Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhabaaa10. Gün değerim 276 çıkmıştı. Gayet iyi demişlerdi. 12. Gün bir daha yaptırın beklediğimiz değer 400 lerde dediler yaptırdım ve sonuç 1049 çıktı. Arkadaşım ikiz mi acaba diye yorum yaptı. Ben de bi garip oldum. Siz ne düşünüyorsunuz. Hiç duymuş muydunuz böyle bir şey

Maşallah 12.gun için oldukça yüksek. Bölünüp 2 de oluyor ama bazen böyle yüksek olup tek bebekte oluyor. Ultrasonda belli olur artık.

Tebrikler hayırlı olsun darısı buradaki tüm bekleyenlere olsun rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşaallah ilk denemeniz miydi

Bugün kontrolüm vardı sağ taraftaki yumurtalarim iğneye tepki vermiyorlarmis sadece iki tane 15mm olmuş hoca 300 doza çıkarttı bide göbekten ceotride ignesine başladı başınıza böle hiç geldimi pco hastasıyım nicel beyde senin gibi birine iki tane yumurta için opu yapmak istemiyorum dedi. Yumurta cokmus ama iki tane gelişmiş cumartesi randevum var o güne kadar büyürler mi

Demek ki daha fazla potansiyel görüyor senin foliküllerde. Benim ilk opuda 3 tane görünmüştü sadece folikül 1 tane toplandı. İkincisinde 10 tane büyüdü 8 toplandı. Bazen ilaçlar ve kullandığımız takviyeler sonradan uyarıp büyütebiliyor. Eğer doktor bu ay opu önermezse üzülme. Bir sonraki aya daha iyi gelişeceğini düşündüğü için öyle karar verebilir.

Evet ilaçları değiştirirse daha fazla yumurta büyüyebilir demekki. İki yumurta için gerçekten gereksiz olur opu.

Evet çok yumurta var diyor ama ilaca dirençliler herhalde hayırlısi olsun artık. Ankara'da yaptirdigim da gonal f vermişlerdi 8 tane toplanmıştı o zaman hayırlısı olsun artık insan üzülüyor ister istemez canım

İnşallah cumartesi ye kadar büyürler geri kalanlar sağ taraftaki yumurtalarim hiç bir tane bile tepki vermiyor anlamadım ilk kez başıma geldi
Hiç üzülme. Cumartesiye çok var. Yumurta çok olsun yeterki. Bı şekilde büyür inşallah. Pkos sıkıntı gibi dursada yumurta çok olduğundan avantajlı da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…