- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin bi dahakine kırmızı karanfille gidelim bariRabbim insallah hayırlı güzel sonuçlar versin pek umudun yoktu senin asılamadan ama kim bilir hiç beklemediğin anda acar umutlarBugün aşılama oldum ben. Saat 10 da birde 12 -12:30 arası hep ordaydim. Asiri kalabalıktı. Koridora tasmisti hastalar Kesin sizlerde ordasinizdir ama tanıyamıyoruz tabi. Ben düz sarı sacliyim. Kot gömlek vardı üstümde
Sana bakındım durdum benden önce randevun vardı diye tabi tanımayınca bulamadımKesin bi dahakine kırmızı karanfille gidelim bariRabbim insallah hayırlı güzel sonuçlar versin pek umudun yoktu senin asılamadan ama kim bilir hiç beklemediğin anda acar umutlar
Bozma moralini tek yumurta tek sperm lazım yeterki tutunsun. Rahim kalınlığı içinde verirler takviye. Zamanı geldiğinde olsun yeterki tutunsunKızlar çarşamba günü yumurta toplama işlemim var. 7-8 anca toplarız dedi. Birde rahim kalınlığım iyi değilmiş transfer 2 ay sonra olcakmış. Canım sıkıldı biraz
Bende baktım acaba hangisi diyeSana bakındım durdum benden önce randevun vardı diye tabi tanımayınca bulamadım
Daha gitmedim canım 30unda kontrolüm var o zaman belli olacakSağol canım bakıyım bir. Senin transferin ne zaman
Sağol canım. Evet bunu rapor alabilmek için yapıyorum. Tüp bebek tutmayınca bunu hiç önemsemiyorum. Nicel beyde diyor çoğul gebelik olacak gibi geliyor Genelde doktorlar olumlu yorum yapiyor ama ne gelen var ne giden. Kısmet işte İns hepimizin bı şekilde olacak. Bu ara olumlu bakıyorum nedenseKesin bi dahakine kırmızı karanfille gidelim bariRabbim insallah hayırlı güzel sonuçlar versin pek umudun yoktu senin asılamadan ama kim bilir hiç beklemediğin anda acar umutlar
Gerek olmuyor. Odaya alıyorlar kiyafetlerini çıkarıp dolaba koyuyorsun. Opudan sonrada 2-3 saat dinlenip tabucu ediyorlar. Giyinip gidersin. Bi akıntı kanama olmadı. Yinede istersen al yanına yedekKızlar opu için yanıma yedek fln alıyım mı lazım olur mu
Olumlu bak tabi canım önümüzde güzel zamanlar olacak inşallahSağol canım. Evet bunu rapor alabilmek için yapıyorum. Tüp bebek tutmayınca bunu hiç önemsemiyorum. Nicel beyde diyor çoğul gebelik olacak gibi geliyor Genelde doktorlar olumlu yorum yapiyor ama ne gelen var ne giden. Kısmet işte İns hepimizin bı şekilde olacak. Bu ara olumlu bakıyorum nedense
Amin aminn inşallah canımOlumlu bak tabi canım önümüzde güzel zamanlar olacak inşallah
Bu arada burdan da hayırlı olsun dileklerimi ileteyim inşallah pozitif sonuç alırsın canımAmin aminn inşallah canım
Kot ve siyah t shirt vardı üstümde.Bende baktım acaba hangisi diye
Doğru diyorsun canım. Zaten geçti artık şimdi şu çarşambayı atlatıyım yeter. Sen ne yaptın nasıl geçtiBozma moralini tek yumurta tek sperm lazım yeterki tutunsun. Rahim kalınlığı içinde verirler takviye. Zamanı geldiğinde olsun yeterki tutunsun
En doğru zaman ne zamansa o zaman olur inşallah canımDaha gitmedim canım 30unda kontrolüm var o zaman belli olacak
Tamamdır canım. Acaba kanama olur mu diye düşünmüştüm ben.Gerek olmuyor. Odaya alıyorlar kiyafetlerini çıkarıp dolaba koyuyorsun. Opudan sonrada 2-3 saat dinlenip tabucu ediyorlar. Giyinip gidersin. Bi akıntı kanama olmadı. Yinede istersen al yanına yedek
Çok çok çook az bi kanama olmuştu bende. Ped ve yedek çamaşır alın siz yine ne olur ne olmaz. Bir de tam toplanacağına yakın anda karın ağrısı ve şişkinlik hissi olmuştu bende. Beli rahat bir eşofman filan rahat olabilir. Bir de kağıt terlik veriyorlar ama öncesinde odada bekleme süreci de var, şimdiki aklım olsa yanıma terlik koyardım.Tamamdır canım. Acaba kanama olur mu diye düşünmüştüm ben.
Fostimon verdi banada 225 vurulcam kalcadan hergün. Cuma günüde kontrol nasipse.Doğru diyorsun canım. Zaten geçti artık şimdi şu çarşambayı atlatıyım yeter. Sen ne yaptın nasıl geçti
Öyle ol daima biraz polyana (yanlış yazmış olabilirim anladın sen kim)cılıktan zarar gelmez. Hem psikolojide coook önemliSağol canım. Evet bunu rapor alabilmek için yapıyorum. Tüp bebek tutmayınca bunu hiç önemsemiyorum. Nicel beyde diyor çoğul gebelik olacak gibi geliyor Genelde doktorlar olumlu yorum yapiyor ama ne gelen var ne giden. Kısmet işte İns hepimizin bı şekilde olacak. Bu ara olumlu bakıyorum nedense
Tamam canım alıyım o zaman onları yanıma. Zaten tayt ya da eşofman giymeyi düşünmüştüm çıkarıp giymek kolay olur diye.Çok çok çook az bi kanama olmuştu bende. Ped ve yedek çamaşır alın siz yine ne olur ne olmaz. Bir de tam toplanacağına yakın anda karın ağrısı ve şişkinlik hissi olmuştu bende. Beli rahat bir eşofman filan rahat olabilir. Bir de kağıt terlik veriyorlar ama öncesinde odada bekleme süreci de var, şimdiki aklım olsa yanıma terlik koyardım.
Ben asansörlerin oradaydım eşimle beraber. Siyah kot ve pembe tişört.Kot ve siyah t shirt vardı üstümde.