Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İcine mi doğdu evet canım cuma günü kontrole gittim ama bebisi aldık geldik.sancilar vardı zaten biliyorsun bide kordon ikinciye dolaninca riske atmadı aldı.kavustum cuma girdik cumartesi akşamı evdeydim.darisi sağlıkla sizlerin başına

Ya çok sevindim. Evet olmuştur diye düşündüm sancilarda duzenliydi ya Ay bişey olmasada kordon isi korkutuyor insanı iyi yapmışlar. Amin canimm ins bizlerde sağ salim kucağımıza alırız 39 kadar dursa diyorum ama bilemiyorum

Artık gelişimini tamamladı ne zaman gelirse inşallah durur canım 2gunun bile farkı oluyor bebek için.insallah gönlünden geçen olur güzel haberini alırız

Anne kuş sendromu diyorlarmış , bebeğe yetmek için extra enerji oluyormuş son ayda
Bende Chicco aldım ins sever benimkide
Anne göğsüne en yakın biberonmus meme reddi olmuyormuş , biz de yaşamadık çok şükür.
Hayırlı olsun kuzum adını ne koydunuz?

Artık gelişimini tamamladı ne zaman gelirse inşallah durur canım 2gunun bile farkı oluyor bebek için.insallah gönlünden geçen olur güzel haberini alırız
Evet canim. Sanki daha var gibi geliyor ama sen dogurunca günümün geldigini anladım Aminn hayırlısı inşallah denis

Canım allah analı babalı büyütsün, sağlıkla eline almana çok sevindim. Oğlun napıyo çok sevinmiştir kardeşi gelince

Sağolasın canım Rüzgar
Evet canim. Sanki daha var gibi geliyor ama sen dogurunca günümün geldigini anladım Aminn hayırlısı inşallah denis
Sorma ya kardeşime de iyi örnek olamadim oda bı tirsti hazırlıkları tam gaza aldıtedbirli olmakta fayda var
Canım allah analı babalı büyütsün, sağlıkla eline almana çok sevindim. Oğlun napıyo çok sevinmiştir kardeşi gelince
Sağol canım benim hemde nasıl sevindi hep uyuyo diye şikayetçi.okuldan eve zor atiyo kendini sürekli beşik başı bekliyor Rabbim herkese yasatsin bu güzel duyguyu

Kızlar doktor bu cuma alalım dedi. 38+2 oluyor. Dedim hocam haftaya bekliyordum. Dedi haftaya sezeryan için geç olabilir ya gece suyun gelirse dedi. 39 a girmişsin dedi. Bebek büyümüş falan dedi. 3350 kilo.
Zorlama taraftarı değilim dedi. Sezeryan yaparız dedi. Çok tuhaf geliyor hiçte beklemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…