Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Hepimizin yüzü gülsün canım en kısa zamanda bu arada kardeşin hiç yazmıyor o ne yaptı
Canım benim iptal oldu iki tane yumurta büyüdü diğerleri gelişmedi direnç gösteriyorlarmis pco hastasi oldum için çok yumurta var ama büyümüyorlar doktorum da iki tane yumurta için opu yapmak istemiyorum dedi iptal etti iki ay sonra tekrar baslicam inşallahh

Hayırlısı olsun canım hakkında. İnşallah diğer aya çok çok büyürler

Hakkında hayırlısı olsun, hiç canını sıkma. Bu iş biraz da nasip işi, ufaklık daha geç gelecek demek ki...

Yok canım taze yapmayacakmış. Aralıkta falan olacak 2 adet sonra nasipse. Sizde mikroenjeksiyon ve embriyoskopi önerdikermi
Hayırlı olsun inşallah Mikroenjeksiyon her hastaya uygulaniyor saniyordum. Bizede mikroçip onermislerdi. Mikroenjeksiyon yapılmadığında spermin yumurtayı dollemesimi bekleniyor

Günaydın herkese kızlar bugün opunun 10. Günü hala adet olmadım ama 7-8 gündür sancı çekiyorum bugunde olmazsa yarın hemşireyi aramayı düşünüyorum

Hayırlı olsun inşallah Mikroenjeksiyon her hastaya uygulaniyor saniyordum. Bizede mikroçip onermislerdi. Mikroenjeksiyon yapılmadığında spermin yumurtayı dollemesimi bekleniyor
Benim dün kafa yerinde degildi galiba. Mikroçipmiş. Esimin spermleri %80 ileri hareketliymiş ama bunun %70i b kalite %10u a kaliteymiş bu yüzden dr mikroçip önermiş. Bilmediğimiz bi şey olsun yeterki diye kabul ediyoruz hangi yöntemle em tutma olasılığını artırıyorlarsa diye.dra güvenmekten baska secenegimiz yok bu sürecte. Embriyoskop önermişmiydiler peki şu kamerayla takip olayıymış oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…