Senin durum benimle aynı olmuş canım.8 yumurtadan 3 tane dollenmisti. Biride sonradan büyüyup dollenmisti. 2 si 5.gune gitmişti.Hadi hayırlısı inşallahKızlar mesut embriyolog büyük ihtimalaradı şimdi. 8 den 3 üne dün microenjeksiyon yapışmış ve onlar dölleniş. Bugunde bir tane daha büyümüş onada micro enjeksiyonu yaptım dedi. Konuşurken yaptım dedi hep yaptık demedi. Soramadım bende
Bundan sonrası kısmet canım beklicezSenin durum benimle aynı olmuş canım.8 yumurtadan 3 tane dollenmisti. Biride sonradan büyüyup dollenmisti. 2 si 5.gune gitmişti.Hadi hayırlısı inşallah
Transfer edilmiyor diye biliyorum canım.Kızlar 35 yaş altına iki embriyo transfer edebiliyor mu özel tüp bebek merkezleri
Olmuyor diye biliyorum canim.Ben 36 yaşındayım diye çift koydular yoksa tek koyuyorlar. 35 yaş altı 3.denemede çift koyuyorlar. İstisnalar varmı bilmiyorumKızlar 35 yaş altına iki embriyo transfer edebiliyor mu özel tüp bebek merkezleri
Evet hemde çok gaz sikismasi yaşadım canimKızlar çok affedersiniz opudan sonra gaz problemi yaşamış mıydınız
Yok canımKızlar çok affedersiniz opudan sonra gaz problemi yaşamış mıydınız
Karnım davul gibi oldu eşim senden yumurta toplayacaklardı transfer mi yaptılar acaba göbeğe bak diye dalga geçiyor düşünEvet hemde çok gaz sikismasi yaşadım canim
Çok şanslıymışsın canımYok canım
Adeti tam hatirlamiyorumda bı hafta sonra oldum galibaÇok şanslıymışsın canımbirde kaç gün sonra adet olmuştun hatırlıyor musun. Acaba adet mi olcam diyede düşünüyorum
Zaten daha yeni bitmişti benimki hemen gelmesinAdeti tam hatirlamiyorumda bı hafta sonra oldum galibaÇabuk olunuyor nedense. Bende de kasıklarda ilk gün ağrı oldu.
5 gün sonra oldum canım benÇok şanslıymışsın canımbirde kaç gün sonra adet olmuştun hatırlıyor musun. Acaba adet mi olcam diyede düşünüyorum
Aynen ya adet işini bende sevmem hiçZaten daha yeni bitmişti benimki hemen gelmesin
Sağlıkçı değil canım da olayın satış pazarlama kısmı gibi sanırımBayanlar Canan hanımın mesleğini bilen var mıeşimle çok merak ettik koordinatör dediler ama tam anlamadık sağlıkçı mı değil mi
Ben aşılama olurken o ilgilendi ultrasonla karından baktı. Ordan anladım bende... Hemsire diye biliyorum. Cep tel numarasinada Canan hanım bakıyor. Her türlü konuyu biliyor.Bayanlar Canan hanımın mesleğini bilen var mıeşimle çok merak ettik koordinatör dediler ama tam anlamadık sağlıkçı mı değil mi
Aaa bizde eşimizle hiç görmedik sadece telefondan gelen konulara cvp veriyor diye biliyoruzBen aşılama olurken o ilgilendi ultrasonla karından baktı. Ordan anladım bende... Hemsire diye biliyorum. Cep tel numarasinada Canan hanım bakıyor. Her türlü konuyu biliyor.
Evet bende şaşırdım. Asilamanin başından sonuna vardı. Recete bilgisi falan herşeyi o söyledi.Aaa bizde eşimizle hiç görmedik sadece telefondan gelen konulara cvp veriyor diye biliyoruz
Bende de sadece transfer öncesi sonrası yiyecek içeceklerimi söylemişti onun dışında hep asistanları ilgilendiEvet bende şaşırdım. Asilamanin başından sonuna vardı. Recete bilgisi falan herşeyi o söyledi.