Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Narkozu alasıya kadar bi heyecan stres olur o zaman. Benim yarın belli olur diyorum opu zamanı hatta dozajı bu kadar yükselttiğine göre bu haftaya yetiştirmeye calışıyor gibime geldi. Hayırlısı olsun yanına sunu bunu al diyebilecegin bişi varmı peki
Canım ped temiz çamaşır koymuştum ben birde terlik al bana kızlar söylemişti rahat ettim heö lavaboya giderken hemde ayağım çok şişti evede öyle geldim. Birde beli rahat şeyler giy canım. Biraz ağrı oldu bende

Günaydın olur tutunur insallah sana bebişin ummadığın anda mucizen gelir insallah.🤲Öyle bişi olursa Bizim rahim dinlendirme olacak ya artık baya baya dinlendiririz gari 3 ay 4 ay bu şansla garipsemem. Nasip artık olsunda brkleyecegiz😐
Amin inşallah canım. Kismet artık😊 Embriyolarıniz hazır olunca zaman geçmesi çok önemli olmuyor. İns güzel sonuçlar alırsınız 🥰🙏

Kızlar bu gün hastaneye gelen varmı? Nicel yokmuş yerine baska bi dr bakacakmış🤨nicelle iletişimde olacakmış normal takip oldugu için.salı tv programına gittiydi gelemedi galiba. Stres katlandı bende bu gün muhtelemen opu tarihi belli olacaktı nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar bu gün hastaneye gelen varmı? Nicel yokmuş yerine baska bi dr bakacakmış🤨nicelle iletişimde olacakmış normal takip oldugu için.salı tv programına gittiydi gelemedi galiba. Stres katlandı bende bu gün muhtelemen opu tarihi belli olacaktı nasıl olacak bilmiyorum
Canım not bırakmıştır nicel zaten dosyana. Yumurtaların istediği boyuttaysa hemşireler ayarlar büyük ihtimal cuma ya opu tarihi verirler. Tabi keşke gelseymiş daha iyi olurdu🤔

Canım not bırakmıştır nicel zaten dosyana. Yumurtaların istediği boyuttaysa hemşireler ayarlar büyük ihtimal cuma ya opu tarihi verirler. Tabi keşke gelseymiş daha iyi olurdu🤔
Malesef canım ya iki yumurta istenilen boyutta diğerleri 12 - 13mm falan saydı kadın dr vardı ama bu sefer baya yumurta saydı. Direnç gösteriyor galiba dedi kadın. İnsallah iptal olmaz ve gelişir diğerleri. İğne falanda vermediler dedim 3 te ve 4te iğne oluyodum nolacak diye sözde sasmayın diyolar ya saatini aksamüstü arayacak nicel bey gördükten sonra dendi bişey olmazmış. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Ama modum düştü😔

Malesef canım ya iki yumurta istenilen boyutta diğerleri 12 - 13mm falan saydı kadın dr vardı ama bu sefer baya yumurta saydı. Direnç gösteriyor galiba dedi kadın. İnsallah iptal olmaz ve gelişir diğerleri. İğne falanda vermediler dedim 3 te ve 4te iğne oluyodum nolacak diye sözde sasmayın diyolar ya saatini aksamüstü arayacak nicel bey gördükten sonra dendi bişey olmazmış. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Ama modum düştü😔
İğne saatine kadar gelir belki. Sıkma canını kuzum bir kaç gün daha ilaç kullanırsın büyür onlarda.

Beni pazartesi günü 20:00 da aradılar😂 o saate kadar meraktan çatladım. Birazdan ararlar bence. İlaçları tam vaktinde vurun deyip ilaç saatini geçmeleride mantıksız aslında
Aynen mantıksız. Dediğin gibi demin aradılar. Bu günde vurulcam iki iğneyi yarın kontrole gel dediler. Bu kadar zaman zarfında geriden gelen yumurtalar 12lik 13lük yumurtalar level atlamazlar sanırım. İptal edilmesinden kortum acıkcası.

Aynen mantıksız. Dediğin gibi demin aradılar. Bu günde vurulcam iki iğneyi yarın kontrole gel dediler. Bu kadar zaman zarfında geriden gelen yumurtalar 12lik 13lük yumurtalar level atlamazlar sanırım. İptal edilmesinden kortum acıkcası.
Kötü düşünme kuzum yarına 15 olur onlar

X