Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar canlar nasılsınız samyeli ve nazan hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerim a.s.
eylülcüm sen nasılsın hayır rosetrem seni kastetmedim öbür arkadaşlara yazdım ama onlar hic alınmıyorlar canları sağolsun napalım elbet mazeretleri vardır :1hug:
bak yeni arkadaşlar geliyor onlarnan yazışırız sanal da olsa arkadaşlıktır herkese iyi hafra sonu dilerim :kahve: zemuszemus

:
merhabalar aranıza yeni katıldım bende eskişehirliyim. şu anda ordudayım iş nedeniyle memleketimi çooookkk özlüyorum :(((:a015:

SELAM NAZAN 26 hoşgeldin nick güzel 26 farkettiyseniz ben de11 bilecik ama ben es es takılıyorum sağolsun arkadaşlar araLArına aldı ama ben bozüyüklü olduğum için kendimi es esli sayıyorum yani evet cnm memleket özlenmezmi:teytey:güzel şeyler paylaşıcaz daha işallah..ROSETTE m eskişehir trafiğide istanbul kadar yoğun nerdeyse .biraz cesaret verseler olmaz sanki :oklava:kızdırıyolar insanı trafik biraz sıkışınca sen olsaydın burdan çıkamazdın sollayamazdın yok buraya park edemezdin o zaman sen ananın karnındamı öğrendin diyorum bende :umursamaz:sinir şeyler nolcak ama bu kış bu işi çözcem ve yazın eskşehire arabayla gelcem işallah:jeyyar:sora buluşup bütün kızlar toplancez kahve dünyasına gitçez :kahve:HEPİNİZE İYİ HAFTA SONU DİLİYORUMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız elacım sen gelde bizde buluşalım yoksa bizimde buluşcamız yok hadi görüşürüz

merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar.

iyi akşamlar kızlaar nasılsınız işler bitmiyo dimi .:hulya:.ya da ben bitiremiyorum .sabahtan akşama kadar topla yıka sil süpür yemek yap cokacimcoookyaa bıktım hep aynı akşam da ödev yaptırıyorum oğlan çocukları daha isteksiz ödev yapmaya :teselli:ikinci sınıf daha iyi olur sanıyordum ama daha beter çıktı ..ya kitaplar projeler çok saçma-tatlicadiarzu- .veerilen bişi yok istenen kapasitenin çok üstünde üstelik bu ödevleri çocuğun yapmadığı çok belli yasakkelime..öğretmen diyo kötü olsun çocuk yapsın yani ne mümkün daha oyun çocuğu bunlar :1no2:.çok fazla ödev var üstelik bide kitap bitirip her hafta özet çıkarın yaa ödevlerden fırsat kalmıyoki kitap okumaya yazık 6 da okuldan geliyo vınn dışarı 7den sonra yemek memek anca ödeve otur yaff dizilerimi bilem takip edemez oldumm.mafoldumben.neyse canlar sizinde vardır şikayetleriniz kesin ama benimmafoldumben ÇOK DERDİM VAR ÇOOOOK:1shok:

kızlar gene ben yaa böle bişi varmı bakın ödevlere bakıyodum sinir oldum sizinle paylaşım dedim hayat bilgisi çalışma kitabı etkinlik KÖKÜ OLAN BİR ÇİÇEKLE BAYRAĞI VE MİLLİ MARŞI OLAN BİR MİLLETİ BENZERLİKLERİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRINIZ-tatlicadiarzu-buyrun bu ne perhiz bu ne lahana ikinci etkinlikKURTULUŞ SAVAŞINDAN SONRA ATATÜRK ÜN YERİNDE OLSAYDINIZ BAYRAĞIMIZA VE İSTİKLAL MARŞIMIZA NEDEN SAYGI GÖSTERİLMESİ GEREKTİNİ NASIL AÇIKLARDINIZyaani bunu yapması istenen çocuk 8 yaşında 2. sınıf okuma yazmayı geçen sene öğrendi .ki nerde kaldı kurtuluş savaşı :kızgın:yaaa şimdilerde sayfaya bakan varsa nolur bi yardım edin bu konularda fikriniz varsa yazın bana valla beynim durdu daha mat.ten 7 sayfa yapçez çarpma öğreniyolarmış.bide afiş hazırlıcaz .ayy deli olucam :kızgın::sm_confused:

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız dicem ama elacım sen pek dertlisin okuduğuma göre benneyaptımki
canım ya biz gecen sene 2. sınıftık evet dersler cok zordu ama bukadar deyil siz özel okulmu bizde bu sorular yoktu allah kolaylık ve sabır versin:sinifsinif: bu sene sen dizileri gec canım naniknanik benimde bugün günüm vardı valla cok yoruldum şükür atlattım artık dinlencem eylülüm rosetreem sizede iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5

Bende eskişehirliyim ama bursadayım perşembe günü nasipse dönücem memleketime çok özledim birdahada gitmek istemiyorum :sm_cool:

