- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Hadi hayırlı olsun canım sorunsuz ilerlersin inşallahFostimon verdi banada 225 vurulcam kalcadan hergün. Cuma günüde kontrol nasipse.
Yaa asansörün oraya hiç bakmadım. Geldiğimiz zaman doluydu ora içeride yer vardı içeri oturduk.Ben asansörlerin oradaydım eşimle beraber. Siyah kot ve pembe tişört.
Üzülmenin bı faydasını görmedim. Haklısın. İns sizde iki kardeş güzel sonuçlar alirsinizÖyle ol daima biraz polyana (yanlış yazmış olabilirim anladın sen kim)cılıktan zarar gelmez. Hem psikolojide coook önemli
Aminnnn canım hepimiz güzel sonuçlar alırız ve paylasırız insallah. Rabbim hayırlı saglıklı olanından versin inşallahÜzülmenin bı faydasını görmedim. Haklısın. İns sizde iki kardeş güzel sonuçlar alirsiniz
Yunus Emre'den Acıbademe ne yollardan geçtik :)) Tekrar sağol canım benimBu arada burdan da hayırlı olsun dileklerimi ileteyiminşallah pozitif sonuç alırsın canım
İnsallah canım hepimizin.Hadi hayırlı olsun canım sorunsuz ilerlersin inşallah
Canım senin sonucun ne zaman belli olcakmış.Yunus Emre'den Acıbademe ne yollardan geçtik :)) Tekrar sağol canım benim
Bugün de test yaptırdım. Sonucum 276 çıktıBence bı sıkıntı yok. Degeriniz 8.gun için çok iyi gercekten. Benim 12.gun 8.8 di çok düşük. Kanamasi olan çok okudum. Bi sıkıntıları olmadı. Düşük olmasın diye tedbir amaçlı vermiş igneyi. Hayirli olsun hiç üzülmeyin
12 gün sonra canım. Aynı oluyor tüp bebek sonucu gibi. Tabi aşılama sonucunu alana kadar adette olabilirim. İlaclar adeti kesmiyor sanırım.Canım senin sonucun ne zaman belli olcakmış.
Yaa süperBugün de test yaptırdım. Sonucum 276 çıktıiki gün sonra tekrar yaptıracağım inşallah artarak devam eder
TebriklerBugün de test yaptırdım. Sonucum 276 çıktıiki gün sonra tekrar yaptıracağım inşallah artarak devam eder
Aşılama içinde ilaç kullandın mı canım12 gün sonra canım. Aynı oluyor tüp bebek sonucu gibi. Tabi aşılama sonucunu alana kadar adette olabilirim. İlaclar adeti kesmiyor sanırım.
Evet canım gonal f 100 verdiler. Aşılama sonrasıda prolutex ve estrofem kullanıcamAşılama içinde ilaç kullandın mı canım
Şifa olsunlarEvet canım gonal f 100 verdiler. Aşılama sonrasıda prolutex ve estrofem kullanıcam
Yaa çok sevindimBugün de test yaptırdım. Sonucum 276 çıktıiki gün sonra tekrar yaptıracağım inşallah artarak devam eder
Ewet adanada yaptırmıştımYaa süperDedigim gibi 8.gun içinde çok iyiydi değerin. Artar ilerisini düşünme şuan hamilesin Sizi hatırladım ben adanadamiydiniz. Rapor için Amh ile ilgili konuşmuştuk.
Çookkk teşekkürlerrrYaa çok sevindim
Yanlış yazmışım canım. Ela hanım 12 gün sonra demişti ondan karıştı.15 gün sonraymis.Tup bebekle aynı değilmişCanım senin sonucun ne zaman belli olcakmış.