Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Evet canım hayırlısı yapcak bişey yok zaten. Sen ne yaptın kontrolün var mıydı bugun
Vardı canım 14 15 16 civarındaydı 5 - 6tane yumurta saydı yardımcısına. Fostimonu kan tahlili cıktıktan sonra 375ml e cıkarttı ve cetrodite da 2 daha vurulucam. Carsamba kontrol var. İnsallah kaliteli olurlar bu hafta opu olur dedi canan hanım. İçim bi hoş buruk korkulu heyecanlı karmakarışığım

Büyür canım benim de 14 -15 civariydi 2 gün sonra 19-20 olmuşlardı. Hayırlısı olsun inşallah. Opu beni de çok heyecanlandırmıştı.

Şimdi aradılar 1 tane iyi kalite embriyom varmış sabah dondurmuşlar
Canım Nicel bey bizim için yeterli diyor. Embriyo kalmazsa kötü demişti. Zaten tek embriyo konuluyor o yüzden transferin olacak. Tabi ben yedek kalsin çok istemiştim üzüldüğüm oydu. Tuttuktan sonra yedek kalıp kalmaması önemli değil pek zaten. Hayırlı olsun

Bende yedek olmasını çok istemiştim tek kaldığını duyunca moralim bozulmadı desem yalan olur. Sonra düşündüm ya o da kalmasaydı diye. Hayırlısı olsun o yüzden. İyi büyüklük ve iyi kaliteli dedi o biraz moralimi yükseltti. Artık yüzde 50 şansım var

Kesinlikle canım. Bi kez beklerken bi çiftin hiç embriyosu kalmamıştı üzücü. Aslında transfer olabilmek bile büyük başarı oluyor. Nerdeyse herşey mükemmel gitmeliki transfer olalım.

Kesinlikle canım. Bi kez beklerken bi çiftin hiç embriyosu kalmamıştı üzücü. Aslında transfer olabilmek bile büyük başarı oluyor. Nerdeyse herşey mükemmel gitmeliki transfer olalım.
Doğru söylüyorsun canım. Şimdi moral bozmakta transferi olumsuz etkiler o yüzden ense karartmamam lazım.aklımda olan hep olmazsa tedaviye gerek kalmadan transfer yapmaktı. Her şeyde vardır bir hayır bakalım artık. Senin ne kadar zamanın kaldı teste. Hissediyor musun bişey

Kesinlikle. En zor kısmı bitti senin. En mutlu zamanlar nedense transfer sonrası oluyor. Bende öyle oldu yani. Sanirim bitmesinin verdiği rahatlık nedeniyle yada tutma ihtimali olduğu için bilmiyorum. 10 kasimda kan vericem canım.Transfer sonrası gibi ara ara adet sancılarım var. Yapılan işlem yüzünden, ilaçlar yüzünden olabilir. Göğüslerim çok acıyor ama onu önemsemiyorum ilk aşılama da göğüslerim patlayacak gibiydi negatif çıkmıştı onun dışında bişey yok canım.

Şimdi aralığa kadar transferi beklemek gözümde büyür kesin inşallah tutar bu sefer seninki gerek kalmaz tüp bebeğe tekrar

Büyür canım benim de 14 -15 civariydi 2 gün sonra 19-20 olmuşlardı. Hayırlısı olsun inşallah. Opu beni de çok heyecanlandırmıştı.
Aynen merak heyecan hepsi bir arada. Hastanede kac saat kalmıştın sen canım bi anlatsana nasıl gitti opu süreci nasıldı ayılınca ne kadar durdun vs.benim ilk olunca merak ediyorum

Aynen merak heyecan hepsi bir arada. Hastanede kac saat kalmıştın sen canım bi anlatsana nasıl gitti opu süreci nasıldı ayılınca ne kadar durdun vs.benim ilk olunca merak ediyorum
Canım baya kaldım ben hastanede. 11.30 daydı bir saat erken gitmiştik eşimin örnek vwrmesi için işlem kısa sürüyor. Hemen ayıldım ama 4 buçuk 5 gibi hastaneden çıkardılar. Opuda korkulacak bişey yok çünkü uyuyorsun. İlk girdiğim hemşirelerin hazırladığı zaman dışında bişey hatırlamıyorum oda da açtım gözümü

Ay keşke mucize olur heralde Ya Yunus Emre Pandemi nedeniyle tedavileri durdurmuş yine. İns özeller kapanmaz
Günaydın olur tutunur insallah sana bebişin ummadığın anda mucizen gelir insallah.Öyle bişi olursa Bizim rahim dinlendirme olacak ya artık baya baya dinlendiririz gari 3 ay 4 ay bu şansla garipsemem. Nasip artık olsunda brkleyecegiz

Narkozu alasıya kadar bi heyecan stres olur o zaman. Benim yarın belli olur diyorum opu zamanı hatta dozajı bu kadar yükselttiğine göre bu haftaya yetiştirmeye calışıyor gibime geldi. Hayırlısı olsun yanına sunu bunu al diyebilecegin bişi varmı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…