serum önerdi ama onu istemedim nedense
Canım hangi doktora gidiyorsun? Kaçıncı gün embriyosu transfer olacak? Hangi ilaçlar var. Serumu neden istemedin

İNŞAALLAH hayırlı sonuçlar alırsın canım. Hangi doktora gidiyorsun?. Embriyo glue fiyatı nedir hangi illaçları yazdılar sana

Nicel beye gidiyorum 1500 lira glue fiyatı . Progestan dex coraspirin folidays oksapar progestan kapsül estrofem ve prolüton iğne verdiler canım

Prendol??

Evet şimdi odaya getirdilerhep dua ettim transfer sırasında. 1 deydi transferim sıra vardı çok bekledim çok sıkıştım o yüzden şu an. 15 dk sonra gidebilirsin dedi ama biraz daha tutmaya calisicam
Bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah rabbim mutlu haberi almayı nasip etsin. Saat dörde kadar gelmediler benm yanıma reçete getirmeye reçetenizi mutlaka erken temin etmeye çalışın . 4 den sonra eczanelerin kapanmasına az vakit kalmıştı Eskişehir’de ilaç arıyoruz diye telef olmuştum. Olmadı siz yatın eşiniz arasın ben o konuda çok muzdarip oldum sizde yaşamayın

Ah çok haklısınız bakalım netlersin hemen aliriz

Ayy az kalmış inşallah güzel haberler alırsınız
Opu dan sonra adet oldum trisequens kullanmaya başladım diğer adeti bekliyorum
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız . senin de az kalmış canım ben 2 adet dönemi sonrası transfer olacak diye sevinçle gitmiştim polip oluşmuş rahimde histereskopi oldum bi ay atlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…