Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Hayırlısı olur inşallah canım belli olmaz belki bebiş tutunur. Dua edicem sana

Kızlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. 7-8 anca toplarız dedi. Birde rahim kalınlığım iyi değilmiş transfer 2 ay sonra olcakmış. Canım sıkıldı biraz
7-8 iyi bı sayi.Onemli olan içinden ne kadarı döllenecek o önemli canım. Benim mesela 8 çıktı ama yarısı tam buyumedi.3 yumurtam tam dollendi neyseki ikisi 5. Güne gitmişti. Senin yarısı gitse 5.gune süper olur. Rahimde dinlenmiş olur keyfini çıkar boşver:) Hadi hayırlı olsun inşallah

sağol canım. O ara 2-3 kilo veriyim en iyisi eşimin spermi çok iyi değil inşallah sıkıntı çıkmaz. Benim en büyük korkum o.

sağol canım. O ara 2-3 kilo veriyim en iyisi eşimin spermi çok iyi değil inşallah sıkıntı çıkmaz. Benim en büyük korkum o.
Sperm çok olduğundan seciyorlar. Bize mikroçip yaptılar mesela hasar yüksek diye.Yeterki yumurtalarımız kaliteli olsun.Sperm çok önemli değil diye biliyorum

Ben gördüm sizi hatırladım bende kavun içi eşofman takımı vardı kapalıym

Kızlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. 7-8 anca toplarız dedi. Birde rahim kalınlığım iyi değilmiş transfer 2 ay sonra olcakmış. Canım sıkıldı biraz
7-8 az bir sayı değil şimdiden canını sıkma. İnşallah güzel güzel embriyo olurlar. Rahim kalınlığını da ilaçlarla ayarlıyorlar ama rahime çizik atınca da iyi oluyormuş onu da bi araştırıp sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…