Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Sağlık meslekte öğretmenlik yapmistim. Oradada koordinatör vardı ve hemsireydi. Saglik işini bilenleri koyuyorlar. Tabi o öğretmenlerin ayağını kaydırmakla mesguldu

Sağlık meslekte öğretmenlik yapmistim. Oradada koordinatör vardı ve hemsireydi. Saglik işini bilenleri koyuyorlar. Tabi o öğretmenlerin ayağını kaydırmakla mesguldu
Ya bende merkezde denk geldim bi sabah.içerde kahvaltı yapılmayacak aralarında konuşurken duymuştum niye orda yapıyorlar diye.1-2 hafta sonra gittiğimde tüm ekip değişmişti.sordum özellikle ekip değişmiş diye dönem dönem değişiyor dediler.

Acibademi diyorsun değil mi canim

Evet evet çalışan çok ee gelen giden çok mutlaka gerginlik olur aralarındaama ekip genel olarak çok iyi şimdiki gelenleri çok tanımıyorum öncekilere daha çok alışmıştım
Evet hemşireler çok değişti önceden gördüklerim şuan yok Hemşirelerde iyi seviyorum.

Takılma canım kötü şeylere herkesin bünyesi vücudu farklı işliyor öyle düşün

Takılma canım kötü şeylere herkesin bünyesi vücudu farklı işliyor öyle düşün
Kesinlikle evet yoksa ne örnekler var. En iyi yerlerde tedavi olup hiçbir sebep yokken defalarca tutmayanlar falan. Onlari görünce kötü hissediyorum. Bakmamak lazım. Simdi sadece size yazıyorum.Burayi okuyorum

Selam kızlar bu gün kontrol vardı pazartesi ilaçlara baslamıştım. 300e yükseltti fostimonu pazar günü de cetroide vurulacagım. Yumurtaların boyutlarından bahsetmedi. Biraz daha büyümeli dedi. Life light sende cetroite iğnesinden kullandınmı? pztesi den baslayıp iğneye cuma gittiğinde yumurta boyutlarından bahstmişmiydi?cok sordum kusura bakma

Canım benim ilk kontrolüm 5. Gündü benimde ilacımı yükseltmişti.6ve 7. Gün cetroide kullandım 8. Gün de cetroide çatlatma iğnesi yaptık. İlk randevumda 9-14 mm arası diye hemşireye söylerken duymuştum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…