Tüp Bebek Merkezleri Eskişehir Acıbadem Tüp Bebek Nicel Taşdemir

Merhaba nasıl başlasam bilemiyoeum kaygılıyım. Transferimin 7. Gününde Hafif pembe . Kahverengi gibi bir leke geldi. Doktoruma söyledim bir iğne ismi verdi hemen alın vurulun dedi. Bir de gebelik testi yaptırın dedi. Yaptırdım 71 çıktı. Sonuç çok iyi dedi doktorum. Transferimin 8. Günü akşamı yine lekenmem oldu ama kırmızı ce düne göre çok daha fazla.hemen doktoruma yazdım. Bir iğne verdi şimdi onu vuruluacam. Ama ümidim kayboluyor. Bu yaşadığım nedir acaba
Bence bı sıkıntı yok. Degeriniz 8.gun için çok iyi gercekten. Benim 12.gun 8.8 di çok düşük. Kanamasi olan çok okudum. Bi sıkıntıları olmadı. Düşük olmasın diye tedbir amaçlı vermiş igneyi. Hayirli olsun hiç üzülmeyin 😊

Bence bı sıkıntı yok. Degeriniz 8.gun için çok iyi gercekten. Benim 12.gun 8.8 di çok düşük. Kanamasi olan çok okudum. Bi sıkıntıları olmadı. Düşük olmasın diye tedbir amaçlı vermiş igneyi. Hayirli olsun hiç üzülmeyin 😊
Valla korkuyorum. Bildiğiniz leke de değil kanama gibi.bilmiyorum karışık duygulardayım

Valla korkuyorum. Bildiğiniz leke de değil kanama gibi.bilmiyorum karışık duygulardayım
İki güne bir kan tahlili yağtırın. İçinizide ferah tutun. Saglıklı bi şekilde artıyorsa problem yoktur. Drun dediğini verdiği ilacları kullanın. Biraz yatın pek dolaşmayın yorulmayın atlatırsınız. Kanaması olup atlatan cok var.insallah saglıkla ilerler 🤲

İki güne bir kan tahlili yağtırın. İçinizide ferah tutun. Saglıklı bi şekilde artıyorsa problem yoktur. Drun dediğini verdiği ilacları kullanın. Biraz yatın pek dolaşmayın yorulmayın atlatırsınız. Kanaması olup atlatan cok var.insallah saglıkla ilerler 🤲
Arkadaşın dediği doğru. Dinlenin gerçekten. Hic yormayın kendinizi... Yerleşirken kılcal damarlara zarar verdiği için kanama olabiliyormuş.

İnşallah diyelim🙏Dua edin. İşe de gidiyorum. Yani ağır işte çalışmıyorum ama haliyle çalışınca da koşturmadan edemiyorsunuz

Arkadaşın dediği doğru. Dinlenin gerçekten. Hic yormayın kendinizi... Yerleşirken kılcal damarlara zarar verdiği için kanama olabiliyormuş.
İnşallah yerleşme kanamasıdır. Bakalım hayırlısı. Dün yine test yaptıracaktım erindim. Yarın test yaptıracağım. Heycanlıyım ama ümidsizim de ama bi yandan ümidim de var.

X