Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Her gördüğümüz erkeği mesut sanıyoruz 😅 Birde ifv uzmanı var. Onunlada karistiriyor olabiliriz. Neyse işini iyi yapan biri olsun tek dileğim o 🙏🙏
Aynen katılıyorum işlerini iyi yapsınlar yeter. Biz özlem hanıma çok denk gelmedik ürolog test istediği zamanlardan biliyorum bizim tedaviye başladığımız gün bir hasta sormuştu ela hanıma doğuma gittiğinide ordan biliyorum 🤣🤣

Aynen katılıyorum işlerini iyi yapsınlar yeter. Biz özlem hanıma çok denk gelmedik ürolog test istediği zamanlardan biliyorum bizim tedaviye başladığımız gün bir hasta sormuştu ela hanıma doğuma gittiğinide ordan biliyorum 🤣🤣
Evet son günleriydi. Ondan denk gelmedi size yeni gitti😊

10 ,adetten kaçını dondurmuslardi bir de a kalite b kalite gibi detaylı bilgi verdiler mi kaliteleri ile ilgili
Evet tabi😇 1.gün 4 ü boş çıkmıştı.6 sı döllenmişti.2.gün 5 kaldı.3.gün iyi gidiyoruz sadece 3 tanesi yavaş ilerliyor dedi.4. Gün yavaş olanlarda gitti kaldı 2🙃5.gün artık dondurmak için aradılar ikisi de 5.gün embriyosu ve AA kalite.birini transfer etti şükür hamile kaldım hatta nicel bey o 1 tanesi de sizin garantiniz olsun dursun burda dedi inş hamileliğimin devamı olması durumda 2 yıl sonra tekrar o dondurulmuşu da transfer ettirecem allahım izin verirse 🙏🏻

Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın🤗
Amin canım allahım sağlıklı hayırlısıyla🙏🏻emeklerinizi allahım görüyo bol bol dua edin❤️İnş sizin de hayırlı haberlerinizi alırız alıcaz da gönlünüzü ferah tutun🥰allahım anne olmak isteyen herkese güzel sağlıklı bebişler versin🎈🙏🏻

Amin canım allahım sağlıklı hayırlısıyla🙏🏻emeklerinizi allahım görüyo bol bol dua edin❤️İnş sizin de hayırlı haberlerinizi alırız alıcaz da gönlünüzü ferah tutun🥰allahım anne olmak isteyen herkese güzel sağlıklı bebişler versin🎈🙏🏻
İnşallah çok teşekkür ederim ☺️ sabah sabah çok güzel moral oldu 😘

Hersey nasip kısmet tabi ama ilk deneme olmadıysa ikincisi mutlaka oluyo🙏🏻Dondurulmuş varsa birden fazla Zaman kaybın çok olmuyo.allahım gönlüne göre versin inş 🤲🏻
Evet malesef olmaması için bı nedende yoktu herşey iyiydi 🤷 Embriyom kalmadı ikisinide transfer etmişlerdi.🤦 İns bakalım. Suan ara vermeden rapor almak için aşılama yaptırmak zorunda kaldım.😅 Bekliyorum. Sizde sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah 🙏🤗

Evet malesef olmaması için bı nedende yoktu herşey iyiydi 🤷 Embriyom kalmadı ikisinide transfer etmişlerdi.🤦 İns bakalım. Suan ara vermeden rapor almak için aşılama yaptırmak zorunda kaldım.😅 Bekliyorum. Sizde sağlıklı şekilde kucağınıza alın inşallah 🙏🤗
Amin canım 🙏🏻🥰bütün anne olmak isteyen,anne adayları herkes için sağ Salim kucağımıza almak nasip olsun🧿

Kızlar mesut embriyolog büyük ihtimal 🙈 aradı şimdi. 8 den 3 üne dün microenjeksiyon yapışmış ve onlar dölleniş. Bugunde bir tane daha büyümüş onada micro enjeksiyonu yaptım dedi. Konuşurken yaptım dedi hep yaptık demedi. Soramadım bende🤣
Mesut bey embriyolog ya, net. Benim transfer öncesinde de kendisiyle görüştük. Çok güleryüzlü kibar bir insan.
Acaba inci hanım nereye gitti?

X