Eskişehir///26

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylins
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offffffffffffffff ya bakn çok kötü ağlayacağm nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
aglayan-bebek--219.jpg

günaydın herkese ağlama gülüm ben geldim kıyamam sana opuyorumnanaktan :1hug:
ama öbür arkadaşlar yok onlar bizi unuttularakannehir :oklava:
iyi mutlu hayırlı bir hafta diliyorum :kahve: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2

merhabalar b en konuyu anlamadım kızmayın hepsinide okumadım ESKıŞEHıR yazınca atladım esesli olunca canım ESKıŞEHıRıM benim

arkadaşlar ben bilecik bozüyüklüyüm. istanbulda doğdum büyüdüma ama baba memleketim orası. memleketimizden hiç kopmadık. belli hafta sonlarımızı tatillerimizi orada geciriyoruz. bilecik eskişehir bozyuklu arkadaşlarım varsa lütfen yazsınlar. onlarla tanışmak istiyorum. hemşehri biriyle tanısmak beni mutlu ediyor...
memlektimi seviyorum...........:eyes:

yokmu kimse yaw:(

ben varım canım şimdi okudum ve ben bozüyükte oturuyorum aslen eskişehirliyim eşim burda çalışiıyo ve dört eylül mh lesindeyim sen nerdesinkaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar bende eskişehirliyim ailem orda ama ben evlenip ankaraya geldim. Bir seneyi geçti ama ben hala arıyorum ,başkanımız sağolsun cennet gibi yaptı heryeri. Büyük şehrin karmaşasını sevmiyorum ama küçük yerlerde de gidecek yer yapacak şey bulmak zordur işte Eskişehir hem büyük şehrin avantajlarını hem küçük şehrin sıcaklığını taşıyan bir şehir o yüzden çok seviyorum hihoyyyt

merhabalar b en konuyu anlamadım kızmayın hepsinide okumadım ESKİŞEHİR yazınca atladım esesli olunca canım ESKİŞEHİRİM benim

merhaba arkadaşlar bende eskişehirliyim ailem orda ama ben evlenip ankaraya geldim. Bir seneyi geçti ama ben hala arıyorum ,başkanımız sağolsun cennet gibi yaptı heryeri. Büyük şehrin karmaşasını sevmiyorum ama küçük yerlerde de gidecek yer yapacak şey bulmak zordur işte Eskişehir hem büyük şehrin avantajlarını hem küçük şehrin sıcaklığını taşıyan bir şehir o yüzden çok seviyorum hihoyyyt

hoş geldiniza.s.

herkese merhaba diyor güzel bir hafta diliyorum elacım çocukların derslerini paylaşalım ben sıkılmam gerçektende bazen çok zor ödevler oluyor insanı düşündürüyor ilkokul neysede 6 dan sonrası daha zor performanslar yazılı yerine geçiyor sanki biz okula gidiyoz çocuklardan çok sıtres oluyoz daha okuldan geldiği gibi soruyorum ödev varmı diye ben kendim okula giderken bu kadar derslerle ilgilenmemiştim ama şimdi çocuklarla mecbur

herkese günaydın opuyorumnanaktan hanımlar nasılsınız zemuszemus
ben bugün rosetreeme kahvaltıya cokacimcoook zemuszemus
gidecem baaaay :teytey::1hug:

günaydın kızlar nasılsınız 1 haftadır yoktum seminer vardı ona katıldım oyuzden giremedim sayfayada umarım herkes iyidir

ben varım canım şimdi okudum ve ben bozüyükte oturuyorum aslen eskişehirliyim eşim burda çalışiıyo ve dört eylül mh lesindeyim sen nerdesinkaydirigubbakcemile5

selam bozüyüklü arkim bendenizde bozyüklüyüm çıkışta oturuyorduk köşkün orda ama ailem taşındı ordan kızkardeşim halen orda evli hastande çalışıyo ben de istanbula gelin geldim 15 sene oluyor hoşgeldin görüşmek dileğiylea.s.

herkese merhaba diyor güzel bir hafta diliyorum elacım çocukların derslerini paylaşalım ben sıkılmam gerçektende bazen çok zor ödevler oluyor insanı düşündürüyor ilkokul neysede 6 dan sonrası daha zor performanslar yazılı yerine geçiyor sanki biz okula gidiyoz çocuklardan çok sıtres oluyoz daha okuldan geldiği gibi soruyorum ödev varmı diye ben kendim okula giderken bu kadar derslerle ilgilenmemiştim ama şimdi çocuklarla mecbur

