- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Canım ped temiz çamaşır koymuştum ben birde terlik al bana kızlar söylemişti rahat ettim heö lavaboya giderken hemde ayağım çok şişti evede öyle geldim. Birde beli rahat şeyler giy canım. Biraz ağrı oldu bendeNarkozu alasıya kadar bi heyecan stres olur o zaman. Benim yarın belli olur diyorum opu zamanı hatta dozajı bu kadar yükselttiğine göre bu haftaya yetiştirmeye calışıyor gibime geldi. Hayırlısı olsun yanına sunu bunu al diyebilecegin bişi varmı peki
İrice esmer biri var canım o. Çok uzun değil ama kısada değil. Daha önce gördüğümde tahmin etmiştim onu başka erkek görmedim çünkü ordaGünaydın canım. Ay bende merak ettim kim bu mesut
Tamamdır canım cok tesekkürederim yardımcı oldugun içinCanım ped temiz çamaşır koymuştum ben birde terlik al bana kızlar söylemişti rahat ettim heö lavaboya giderken hemde ayağım çok şişti evede öyle geldim. Birde beli rahat şeyler giy canım. Biraz ağrı oldu bende
Bende dikkat edeyim bakalım şu meshur mesutaİrice esmer biri var canım o. Çok uzun değil ama kısada değil. Daha önce gördüğümde tahmin etmiştim onu başka erkek görmedim çünkü orda
İnşallah bol kaliteli yumurtaların olur canımTamamdır canım cok tesekkürederim yardımcı oldugun için
Evet canım galiba sadece yumurta toplama yapılmış o dönem. Öyle duymuştum.Yaa belki yine transferleri ertelerler. Pandemi zamanı öylemi yapmışlar diye duymuştum.
Öyl olursa iyice strese girerimEvet canım galiba sadece yumurta toplama yapılmış o dönem. Öyle duymuştum.
Amin inşallah canım. Kismet artıkGünaydın olur tutunur insallah sana bebişin ummadığın anda mucizen gelir insallah.Öyle bişi olursa Bizim rahim dinlendirme olacak ya artık baya baya dinlendiririz gari 3 ay 4 ay bu şansla garipsemem. Nasip artık olsunda brkleyecegiz
Canım not bırakmıştır nicel zaten dosyana. Yumurtaların istediği boyuttaysa hemşireler ayarlar büyük ihtimal cuma ya opu tarihi verirler. Tabi keşke gelseymiş daha iyi olurduKızlar bu gün hastaneye gelen varmı? Nicel yokmuş yerine baska bi dr bakacakmışnicelle iletişimde olacakmış normal takip oldugu için.salı tv programına gittiydi gelemedi galiba. Stres katlandı bende bu gün muhtelemen opu tarihi belli olacaktı nasıl olacak bilmiyorum
Malesef canım ya iki yumurta istenilen boyutta diğerleri 12 - 13mm falan saydı kadın dr vardı ama bu sefer baya yumurta saydı. Direnç gösteriyor galiba dedi kadın. İnsallah iptal olmaz ve gelişir diğerleri. İğne falanda vermediler dedim 3 te ve 4te iğne oluyodum nolacak diye sözde sasmayın diyolar ya saatini aksamüstü arayacak nicel bey gördükten sonra dendi bişey olmazmış. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Ama modum düştüCanım not bırakmıştır nicel zaten dosyana. Yumurtaların istediği boyuttaysa hemşireler ayarlar büyük ihtimal cuma ya opu tarihi verirler. Tabi keşke gelseymiş daha iyi olurdu
İğne saatine kadar gelir belki. Sıkma canını kuzum bir kaç gün daha ilaç kullanırsın büyür onlarda.Malesef canım ya iki yumurta istenilen boyutta diğerleri 12 - 13mm falan saydı kadın dr vardı ama bu sefer baya yumurta saydı. Direnç gösteriyor galiba dedi kadın. İnsallah iptal olmaz ve gelişir diğerleri. İğne falanda vermediler dedim 3 te ve 4te iğne oluyodum nolacak diye sözde sasmayın diyolar ya saatini aksamüstü arayacak nicel bey gördükten sonra dendi bişey olmazmış. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Ama modum düştü
İğne saatine kadar gelir belki. Sıkma canını kuzum bir kaç gün daha ilaç kullanırsın büyür onlarda.
Beni pazartesi günü 20:00 da aradılarİnsallah canım. Nasipten öteye gecilmez bilmiyorum ne olacak arayan eden yok bakalım henüz.
Aynen mantıksız. Dediğin gibi demin aradılar. Bu günde vurulcam iki iğneyi yarın kontrole gel dediler. Bu kadar zaman zarfında geriden gelen yumurtalar 12lik 13lük yumurtalar level atlamazlar sanırım. İptal edilmesinden kortum acıkcası.Beni pazartesi günü 20:00 da aradılaro saate kadar meraktan çatladım. Birazdan ararlar bence. İlaçları tam vaktinde vurun deyip ilaç saatini geçmeleride mantıksız aslında
Kötü düşünme kuzum yarına 15 olur onlarAynen mantıksız. Dediğin gibi demin aradılar. Bu günde vurulcam iki iğneyi yarın kontrole gel dediler. Bu kadar zaman zarfında geriden gelen yumurtalar 12lik 13lük yumurtalar level atlamazlar sanırım. İptal edilmesinden kortum acıkcası.
İnsallah canım. Pozitif bi enerji veriyorsun bana. Rabbim yüzünü güldürsün insallahKötü düşünme kuzum yarına 15 olur onlar
Hepimizin yüzü gülsün canım en kısa zamandaİnsallah canım. Pozitif bi enerji veriyorsun bana. Rabbim yüzünü güldürsün insallah
AmiiinnnHepimizin yüzü gülsün canım en kısa zamandabu arada kardeşin hiç yazmıyor o ne yaptı
Aa neyse üzmesin kendini belki böylesi hayırlıdırAmiiinnnonun yumurtalar iğneye direnç gösterdi pek büyümedi. o yüzden iptal oldu 2 ay ara verdi dr. 3. adette tekrar baslayacak.