Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Bugün aşılama oldum ben. Saat 10 da birde 12 -12:30 arası hep ordaydim. Asiri kalabalıktı. Koridora tasmisti hastalar😅 Kesin sizlerde ordasinizdir ama tanıyamıyoruz tabi. Ben düz sarı sacliyim. Kot gömlek vardı üstümde 🤭
Kesin 😁bi dahakine kırmızı karanfille gidelim bari😂😂Rabbim insallah hayırlı güzel sonuçlar versin pek umudun yoktu senin asılamadan ama kim bilir hiç beklemediğin anda acar umutlar🤲

Kesin 😁bi dahakine kırmızı karanfille gidelim bari😂😂Rabbim insallah hayırlı güzel sonuçlar versin pek umudun yoktu senin asılamadan ama kim bilir hiç beklemediğin anda acar umutlar🤲
Sana bakındım durdum benden önce randevun vardı diye🤣🤣 tabi tanımayınca bulamadım🤣🤣

Kızlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. 7-8 anca toplarız dedi. Birde rahim kalınlığım iyi değilmiş transfer 2 ay sonra olcakmış. Canım sıkıldı biraz
Bozma moralini tek yumurta tek sperm lazım yeterki tutunsun. Rahim kalınlığı içinde verirler takviye. Zamanı geldiğinde olsun yeterki tutunsun🤲

Sağol canım. Evet bunu rapor alabilmek için yapıyorum. Tüp bebek tutmayınca bunu hiç önemsemiyorum. Nicel beyde diyor çoğul gebelik olacak gibi geliyor😅 Genelde doktorlar olumlu yorum yapiyor ama ne gelen var ne giden.😁 Kısmet işte🤷 İns hepimizin bı şekilde olacak. Bu ara olumlu bakıyorum nedense🤭

Sağol canım. Evet bunu rapor alabilmek için yapıyorum. Tüp bebek tutmayınca bunu hiç önemsemiyorum. Nicel beyde diyor çoğul gebelik olacak gibi geliyor😅 Genelde doktorlar olumlu yorum yapiyor ama ne gelen var ne giden.😁 Kısmet işte🤷 İns hepimizin bı şekilde olacak. Bu ara olumlu bakıyorum nedense🤭
Olumlu bak tabi canım🤗 önümüzde güzel zamanlar olacak inşallah🥰

Tamamdır canım. Acaba kanama olur mu diye düşünmüştüm ben.
Çok çok çook az bi kanama olmuştu bende. Ped ve yedek çamaşır alın siz yine ne olur ne olmaz. Bir de tam toplanacağına yakın anda karın ağrısı ve şişkinlik hissi olmuştu bende. Beli rahat bir eşofman filan rahat olabilir. Bir de kağıt terlik veriyorlar ama öncesinde odada bekleme süreci de var, şimdiki aklım olsa yanıma terlik koyardım.

Öyle ol daima biraz polyana (yanlış yazmış olabilirim anladın sen kim)cılıktan zarar gelmez. Hem psikolojide coook önemli☺️

Çok çok çook az bi kanama olmuştu bende. Ped ve yedek çamaşır alın siz yine ne olur ne olmaz. Bir de tam toplanacağına yakın anda karın ağrısı ve şişkinlik hissi olmuştu bende. Beli rahat bir eşofman filan rahat olabilir. Bir de kağıt terlik veriyorlar ama öncesinde odada bekleme süreci de var, şimdiki aklım olsa yanıma terlik koyardım.
Tamam canım alıyım o zaman onları yanıma. Zaten tayt ya da eşofman giymeyi düşünmüştüm çıkarıp giymek kolay olur diye.

X