Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben bilecik bozüyüklüyüm. istanbulda doğdum büyüdüma ama baba memleketim orası. memleketimizden hiç kopmadık. belli hafta sonlarımızı tatillerimizi orada geciriyoruz. bilecik eskişehir bozyuklu arkadaşlarım varsa lütfen yazsınlar. onlarla tanışmak istiyorum. hemşehri biriyle tanısmak beni mutlu ediyor...
memlektimi seviyorum...........:eyes:
yokmu kimse yaw![]()
merhabalar b en konuyu anlamadım kızmayın hepsinide okumadım ESKİŞEHİR yazınca atladım esesli olunca canım ESKİŞEHİRİM benim
merhaba arkadaşlar bende eskişehirliyim ailem orda ama ben evlenip ankaraya geldim. Bir seneyi geçti ama ben hala arıyorum ,başkanımız sağolsun cennet gibi yaptı heryeri. Büyük şehrin karmaşasını sevmiyorum ama küçük yerlerde de gidecek yer yapacak şey bulmak zordur işte Eskişehir hem büyük şehrin avantajlarını hem küçük şehrin sıcaklığını taşıyan bir şehir o yüzden çok seviyorum hihoyyyt
ben varım canım şimdi okudum ve ben bozüyükte oturuyorum aslen eskişehirliyim eşim burda çalışiıyo ve dört eylül mh lesindeyim sen nerdesinkaydirigubbakcemile5
herkese merhaba diyor güzel bir hafta diliyorum elacım çocukların derslerini paylaşalım ben sıkılmam gerçektende bazen çok zor ödevler oluyor insanı düşündürüyor ilkokul neysede 6 dan sonrası daha zor performanslar yazılı yerine geçiyor sanki biz okula gidiyoz çocuklardan çok sıtres oluyoz daha okuldan geldiği gibi soruyorum ödev varmı diye ben kendim okula giderken bu kadar derslerle ilgilenmemiştim ama şimdi çocuklarla mecbur
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN turkbayragi
biraz gecikmeli oldu dün giremedim malum öğlene kadar cumhuriyetkutlamaları:lepi: vardı öğleden somra cumhuriyet yürüyüşü vardı kaydirigubbakcemile2 :sm_cool:
cok gururluydkevet elacım sonsuza dek CUMHURİYETİMİZİ turkbayragi kutluyalım inşallah
ya elacım arkadaşlar bizi terk etti gelmiyolar kaydirigubbakcemile artık burda bizbize yazalım :roflol:şutarafagitti görüşürüz :umursamaz:
gelebilsem gelcem siteyi bir türlü açamyorm çok yavaş aramza yeni katlan arkadaşlar hoş geldiniz ne var ne yok esesimden bir anlatn hava nasl köprübaş bağlar hamamyol haberleri taze haberler verin gezdiğiniz dolaştğnz yerleri biz zaktakilerde hasret giderelim akşam rüyamda esesimdeymişim bir geziyorm çarş pazar