Her gördüğümüz erkeği mesut sanıyoruzÇok karıştı bu mesut işibiz çözemicez bu gidişle
Özlemle Elayi çok seviyorum. İns geri döner özlemBelki yeni başlamıştır işe. Bu arada özlem hanım da yok doğum izninde
Ekip kısmı güncel değil. Çoğu kişi yazmıyor oradaYarın özlem hanımi arayıp sorcam hususi Ekibimiz kısmına baktım ismi bile yok sitede embriyo gelişimi ile ilgili bilgi veriyor ama.taniyan yok kendisini enteresan
Aynen katılıyorum işlerini iyi yapsınlar yeter. Biz özlem hanıma çok denk gelmedik ürolog test istediği zamanlardan biliyorum bizim tedaviye başladığımız gün bir hasta sormuştu ela hanıma doğuma gittiğinide ordan biliyorumHer gördüğümüz erkeği mesut sanıyoruzBirde ifv uzmanı var. Onunlada karistiriyor olabiliriz. Neyse işini iyi yapan biri olsun tek dileğim o
Evet son günleriydi. Ondan denk gelmedi size yeni gittiAynen katılıyorum işlerini iyi yapsınlar yeter. Biz özlem hanıma çok denk gelmedik ürolog test istediği zamanlardan biliyorum bizim tedaviye başladığımız gün bir hasta sormuştu ela hanıma doğuma gittiğinide ordan biliyorum
Darısı bizlere olsunEvet son günleriydi. Ondan denk gelmedi size yeni gitti
2 ekimde oldum şimdi hamileyimYa ne güzel transfer oldu mu sizin
Evet tabi10 ,adetten kaçını dondurmuslardi bir de a kalite b kalite gibi detaylı bilgi verdiler mi kaliteleri ile ilgili
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın2 ekimde oldum şimdi hamileyimİlk deneme.sizin de olur inş yani nicel beye boş giden dolu dönüyo hayırlısı sağlıklısı olsun Herseyin
Amin canım allahım sağlıklı hayırlısıylaÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın
İnşallah çok teşekkür ederimAmin canım allahım sağlıklı hayırlısıylaemeklerinizi allahım görüyo bol bol dua edin İnş sizin de hayırlı haberlerinizi alırız alıcaz da gönlünüzü ferah tutun allahım anne olmak isteyen herkese güzel sağlıklı bebişler versin
Aa çok güzel hayırlı olsun2 ekimde oldum şimdi hamileyimİlk deneme.sizin de olur inş yani nicel beye boş giden dolu dönüyo hayırlısı sağlıklısı olsun Herseyin
Hersey nasip kısmet tabi ama ilk deneme olmadıysa ikincisi mutlaka oluyoAa çok güzel hayırlı olsun. Ben donemeyenlerdenim Kısmet bakalım.
Evet malesef olmaması için bı nedende yoktu herşey iyiydiHersey nasip kısmet tabi ama ilk deneme olmadıysa ikincisi mutlaka oluyoDondurulmuş varsa birden fazla Zaman kaybın çok olmuyo.allahım gönlüne göre versin inş
Amin canımEvet malesef olmaması için bı nedende yoktu herşey iyiydiEmbriyom kalmadı ikisinide transfer etmişlerdi. İns bakalım. Suan ara vermeden rapor almak için aşılama yaptırmak zorunda kaldım. Bekliyorum. Sizde sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah
Masallah insallah güzelce bölünüp hayırlı güzel haberler alırsınız. Saglıklı kaliteli embriyolarınız olur güzel haberlerini bekliyoruzSela kızlarbugün yumurta toplama işlemim vardı 8 tane toplamışlar. Yarın embriyolog arayıp bilgi verecekmiş.
Sağol canım benim. Daha arayan soran yokMasallah insallah güzelce bölünüp hayırlı güzel haberler alırsınız. Saglıklı kaliteli embriyolarınız olur güzel haberlerini bekliyoruz
Mesut bey embriyolog ya, net. Benim transfer öncesinde de kendisiyle görüştük. Çok güleryüzlü kibar bir insan.Kızlar mesut embriyolog büyük ihtimalaradı şimdi. 8 den 3 üne dün microenjeksiyon yapışmış ve onlar dölleniş. Bugunde bir tane daha büyümüş onada micro enjeksiyonu yaptım dedi. Konuşurken yaptım dedi hep yaptık demedi. Soramadım bende
Adana Acibademe gecmis. Neden bilmiyorumMesut bey embriyolog ya, net. Benim transfer öncesinde de kendisiyle görüştük. Çok güleryüzlü kibar bir insan.
Acaba inci hanım nereye gitti?