Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Senin durum benimle aynı olmuş canım.8 yumurtadan 3 tane dollenmisti. Biride sonradan büyüyup dollenmisti. 2 si 5.gune gitmişti.Hadi hayırlısı inşallah

Bayanlar Canan hanımın mesleğini bilen var mı eşimle çok merak ettik koordinatör dediler ama tam anlamadık sağlıkçı mı değil mi
Ben aşılama olurken o ilgilendi ultrasonla karından baktı. Ordan anladım bende... Hemsire diye biliyorum. Cep tel numarasinada Canan hanım bakıyor. Her türlü konuyu biliyor.

Ben aşılama olurken o ilgilendi ultrasonla karından baktı. Ordan anladım bende... Hemsire diye biliyorum. Cep tel numarasinada Canan hanım bakıyor. Her türlü konuyu biliyor.
Aaa bizde eşimizle hiç görmedik sadece telefondan gelen konulara cvp veriyor diye biliyoruz

Evet bende şaşırdım. Asilamanin başından sonuna vardı. Recete bilgisi falan herşeyi o söyledi.
Bende de sadece transfer öncesi sonrası yiyecek içeceklerimi söylemişti onun dışında hep asistanları ilgilendişaşırdım..bende madem koordinatör arka planda niye kalıyo diye düşünmeden geçemiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…