İcine mi doğdu evet canım cuma günü kontrole gittim ama bebisi aldık geldik.sancilar vardı zaten biliyorsun bide kordon ikinciye dolaninca riske atmadı aldı.kavustum cuma girdik cumartesi akşamı evdeydim.darisi sağlıkla sizlerin başına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İcine mi doğdu evet canım cuma günü kontrole gittim ama bebisi aldık geldik.sancilar vardı zaten biliyorsun bide kordon ikinciye dolaninca riske atmadı aldı.kavustum cuma girdik cumartesi akşamı evdeydim.darisi sağlıkla sizlerin başına
Anam masallah. Hayırlı olsun. Nasil iyiler degil mi? Heyecanlandım. Benimde yarın kontrol var. 38+0 oluyor gün verir sanirim ya bu hafta ya haftaya olur sanırım.Ablam doğum yaptı kızlar Cuma günü kontrolü vardı aldılar
Ya çok sevindim. Evet olmuştur diye düşündüm sancilarda duzenliydi ya Ay bişey olmasada kordon isi korkutuyor insanı iyi yapmışlar. Amin canimm ins bizlerde sağ salim kucağımıza alırız 39 kadar dursa diyorum ama bilemiyorumİcine mi doğdu evet canım cuma günü kontrole gittim ama bebisi aldık geldik.sancilar vardı zaten biliyorsun bide kordon ikinciye dolaninca riske atmadı aldı.kavustum cuma girdik cumartesi akşamı evdeydim.darisi sağlıkla sizlerin başına
İyiyiz kuzum şimdilik bol bol uyuyoruz yavaştan gaz mikirdamalari var darısı başınıza inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah nasıl iyi mi denis ve bebek
Artık gelişimini tamamladı ne zaman gelirse inşallah durur canım 2gunun bile farkı oluyor bebek için.insallah gönlünden geçen olur güzel haberini alırızYa çok sevindim. Evet olmuştur diye düşündüm sancilarda duzenliydi ya Ay bişey olmasada kordon isi korkutuyor insanı iyi yapmışlar. Amin canimm ins bizlerde sağ salim kucağımıza alırız 39 kadar dursa diyorum ama bilemiyorum
Anne kuş sendromu diyorlarmış , bebeğe yetmek için extra enerji oluyormuş son ayda
Anne göğsüne en yakın biberonmus meme reddi olmuyormuş , biz de yaşamadık çok şükür.Bende Chicco aldım ins sever benimkide
Hayırlı olsun kuzum adını ne koydunuz?İcine mi doğdu evet canım cuma günü kontrole gittim ama bebisi aldık geldik.sancilar vardı zaten biliyorsun bide kordon ikinciye dolaninca riske atmadı aldı.kavustum cuma girdik cumartesi akşamı evdeydim.darisi sağlıkla sizlerin başına
Kesin öyledir yoksa o kadar berbat geçen hamilelikten sonra boyle olmasi pek normal değilAnne kuş sendromu diyorlarmış , bebeğe yetmek için extra enerji oluyormuş son ayda
Aman diyim boşa harcama enerjini bebek doğduktan sonra o çok lazım oluyor , iyi hissediyorum diye yorma kendini bol bol uyu dinlenKesin öyledir yoksa o kadar berbat geçen hamilelikten sonra boyle olmasi pek normal değil
Evet canim. Sanki daha var gibi geliyor ama sen dogurunca günümün geldigini anladım Aminn hayırlısı inşallah denisArtık gelişimini tamamladı ne zaman gelirse inşallah durur canım 2gunun bile farkı oluyor bebek için.insallah gönlünden geçen olur güzel haberini alırız
Haha bak doğru dedin bende iş yapıyorum. Gereksiz yere yormiyim bariAman diyim boşa harcama enerjini bebek doğduktan sonra o çok lazım oluyor , iyi hissediyorum diye yorma kendini bol bol uyu dinlen
Umarım severBende Chicco aldım ins sever benimkide
Çok teşekkür ederim cevabınız için, bizde şuan başar hocayla devam ediyoruz tedaviye.merhaba eskişehirde osmangazi tıp fakültesinde başar hoca ve yavuz hoca var tavsiye derim ben oraya tedavi oluyorum
Canım allah analı babalı büyütsün, sağlıkla eline almana çok sevindim. Oğlun napıyo çok sevinmiştir kardeşi gelinceİcine mi doğdu evet canım cuma günü kontrole gittim ama bebisi aldık geldik.sancilar vardı zaten biliyorsun bide kordon ikinciye dolaninca riske atmadı aldı.kavustum cuma girdik cumartesi akşamı evdeydim.darisi sağlıkla sizlerin başına
Sağolasın canım RüzgarAnne kuş sendromu diyorlarmış , bebeğe yetmek için extra enerji oluyormuş son ayda
Anne göğsüne en yakın biberonmus meme reddi olmuyormuş , biz de yaşamadık çok şükür.
Hayırlı olsun kuzum adını ne koydunuz?
Sorma ya kardeşime de iyi örnek olamadim oda bı tirsti hazırlıkları tam gaza aldıtedbirli olmakta fayda varEvet canim. Sanki daha var gibi geliyor ama sen dogurunca günümün geldigini anladım Aminn hayırlısı inşallah denis
Sağol canım benim hemde nasıl sevindi hep uyuyo diye şikayetçi.okuldan eve zor atiyo kendini sürekli beşik başı bekliyor Rabbim herkese yasatsin bu güzel duyguyuCanım allah analı babalı büyütsün, sağlıkla eline almana çok sevindim. Oğlun napıyo çok sevinmiştir kardeşi gelince
Alsın valla ne olacağı belli olmuyor. Valizide götürüyorum artıkSorma ya kardeşime de iyi örnek olamadim oda bı tirsti hazırlıkları tam gaza aldıtedbirli olmakta fayda var
Bı donem çok kişi vardı burada aynı anda tedavi gören. Hepsi tükendi. Kadin doğuma döndü burası Yoksa yazar dururduk.İns güzel sonuçlar alırsınız. Kafanıza takılan bişey olursa yazın amabu ay yada önümüzdeki ay nicel hocada tedaviye başlayacak yok mu peki kızlar?
Evet çok şükür yaptım. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.Sizi hatırladım. Orta kalite embriyom var diyordunuz. Bende seviniyordum orta kalitede tutuyor diye Doğum yaptıniz demek hayırlısı olsun. Zaman ne çabuk geçiyor
Aminn insEvet çok şükür yaptım. Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.