İns canim. Hiç onemsemiycem.Tedavi sonrası arada veremedim. Aşılama sonrası ailemin yanına giderim saçımıda boyaticam.Hemen iç karartma belki böyle olacaktor bilemeyiz.inşallah güzel sonuç alırsın
Evet canım sırf tedaviye odaklanmakta sıkıntı. Sanki hayatımızda başka şeyler yokmuş gibi. Oluruna bırakmak en güzeli ama maalesef olmuyorİns canim. Hiç onemsemiycem.Tedavi sonrası arada veremedim. Aşılama sonrası ailemin yanına giderim saçımıda boyaticam.Tutarsa tutar. Kendimi kısıtlıyorum bu iş yüzünden. Eşim diyor tedavi görüyoruz diye hayatımi kaçıralim. Hakli yani:)
Bende hastanedeyimBugün kontrole giden varmı hanimlar bende hastanedeydim
Yok tatlım ben 12:20 de gittim. Nasıl geçti muayenenSabah 10 sularında oradaydım
İlk kontrolümdü canım 5. İğnemi vurdum bugun bende pazartesi tekrar kontrole gidicemGüzel geçti iğneye devam canım Pazartesi tekrar muayene var sen hangi asamadasin
Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız insallahMerhaba, forumu takip ediyorum ama yazmak bugüne kısmetmiş. Ben de nicel beyde tedavi görüyorum, transfer oldum cumartesi inşallah sonuçları alıcaz. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
Yumurtalar toplandı, adet oluyoruz bu 1. Adet. Sonra bir ay geçti, 2. Adeti oluyoruz ve transfer hazırlığına başlıyoruz. 2. Adetten yaklaşık 15-20 gün sonra da transfer.Kızlar ben bu rahim dinlendirmeyi anlamadım.Rahim dinlendirmede yumurtalar toplanacak adet görecegiz o adetten sonramı transfer yok bi ay daha bos gecirip adet olup öylemi transfer olunacak.?
Tesekkürederim canım. Anladım simdi ben yeni yıla kalırım herhaldeYumurtalar toplandı, adet oluyoruz bu 1. Adet. Sonra bir ay geçti, 2. Adeti oluyoruz ve transfer hazırlığına başlıyoruz. 2. Adetten yaklaşık 15-20 gün sonra da transfer.
Evet transfer olana kadar en az 2-3 ay geçiyorTesekkürederim canım. Anladım simdi ben yeni yıla kalırım herhalde
Hayırlı zamanda hayırlısı ile olsun insallah tez zamanda hepimizinEvet transfer olana kadar en az 2-3 ay geçiyor
Beklenen kırmızı geldi kızlar. Pazartesi hastanedeyim bakalım ne ilac verecek sürec nasıl ilerleyecek Rabbim hepimizin emeklerini boşa cıkarmasın heyecanlandım
AminnHayırlı zamanda hayırlısı ile olsun insallah tez zamanda hepimizin
Merhaba nasıl başlasam bilemiyoeum kaygılıyım. Transferimin 7. Gününde Hafif pembe . Kahverengi gibi bir leke geldi. Doktoruma söyledim bir iğne ismi verdi hemen alın vurulun dedi. Bir de gebelik testi yaptırın dedi. Yaptırdım 71 çıktı. Sonuç çok iyi dedi doktorum. Transferimin 8. Günü akşamı yine lekenmem oldu ama kırmızı ce düne göre çok daha fazla.hemen doktoruma yazdım. Bir iğne verdi şimdi onu vuruluacam. Ama ümidim kayboluyor. Bu yaşadığım nedir acabaEvet malesef. Benim pozitif çıktı ama değer düştü. Erkenden test yapsaydım cift çizgi görüp hamileyim diye sevinecektim. Siz şuan olumsuz durumları dusunmeyin. Emin olun boş beklemektense transfer sonrasi beklemek daha güzel. Stresin bize yararı yok zararı var. Hersey olacağına varıyor. Büyük ihtimalle tutacaktır. Hayırlısi olsun inşallah
Yerleşme kanaması mı acaba? Verdiği iğneler neler?Merhaba nasıl başlasam bilemiyoeum kaygılıyım. Transferimin 7. Gününde Hafif pembe . Kahverengi gibi bir leke geldi. Doktoruma söyledim bir iğne ismi verdi hemen alın vurulun dedi. Bir de gebelik testi yaptırın dedi. Yaptırdım 71 çıktı. Sonuç çok iyi dedi doktorum. Transferimin 8. Günü akşamı yine lekenmem oldu ama kırmızı ce düne göre çok daha fazla.hemen doktoruma yazdım. Bir iğne verdi şimdi onu vuruluacam. Ama ümidim kayboluyor. Bu yaşadığım nedir acaba