MERHABA HERKESE SELAMLARamaROSETTE oldumu şimdi siz SEHERYELİile kavaltı yaptınız olemi ama bize yazık değil misenağlamagurbet ellerde bir başımıza dimimirmirmirmirneyse bizi de andınızmı bari rosette arkadaşlık gönderdim aldınmı almadıysan sen gönderirmisin .öptüm canım ne güzel görüşün valla bende çok isterdim aranızda olmak ama ne edrsin :1no2:işallah bi gün görüşürükAYRICA artık gelin yaaa MERABA İYİ AKŞAMLAR NASILSINIZ SADECE BUNLARI YAZMAYALIM demi ama HAAA azkalsın unutçaktım gene ES ES dizisini izlerken çok mutlu oluyorum memleketimizi t.v. de görmek çok güzel oluyo .:lepi:bizim için daha özel ve güzel yani uzaktakiler için byyy.alkisalkisalkis

nerdesiniz yaa istanbul da okullar cumada tatil 5 gün tatiliz domuuz gribiiii....gelin gari

eee herkes nerde yafff canım sıkılıo kimseler uğramıycakmı artıkın HERKESE HAYIRLI CUMALAR diliyorum turkbayragi.CUMHURİYET İMİZİN 86.YILI KUTLU OLSUN turkbayragi.Allah Vatanımızı milletimizi askerimizi korusun :Saruboceq:dualarımızı eksik etmeyelim ..:Saruboceq:sonsuza kadar da CUMHURİYET BAYRAMIMIZI KUTLAYALIM İNŞALLAHturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN turkbayragi
biraz gecikmeli oldu dün giremedim malum öğlene kadar cumhuriyetkutlamaları:lepi: vardı öğleden somra cumhuriyet yürüyüşü vardı kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
cok gururluydkevet elacım sonsuza dek CUMHURİYETİMİZİ turkbayragi kutluyalım inşallah
ya elacım arkadaşlar bizi terk etti gelmiyolar kaydirigubbakcemile artık burda bizbize yazalım :roflol:şutarafagitti görüşürüz :umursamaz:

gelebilsem gelcem siteyi bir türlü açamyorm çok yavaş aramza yeni katlan arkadaşlar hoş geldiniz ne var ne yok esesimden bir anlatn hava nasl köprübaş bağlar hamamyol haberleri taze haberler verin gezdiğiniz dolaştğnz yerleri biz zaktakilerde hasret giderelim akşam rüyamda esesimdeymişim bir geziyorm çarş pazar

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN turkbayragi
biraz gecikmeli oldu dün giremedim malum öğlene kadar cumhuriyetkutlamaları:lepi: vardı öğleden somra cumhuriyet yürüyüşü vardı kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
cok gururluydkevet elacım sonsuza dek CUMHURİYETİMİZİ turkbayragi kutluyalım inşallah
ya elacım arkadaşlar bizi terk etti gelmiyolar kaydirigubbakcemile artık burda bizbize yazalım :roflol:şutarafagitti görüşürüz :umursamaz:

mirmirmirmirsonunda böyle olcak galiba yeni arkadaşlar bi gözüküyo sonra kayboluyorlar .:roflol:eskilerden gelen yok terkedildik senağlamahani hatırlarmısın şimdi aklıma geldi şener şen le müjde ar ın bi filmi vardı arabesk diye orda bi şarkı söylüyoduya terkedildim terkedildim:roflol::roflol:iyi hafta sonları diliyorumhihoyyyt

gelebilsem gelcem siteyi bir türlü açamyorm çok yavaş aramza yeni katlan arkadaşlar hoş geldiniz ne var ne yok esesimden bir anlatn hava nasl köprübaş bağlar hamamyol haberleri taze haberler verin gezdiğiniz dolaştğnz yerleri biz zaktakilerde hasret giderelim akşam rüyamda esesimdeymişim bir geziyorm çarş pazar

canım bizde es es dizisini izleyip oraların ne halde olduğunu görcez heralde accık anlatsanızaaa arkadaşlarımıza ve bana es es tekiler :roflol::roflol:TERKEDİLDİM TERKEDİLDİM allahım kör et beni :roflol::roflol:aksın gözüm nuru aksın allahım kör et beni:roflol::roflol:Allahım nerden geldi bu film benim aklıma gece gece şimdi takıldı iyim terkedildim terkedildim:sm_confused::roflol:

herkese iyi akşamlar seheryelim elacım ve diğer arkadaşlar nasılsı nız elacım arkadaşlık teklifini aldım ama daha nasıl kabul edecem bulamadım bulunca kabul ederim hoşçakalın

ya elacım arkadaşlık teklifini kabul edemiyorum hep wep sayfası kullanılmıyor çıkıyor sonra gene denicem görüşürüz canım öptüm

Back