Embriyolog mesut bey mi kim ki beni hep mesut diye biri aradı baktım internetten Acıbadem tüp bebekte mesut diye biri görünmüyor ekiplerinin içinde ,Sela kızlarbugün yumurta toplama işlemim vardı 8 tane toplamışlar. Yarın embriyolog arayıp bilgi verecekmiş.
Sağol canım geçti gitti çok şükürGüzel bı sayi. Hadi hayırlı olsun canım. Gerisi kolay artık sadece transfer kalıyor. Geçmiş olsun
Valla kuzum bilmiyorum embriyolog kimEmbriyolog mesut bey mi kim ki beni hep mesut diye biri aradı baktım internetten Acıbadem tüp bebekte mesut diye biri görünmüyor ekiplerinin içinde ,
Bir şey yoktu. Açıklanamayandı. Umarım kısa zamanda kucağınıza alırsınızBenimde ilk transferi bekliyorum rahim dinlendirmedeyim sorununuz neydi bende pco diyorlar hep
Muhtemelen o arayacak seni deValla kuzum bilmiyorum embriyolog kimyarın arasınlar söylerim
Sormaya çalışırım. Kimin aradığını anlamamış gibi yaparımMuhtemelen o arayacak seni deben soramamistim siz embriyologmusunuz diye sorabilirsen sen sorar misin
O Ürolog galibaSormaya çalışırım. Kimin aradığını anlamamış gibi yaparımben bir kaç kere iri yarı birini görmüştüm o mu acaba bu mesut
Hımm ben ürolog bir barbarosu bilyorum birde yaşlıca bir doktor var. Yarın arayan söyler zaten ismini çözeriz olayıO Ürolog galiba
İnci varkende vardı o kişi. Doktor sanırım. Bilgi paylaşımı için geliyor. Ameliyat kıyafetiyle geldi. Bı sıkıntı vardı hatta benim aşılama olduğum gün. Bende ürolog olabileceğini düşündüm.Hımm ben ürolog bir barbarosu bilyorum birde yaşlıca bir doktor var. Yarın arayan söyler zaten ismini çözeriz olayı
Amin hepimiz insallahhhhBir şey yoktu. Açıklanamayandı. Umarım kısa zamanda kucağınıza alırsınız
Sormaya çalışırım. Kimin aradığını anlamamış gibi yaparımben bir kaç kere iri yarı birini görmüştüm o mu acaba bu mesut
Olabilir canım ben sadece poliklinikte olanlar çı biliyorum. Tek erkek onu gördüm ben yukarda ordan fikir yürütmeye çalıştımİnci varkende vardı o kişi. Doktor sanırım. Bilgi paylaşımı için geliyor. Ameliyat kıyafetiyle geldi. Bı sıkıntı vardı hatta benim aşılama olduğum gün. Bende ürolog olabileceğini düşündüm.
Anestezi uzmanı veya asistanı da olabilir oSormaya çalışırım. Kimin aradığını anlamamış gibi yaparımben bir kaç kere iri yarı birini görmüştüm o mu acaba bu mesut
Çok karıştı bu mesut işiAnestezi uzmanı veya asistanı da olabilir o
Çok karıştı bu mesut işibiz çözemicez bu gidişle
Ne güzel çok iyi bi sayıSela kızlarbugün yumurta toplama işlemim vardı 8 tane toplamışlar. Yarın embriyolog arayıp bilgi verecekmiş.
Belki yeni başlamıştır işe. Bu arada özlem hanım da yok doğum iznindeYarın özlem hanımi arayıp sorcam hususi Ekibimiz kısmına baktım ismi bile yok sitede embriyo gelişimi ile ilgili bilgi veriyor ama.taniyan yok kendisini enteresan
Ya ne güzel transfer oldu mu sizinNe güzel çok iyi bi sayıbendede 10 adet çıkmıştı.embriyolog hergün bilgi veriyor bende heyecandan duramıyordum
10 ,adetten kaçını dondurmuslardi bir de a kalite b kalite gibi detaylı bilgi verdiler mi kaliteleri ile ilgiliNe güzel çok iyi bi sayıbendede 10 adet çıkmıştı.embriyolog hergün bilgi veriyor bende heyecandan duramıyordum