- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Olsun canım bebiş olsunda 2-3 gün fazla beklensinYanlış yazmışım canım. Ela hanım 12 gün sonra demişti ondan karıştı.15 gün sonraymis.Tup bebekle aynı değilmiş
Test yaptırdım 1049 çıktı. Beden bu kadar yükselmiş olabilir. Bana hemşireler beklediğimiz 400 lerde demişlerdiYaa çok sevindim
MerhabaaaBence bı sıkıntı yok. Degeriniz 8.gun için çok iyi gercekten. Benim 12.gun 8.8 di çok düşük. Kanamasi olan çok okudum. Bi sıkıntıları olmadı. Düşük olmasın diye tedbir amaçlı vermiş igneyi. Hayirli olsun hiç üzülmeyin
MaşallahMerhabaaa10. Gün değerim 276 çıkmıştı. Gayet iyi demişlerdi. 12. Gün bir daha yaptırın beklediğimiz değer 400 lerde dediler yaptırdım ve sonuç 1049 çıktı. Arkadaşım ikiz mi acaba diye yorum yaptı. Ben de bi garip oldum. Siz ne düşünüyorsunuz. Hiç duymuş muydunuz böyle bir şey
Tebrikler hayırlı olsun darısı buradaki tüm bekleyenlere olsun rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşaallahMerhabaaa10. Gün değerim 276 çıkmıştı. Gayet iyi demişlerdi. 12. Gün bir daha yaptırın beklediğimiz değer 400 lerde dediler yaptırdım ve sonuç 1049 çıktı. Arkadaşım ikiz mi acaba diye yorum yaptı. Ben de bi garip oldum. Siz ne düşünüyorsunuz. Hiç duymuş muydunuz böyle bir şey
Aminnnn inşallah. Herkese nasip olsun. Evet ilk tüp bebek denememizdiTebrikler hayırlı olsun darısı buradaki tüm bekleyenlere olsun rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşaallahilk denemeniz miydi
Garip bir heyecan oldu. Bakalım 10 kasım da ultrason randevumuz var.Maşallah12.gun için oldukça yüksek. Bölünüp 2 de oluyor ama bazen böyle yüksek olup tek bebekte oluyor. Ultrasonda belli olur artık.
Benimde ilk transferi bekliyorum rahim dinlendirmedeyim sorununuz neydi bende pco diyorlar hepAminnnn inşallah. Herkese nasip olsun. Evet ilk tüp bebek denememizdi
Demek ki daha fazla potansiyel görüyor senin foliküllerde. Benim ilk opuda 3 tane görünmüştü sadece folikül 1 tane toplandı. İkincisinde 10 tane büyüdü 8 toplandı. Bazen ilaçlar ve kullandığımız takviyeler sonradan uyarıp büyütebiliyor. Eğer doktor bu ay opu önermezse üzülme. Bir sonraki aya daha iyi gelişeceğini düşündüğü için öyle karar verebilir.Bugün kontrolüm vardı sağ taraftaki yumurtalarim iğneye tepki vermiyorlarmis sadece iki tane 15mm olmuş hoca 300 doza çıkarttı bide göbekten ceotride ignesine başladı başınıza böle hiç geldimi pco hastasıyım nicel beyde senin gibi birine iki tane yumurta için opu yapmak istemiyorum dedi. Yumurta cokmus ama iki tane gelişmiş cumartesi randevum var o güne kadar büyürler mi
Hadi geçmiş olsun, inşallah güzel haberler alırsın yarınSela kızlarbugün yumurta toplama işlemim vardı 8 tane toplamışlar. Yarın embriyolog arayıp bilgi verecekmiş.
İnşallah canımHadi geçmiş olsun, inşallah güzel habwrlwr alırsın yarın
Evet ilaçları değiştirirse daha fazla yumurta büyüyebilir demekki. İki yumurta için gerçekten gereksiz olur opu.Bugün kontrolüm vardı sağ taraftaki yumurtalarim iğneye tepki vermiyorlarmis sadece iki tane 15mm olmuş hoca 300 doza çıkarttı bide göbekten ceotride ignesine başladı başınıza böle hiç geldimi pco hastasıyım nicel beyde senin gibi birine iki tane yumurta için opu yapmak istemiyorum dedi. Yumurta cokmus ama iki tane gelişmiş cumartesi randevum var o güne kadar büyürler mi
Güzel bı sayi. Hadi hayırlı olsun canım. Gerisi kolay artık sadece transfer kalıyor. Geçmiş olsunSela kızlarbugün yumurta toplama işlemim vardı 8 tane toplamışlar. Yarın embriyolog arayıp bilgi verecekmiş.
Evet çok yumurta var diyor ama ilaca dirençliler herhalde hayırlısi olsun artık. Ankara'da yaptirdigim da gonal f vermişlerdi 8 tane toplanmıştı o zaman hayırlısı olsun artık insan üzülüyor ister istemez canımDemek ki daha fazla potansiyel görüyor senin foliküllerde. Benim ilk opuda 3 tane görünmüştü sadece folikül 1 tane toplandı. İkincisinde 10 tane büyüdü 8 toplandı. Bazen ilaçlar ve kullandığımız takviyeler sonradan uyarıp büyütebiliyor. Eğer doktor bu ay opu önermezse üzülme. Bir sonraki aya daha iyi gelişeceğini düşündüğü için öyle karar verebilir.
İnşallah cumartesi ye kadar büyürler geri kalanlar sağ taraftaki yumurtalarim hiç bir tane bile tepki vermiyor anlamadım ilk kez başıma geldiEvet ilaçları değiştirirse daha fazla yumurta büyüyebilir demekki. İki yumurta için gerçekten gereksiz olur opu.
Hiç üzülme. Cumartesiye çok var. Yumurta çok olsun yeterki. Bı şekilde büyür inşallah. Pkos sıkıntı gibi dursada yumurta çok olduğundan avantajlı da.İnşallah cumartesi ye kadar büyürler geri kalanlar sağ taraftaki yumurtalarim hiç bir tane bile tepki vermiyor anlamadım ilk kez başıma geldi
Doktor avantaji iki yumurta ile kapatmak istemiyor aynen cumartesiye kadar büyür inşallahhhHiç üzülme. Cumartesiye çok var. Yumurta çok olsun yeterki. Bı şekilde büyür inşallah. Pkos sıkıntı gibi dursada yumurta çok olduğundan avantajlı da.