- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Canım bugün 3.gün 4 tane yumurtam var şu an durumları iyiymiş büyümeleri ve bölünmeleri güzelmiş. İnşallah öyle de devam ederCanım sen naptın embriyoların ilerlemesi nasıl? Transfer ne zaman?
Aa ben bu cumartesi sanıyordumMerhabaGeçen hafta aldım güzel haberi aslında
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın
Masallah saglıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Çok teşekkür ederim. İnşallah hepimizinkiniAa ben bu cumartesi sanıyordumTebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
İnsallah canım en kalitelisinden olurlar hoş bi çok yerde okuyorum 3.gün embriyolarıda tutuyor Rabbim yeterki ol desin. Rahim kalınlığı içinde ilaç vermiştir herhalde. Ben cuma gittiğimde yazık cok yorgun ve bitkindi dr. Üzüldüm adama. O kadar yoğunluk herseyle birebir ilgileniyor. Cokta yoğun bi yandanda korkmuyor degilim karambole gitmeyiz insallahCanım bugün 3.gün 4 tane yumurtam var şu an durumları iyiymiş büyümeleri ve bölünmeleri güzelmiş. İnşallah öyle de devam ederTransferim aralıkta olcakmış canım rahim kalınlığımı beğenmedi son gittiğimde.
Yok canım daha ilaç vermedi adet olmayı bekliyorum adetin 2. Günü gidicem o zaman ilaç vercek sanırım. Evet çok kalabalık oluyor özellikle Pazartesi ve cumaları.İnsallah canım en kalitelisinden olurlar hoş bi çok yerde okuyorum 3.gün embriyolarıda tutuyor Rabbim yeterki ol desin. Rahim kalınlığı içinde ilaç vermiştir herhalde. Ben cuma gittiğimde yazık cok yorgun ve bitkindi dr. Üzüldüm adama. O kadar yoğunluk herseyle birebir ilgileniyor. Cokta yoğun bi yandanda korkmuyor degilim karambole gitmeyiz insallah
Benim korkumda o. Neden tek doktor var anlamış değilim. Eskiden bu kadar yoğun değilmiş. Pandemi yüzünden heraldeİnsallah canım en kalitelisinden olurlar hoş bi çok yerde okuyorum 3.gün embriyolarıda tutuyor Rabbim yeterki ol desin. Rahim kalınlığı içinde ilaç vermiştir herhalde. Ben cuma gittiğimde yazık cok yorgun ve bitkindi dr. Üzüldüm adama. O kadar yoğunluk herseyle birebir ilgileniyor. Cokta yoğun bi yandanda korkmuyor degilim karambole gitmeyiz insallah
Burada 2. - 3.yılı .adam cok basarılı sosyal medyadada kendini tanıtıyor birde tv programları falan derken ünlendi bence. Baska merkezlerde cogunu bilmiyorum ama baş dr yumurta takibi falan yapmıyormuş yardımcı drlar yapıyormuş esas adam sadece opuda transferde falan bulunuyormuş nicel bey herseyle kendi ilgilendiği için (bu bizim için artı) cok yoruluyor (buda bizim için eksi). Neyse nasipte oldumu her türlü olur. Ama işte yinede tereddüt yasanıyorBenim korkumda o. Neden tek doktor var anlamış değilim. Eskiden bu kadar yoğun değilmiş. Pandemi yüzünden heralde
Cuma pek yoğun degildi ama öncesini bilmiyorum ben öğleden sonra gittim. ben gittiğimde ama pazartesi inanılmax yoğun gercektenYok canım daha ilaç vermedi adet olmayı bekliyorum adetin 2. Günü gidicem o zaman ilaç vercek sanırım. Evet çok kalabalık oluyor özellikle Pazartesi ve cumaları.
Alternatifte yok ki... Eskişehir'de Yunus Emre ve Osmangazi dışında bı merkez var mı? İstanbul'a gitmek istesem yol mahveder. Başarılı evet guvenmesem gitmem tabi ama Negatif aldığım için endişelerim var. Buda çok normal.Burada 2. - 3.yılı .adam cok basarılı sosyal medyadada kendini tanıtıyor birde tv programları falan derken ünlendi bence. Baska merkezlerde cogunu bilmiyorum ama baş dr yumurta takibi falan yapmıyormuş yardımcı drlar yapıyormuş esas adam sadece opuda transferde falan bulunuyormuş nicel bey herseyle kendi ilgilendiği için (bu bizim için artı) cok yoruluyor (buda bizim için eksi). Neyse nasipte oldumu her türlü olur. Ama işte yinede tereddüt yasanıyor
Kesinlikle haklısın. Yok malesef baska secenek devlettede bu ilgi alaka bilgilendirmeyi bulamıyorsun. İnsan yerine bile koyulmadığım zaman oldu soru sordum sorum havada kaldı kac kez. ne dr ne hemsire cevap veriyor yok gibi hiç gibi sanki kadavraymışım gibi bu tüp bebek öncesi yunusemrede asılama yaptırdım biraz daha ekonomik olur diye ve oradaki bi dru duymustum iyi diye o yüzden gitmiştim. zaten bu sürec stres dolu bide dr ve hemşirelerin yarattığı stres cok kötü etkiledi duygusal bi yıkıntıydı. Bu yüzden acıbademe gectim. Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın cok yıpratıcı.Alternatifte yok ki... Eskişehir'de Yunus Emre ve Osmangazi dışında bı merkez var mı? İstanbul'a gitmek istesem yol mahveder. Başarılı evet guvenmesem gitmem tabi ama Negatif aldığım için endişelerim var. Buda çok normal.