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız dicem ama elacım sen pek dertlisin okuduğuma göre benneyaptımki
canım ya biz gecen sene 2. sınıftık evet dersler cok zordu ama bukadar deyil siz özel okulmu bizde bu sorular yoktu allah kolaylık ve sabır versin:sinifsinif: bu sene sen dizileri gec canım naniknanik benimde bugün günüm vardı valla cok yoruldum şükür atlattım artık dinlencem eylülüm rosetreem sizede iyi akşamlar kaydirigubbakcemile5

canım yok yaa özel okul değil milli eğitimin verdiği kitap bilgi yok ama sorular böyle saçma bide bizim bilmediğimiz kavramlar kullanıyolar .yeni mode herhal -tatlicadiarzu-saol cnm herkese iyi geceler
a.s.

gunaydin.jpg

kızlar gene ben yaa böle bişi varmı bakın ödevlere bakıyodum sinir oldum sizinle paylaşım dedim hayat bilgisi çalışma kitabı etkinlik KÖKÜ OLAN BİR ÇİÇEKLE BAYRAĞI VE MİLLİ MARŞI OLAN BİR MİLLETİ BENZERLİKLERİ AÇISINDAN KARŞILAŞTIRINIZ-tatlicadiarzu-buyrun bu ne perhiz bu ne lahana ikinci etkinlikKURTULUŞ SAVAŞINDAN SONRA ATATÜRK ÜN YERİNDE OLSAYDINIZ BAYRAĞIMIZA VE İSTİKLAL MARŞIMIZA NEDEN SAYGI GÖSTERİLMESİ GEREKTİNİ NASIL AÇIKLARDINIZyaani bunu yapması istenen çocuk 8 yaşında 2. sınıf okuma yazmayı geçen sene öğrendi .ki nerde kaldı kurtuluş savaşı :kızgın:yaaa şimdilerde sayfaya bakan varsa nolur bi yardım edin bu konularda fikriniz varsa yazın bana valla beynim durdu daha mat.ten 7 sayfa yapçez çarpma öğreniyolarmış.bide afiş hazırlıcaz .ayy deli olucam :kızgın::sm_confused:

herkese merhaba ELACIM GERÇEKTEN ZOR ÇOCUKLARA BİLDİĞİMİZ ŞEYLERİ ONLARIN ANLAYACAĞI GİBİ ANLATAMIYORUZ bayark bir ülke için en önemli şey bayrak olmazsa ülkede olmaz bayrağımız olmazsa TÜRKİYE CUMHURİYETİDE olmaz ÖZGÜRLÜK OLMAZ ama bunları çocuğun anlayacağı gibi anlatmak zor kolay gelsin

herkese merhaba ELACIM GERÇEKTEN ZOR ÇOCUKLARA BİLDİĞİMİZ ŞEYLERİ ONLARIN ANLAYACAĞI GİBİ ANLATAMIYORUZ bayark bir ülke için en önemli şey bayrak olmazsa ülkede olmaz bayrağımız olmazsa TÜRKİYE CUMHURİYETİDE olmaz ÖZGÜRLÜK OLMAZ ama bunları çocuğun anlayacağı gibi anlatmak zor kolay gelsin

merabalar ROSETTECİM valla işimiz çok zor birlik beraberlik kardeşlik ile ilgili ezgiler araştırın diyor internette bununla ilgili şarkı türkü şiir gibi şeyler aradım çıkan şeyler işte anlatamıyorum burda bazı kesimin dinlediği müzikler gelin birlik olalım .. canlar v.b. gibi şeyler şarkıları yada kesimi eleştirmiyorum asla ama çocuk bunlardan anlamaz ki..turkbayragine yazıyım şimdi hepimiz kardeşiz i yazıyım dedim ordada bir kardeş kardeşi vuruyor ..olmaz yani yapmış olmak için ödev yapılmaz çocuk bişeyler öğrenicek tabi kardeşliği birlik beraberliğin önemini ama bu şekilde değil ben anlamıyorum milli eğitim ve kitapları aslında ayrı tartışılacak bir konu bence :sm_confused:AMAÇ ASLINDA VELİLERİN ÇOCUKLARIYLA DAHA YAKIN İLGİLENMESİNİ SAĞLAMAK .çünkü çocuk tek başına bi yetişkin veya velisi olmadan yapamıyor Performans ödevleri de YANİ GENELDE HEPİMİZİN ÇOCUKLARI VAR BİRAZ BU KONULARDA FİKİR PAYLAŞALIM NE DERSİNİZ YANİ GÖRÜŞLERİNİZİ YAZIN BİRBİRİMİZDEN FAYDALANALIM .benim iki çocuğum var sizlerinde var eğitimleri hakkında neler yaptınız ne yapmalıyız hem linkimizden yararlanalım bu sayede tecrübeli bayanlar belki aramızda öğretmen olan da çıkar .görüşler fikirler bekliyorum TABİ SİZİ SIKMAZSA CANLARIM a.s

canlar günaydııın herkesin cuması mübarek duaları kabul gönülleri hoş olsun öptüüüm :Saruboceq: :sm_cool: :1hug:

Back