Bence bı sıkıntı yok. Degeriniz 8.gun için çok iyi gercekten. Benim 12.gun 8.8 di çok düşük. Kanamasi olan çok okudum. Bi sıkıntıları olmadı. Düşük olmasın diye tedbir amaçlı vermiş igneyi. Hayirli olsun hiç üzülmeyinMerhaba nasıl başlasam bilemiyoeum kaygılıyım. Transferimin 7. Gününde Hafif pembe . Kahverengi gibi bir leke geldi. Doktoruma söyledim bir iğne ismi verdi hemen alın vurulun dedi. Bir de gebelik testi yaptırın dedi. Yaptırdım 71 çıktı. Sonuç çok iyi dedi doktorum. Transferimin 8. Günü akşamı yine lekenmem oldu ama kırmızı ce düne göre çok daha fazla.hemen doktoruma yazdım. Bir iğne verdi şimdi onu vuruluacam. Ama ümidim kayboluyor. Bu yaşadığım nedir acaba
Dün kü proluton,bugün ki prolutexYerleşme kanaması mı acaba? Verdiği iğneler neler?
Valla korkuyorum. Bildiğiniz leke de değil kanama gibi.bilmiyorum karışık duygulardayımBence bı sıkıntı yok. Degeriniz 8.gun için çok iyi gercekten. Benim 12.gun 8.8 di çok düşük. Kanamasi olan çok okudum. Bi sıkıntıları olmadı. Düşük olmasın diye tedbir amaçlı vermiş igneyi. Hayirli olsun hiç üzülmeyin
İki güne bir kan tahlili yağtırın. İçinizide ferah tutun. Saglıklı bi şekilde artıyorsa problem yoktur. Drun dediğini verdiği ilacları kullanın. Biraz yatın pek dolaşmayın yorulmayın atlatırsınız. Kanaması olup atlatan cok var.insallah saglıkla ilerlerValla korkuyorum. Bildiğiniz leke de değil kanama gibi.bilmiyorum karışık duygulardayım
Valla korkuyorum. Bildiğiniz leke de değil kanama gibi.bilmiyorum karışık duygulardayım
Arkadaşın dediği doğru. Dinlenin gerçekten. Hic yormayın kendinizi... Yerleşirken kılcal damarlara zarar verdiği için kanama olabiliyormuş.İki güne bir kan tahlili yağtırın. İçinizide ferah tutun. Saglıklı bi şekilde artıyorsa problem yoktur. Drun dediğini verdiği ilacları kullanın. Biraz yatın pek dolaşmayın yorulmayın atlatırsınız. Kanaması olup atlatan cok var.insallah saglıkla ilerler
İnşallah diyelimİki güne bir kan tahlili yağtırın. İçinizide ferah tutun. Saglıklı bi şekilde artıyorsa problem yoktur. Drun dediğini verdiği ilacları kullanın. Biraz yatın pek dolaşmayın yorulmayın atlatırsınız. Kanaması olup atlatan cok var.insallah saglıkla ilerler
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Bakalım hayırlısı. Dün yine test yaptıracaktım erindim. Yarın test yaptıracağım. Heycanlıyım ama ümidsizim de ama bi yandan ümidim de var.Arkadaşın dediği doğru. Dinlenin gerçekten. Hic yormayın kendinizi... Yerleşirken kılcal damarlara zarar verdiği için kanama olabiliyormuş.
Ben gidicem 12. 30 daKontrole gidenler varmı hanımlar
Banada 12.30 dedilerBen gidicem 12. 30 da
12.40 benim 12.30 da burda olun dediler diye 12.30 yazdım benBanada 12.30 dedilerikimizede aynı saatte vermişler
İnşallah güzel geçer muayenenAblamin da 12.30 da biz ablali kardeşli tüp bebek yaptırıyoruzben hastanedeyim
Kan verdin mi bugun sendeİnşallah ya bir hafta oldu iğne vurulali bakam ne dicekler
Geçen pazartesi de öyleydi. İnsan orda beklerken daha çok geriliyorBugün kan istemediler benden sadece ultrason galiba beklioz bakam yoğun biraz
Ohoo sen bekliyorsan hala biz kaca kadar bekleriz acepBugün kan istemediler benden sadece ultrason galiba beklioz bakam yoğun biraz
12.40 benim 12.30 da burda olun dediler diye 12.30 yazdım ben
Valla elim felan titriyorGeçen pazartesi de öyleydi. İnsan orda beklerken daha çok geriliyor