Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

İnsallah canım en kalitelisinden olurlar hoş bi çok yerde okuyorum 3.gün embriyolarıda tutuyor Rabbim yeterki ol desin. Rahim kalınlığı içinde ilaç vermiştir herhalde. Ben cuma gittiğimde yazık cok yorgun ve bitkindi dr. Üzüldüm adama. O kadar yoğunluk herseyle birebir ilgileniyor. Cokta yoğun bi yandanda korkmuyor degilim karambole gitmeyiz insallah

Yok canım daha ilaç vermedi adet olmayı bekliyorum adetin 2. Günü gidicem o zaman ilaç vercek sanırım. Evet çok kalabalık oluyor özellikle Pazartesi ve cumaları.

Benim korkumda o. Neden tek doktor var anlamış değilim. Eskiden bu kadar yoğun değilmiş. Pandemi yüzünden heralde

Benim korkumda o. Neden tek doktor var anlamış değilim. Eskiden bu kadar yoğun değilmiş. Pandemi yüzünden heralde
Burada 2. - 3.yılı .adam cok basarılı sosyal medyadada kendini tanıtıyor birde tv programları falan derken ünlendi bence. Baska merkezlerde cogunu bilmiyorum ama baş dr yumurta takibi falan yapmıyormuş yardımcı drlar yapıyormuş esas adam sadece opuda transferde falan bulunuyormuş nicel bey herseyle kendi ilgilendiği için (bu bizim için artı) cok yoruluyor (buda bizim için eksi). Neyse nasipte oldumu her türlü olur. Ama işte yinede tereddüt yasanıyor

Yok canım daha ilaç vermedi adet olmayı bekliyorum adetin 2. Günü gidicem o zaman ilaç vercek sanırım. Evet çok kalabalık oluyor özellikle Pazartesi ve cumaları.
Cuma pek yoğun degildi ama öncesini bilmiyorum ben öğleden sonra gittim. ben gittiğimde ama pazartesi inanılmax yoğun gercekten

Alternatifte yok ki... Eskişehir'de Yunus Emre ve Osmangazi dışında bı merkez var mı? İstanbul'a gitmek istesem yol mahveder. Başarılı evet guvenmesem gitmem tabi ama Negatif aldığım için endişelerim var. Buda çok normal.

Kesinlikle haklısın. Yok malesef baska secenek devlettede bu ilgi alaka bilgilendirmeyi bulamıyorsun. İnsan yerine bile koyulmadığım zaman oldu soru sordum sorum havada kaldı kac kez. ne dr ne hemsire cevap veriyor yok gibi hiç gibi sanki kadavraymışım gibi bu tüp bebek öncesi yunusemrede asılama yaptırdım biraz daha ekonomik olur diye ve oradaki bi dru duymustum iyi diye o yüzden gitmiştim. zaten bu sürec stres dolu bide dr ve hemşirelerin yarattığı stres cok kötü etkiledi duygusal bi yıkıntıydı. Bu yüzden acıbademe gectim. Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın cok yıpratıcı.

Bende aynı şekilde Yunus Emre'de bir aşılama yapıp bıraktım. Aylarca sıra bekledim. Temmuzda ikinci asılama olacak dediler sonra sesleri cikmadi. Gidincede o işler değişti temmuzda alamayiz 39 yaşı sıraya koyduk dediler. Zaten o an kafamda bitirdim Yunus Emreyi... Orada sıra beklemek zorunda kalan insanlara o kadar üzüldüm ki Cimere şikayet ettim. Bashekimlik yazılı açıklama istedi doktordan... Başka şikayet edenlerde oldu tabi... Oraya muhtaç olan insanlar var. Sikayet etmeye cekinebilir. Bari dedim gider ayak bı faydam olsun Simdi hizlandirmislar. Bizim gibi aylarca bekletmiyorlar. Acıbademe gelince gerçekten çok sıra beklemeden tedavimi oldum. Ne ağrı hissettim ne acı. Duzenleri oturmuş. Bilgilendirme iyi. Haklarını yiyemem.

En büyük magdurlarindaniz biz

İyi yapmışsın valla helal olsunbüyük konusmayayım ama tiksindim sogudum. Rabbim düşürmesin bida oraya.

Selam kızlar bugun 5. Gün mesut bey aramadı hala diğer günler erken aramıştı. Ben arasam mı beklesem mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…