Bende aynı şekilde Yunus Emre'de bir aşılama yapıp bıraktım. Aylarca sıra bekledim. Temmuzda ikinci asılama olacak dediler sonra sesleri cikmadi. Gidincede o işler değişti temmuzda alamayiz 39 yaşı sıraya koyduk dediler. Zaten o an kafamda bitirdim Yunus Emreyi... Orada sıra beklemek zorunda kalan insanlara o kadar üzüldüm ki Cimere şikayet ettim. Bashekimlik yazılı açıklama istedi doktordan... Başka şikayet edenlerde oldu tabi... Oraya muhtaç olan insanlar var. Sikayet etmeye cekinebilir. Bari dedim gider ayak bı faydam olsunKesinlikle haklısın. Yok malesef baska secenek devlettede bu ilgi alaka bilgilendirmeyi bulamıyorsun. İnsan yerine bile koyulmadığım zaman oldu soru sordum sorum havada kaldı kac kez. ne dr ne hemsire cevap veriyor yok gibi hiç gibi sanki kadavraymışım gibi bu tüp bebek öncesi yunusemrede asılama yaptırdım biraz daha ekonomik olur diye ve oradaki bi dru duymustum iyi diye o yüzden gitmiştim. zaten bu sürec stres dolu bide dr ve hemşirelerin yarattığı stres cok kötü etkiledi duygusal bi yıkıntıydı. Bu yüzden acıbademe gectim. Rabbim bu yolda kimseyi bırakmasın cok yıpratıcı.
En büyük magdurlarindaniz bizBende aynı şekilde Yunus Emre'de bir aşılama yapıp bıraktım. Aylarca sıra bekledim. Temmuzda ikinci asılama olacak dediler sonra sesleri cikmadi. Gidincede o işler değişti temmuzda alamayiz 39 yaşı sıraya koyduk dediler. Zaten o an kafamda bitirdim Yunus Emreyi... Orada sıra beklemek zorunda kalan insanlara o kadar üzüldüm ki Cimere şikayet ettim. Bashekimlik yazılı açıklama istedi doktordan... Başka şikayet edenlerde oldu tabi... Oraya muhtaç olan insanlar var. Sikayet etmeye cekinebilir. Bari dedim gider ayak bı faydam olsunSimdi hizlandirmislar. Bizim gibi aylarca bekletmiyorlar. Acıbademe gelince gerçekten çok sıra beklemeden tedavimi oldum. Ne ağrı hissettim ne acı. Duzenleri oturmuş. Bilgilendirme iyi. Haklarını yiyemem.
İyi yapmışsın valla helal olsunBende aynı şekilde Yunus Emre'de bir aşılama yapıp bıraktım. Aylarca sıra bekledim. Temmuzda ikinci asılama olacak dediler sonra sesleri cikmadi. Gidincede o işler değişti temmuzda alamayiz 39 yaşı sıraya koyduk dediler. Zaten o an kafamda bitirdim Yunus Emreyi... Orada sıra beklemek zorunda kalan insanlara o kadar üzüldüm ki Cimere şikayet ettim. Bashekimlik yazılı açıklama istedi doktordan... Başka şikayet edenlerde oldu tabi... Oraya muhtaç olan insanlar var. Sikayet etmeye cekinebilir. Bari dedim gider ayak bı faydam olsunSimdi hizlandirmislar. Bizim gibi aylarca bekletmiyorlar. Acıbademe gelince gerçekten çok sıra beklemeden tedavimi oldum. Ne ağrı hissettim ne acı. Duzenleri oturmuş. Bilgilendirme iyi. Haklarını yiyemem.
Malesef canim. Az şey yaşamıs gibi bide virüs patlattı bizim dönemde... Ne şans varmış bizde masallahEn büyük magdurlarindaniz biz
Haksızlığa gelemiyorum hiçİyi yapmışsın valla helal olsunbüyük konusmayayım ama tiksindim sogudum. Rabbim düşürmesin bida oraya.
Virüs sadece bize patlamış. Onu da gördükMalesef canim. Az şey yaşamıs gibi bide virüs patlattı bizim dönemde... Ne şans varmış bizde masallah
KıyamamVirüs sadece bize patlamış. Onu da gördükHaziranda tedaviye başlayıp hemencik transfer olanları... İşte ben gibi enayiler 7 ay transfer bekledi
İnşallah canım. Artık birimizin duası kabul olsunKıyamamNeyse sinirleniyorum hatırladıkca... İns bı şekilde hamile kalırızda bugünleri hafızamızdan sileriz.
Aradı mı?Selam kızlarbugun 5. Gün mesut bey aramadı hala diğer günler erken aramıştı. Ben arasam mı beklesem mi.